Şimdi Ara

2350 tl uzun ömürlü kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yıldırım düşmesi sonuçu emektar kasam emekliye ayrıldı,çok üst fiyatlarda olmasada normal düzeyde beni üzmeyecek bir sistem toplamak istiyorum bütçem 2400 tl gibi bir miktar,normalde ps 4 kullanarak oyun oynuyorum, sizlerden rica bana uygun bir sistem toplayabilirseniz çok memnum olurum

• ryzen 3

b350 anakart

gtx 1050 ti

8 gb 2400 mhz ram

1 gb hdd

gözüne hoş gelen kasa

500 watt psu
  • Bilgisayarda pek oyun oynamiyorsan işlemci ve anakartı biraz daha üst seviye seç. İlerde ekran kartı güncellemesi ile daha uzun sure kullanabilirsin.

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Bu işlemci ve anakart uzun süre değiştirmeye gerek kalmadan beni idare edebilirmi?
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Vatan dan almaya kalksam daha pahaliya mi gelir,çünkü internette yazdıkları fiyat ile mağazadaki satış fiyatlari daha değişik mağazalarında daha ucuz
  • ruhhastasi kullanıcısına yanıt
    etmez hocam. uzun sure kullanmak istiyorsaniz b350 anakart ve ryzen 3 1200e yonelmeniz gerek. Fakat tak kullan yaptiginiz ilk anda 16gb ram ve ssd kullanimda hos olabilir. Uzun sureli kullanim icin dedigim gibi 1200 ve b350. rami 8gbye dusurmeniz gerekse bile.
    Vatanin hangi ildeki subesinden toplayacaksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

Vatan dan almaya kalksam daha pahaliya mi gelir,çünkü internette yazdıkları fiyat ile mağazadaki satış fiyatlari daha değişik mağazalarında daha ucuz

gidip sorman lazim hepsinden
    Pendik subesin den almayi düşünüyorum geçen hafta onlar bana bir sistem önerdiler ve verdikleri fiyat internet mağazalarından daha ucuzdu,listenin resmini ekleyim size2350 tl uzun ömürlü kasa
    Ekran kartını gt 1030 alacağına 300 daha koy 1050ti al bari.

Ilgin ve tavsiyen için çok teşekkür ederim bu hafta içi sistemi kurmaya çalışacağım,güç kaynağı almaya gerek varmi peki kasaninki yeterlimi birde vatan da sistemi kuranlara bios güncellemesi yaparmisiniz demem gerekirmi,sistemi düzgün toplaya bilirler demi ordaki çalışanlar
  • Deorro4 kullanıcısına yanıt
    Bu önerdiğiniz hazır sistemde sanırım toplamak istediğim sistemle aynı özelliklerde kasa ve psu farklı
    Kasanin icindeki fersah fersah yeterli. sistemi kuranlara bios guncellemesi konusunda birsey soylemene gerek yok cunku ryzenlerde oyle bir sorun yok. sistemi de toplarlar fakat kablolamaya cok ozen gostermezler. Bazi parcalar pendikte yoktu ama istanbulda baska magazalarda vardi oraya gittiginizde olmayan parcalari talep edebilirsiniz s. İci magazalar arasinda parcalar bayilerde nerde ihtiyac varsa oraya getiriliyor.
    dün akşam vatana gittim fiyat umduğumdan pahalı çıktı birkaç değişiklik yaptılar ram değiştirdiler filan,
    bende netten ucuz fiyatlı parçalara baktım ve eksen bilgisayar diye bir site çıktı orası güvenilir bir sitemidir?
    bu sistem olmuşmu peki
    2350 tl uzun ömürlü kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhhastasi -- 4 Ekim 2017; 10:39:10 >
    olmuş hocam bi sıkıntı yok. kuracaginiz sistem asagi yukari bu olacak zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Bilgisayarda pek oyun oynamiyorsan işlemci ve anakartı biraz daha üst seviye seç. İlerde ekran kartı güncellemesi ile daha uzun sure kullanabilirsin.

Bu öneriyi de dikkate alın.
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    örnek olarak nasış bir seçim yapmalıyım peki, ne gibi değişiklik parçalarda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.