Şimdi Ara

237 TL Sharkoon Shark Zone C10 USB 3.0 Mini-ITX Küp Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 237 TL Sharkoon Shark Zone C10 USB 3.0 Mini-ITX Küp Kasa
    www.sinerji.gen.tr
    Sharkoon Shark Zone C10 USB 3.0 Mini-ITX K�p Kasa
    https://www.sinerji.gen.tr/sharkoon-shark-zone-c10-usb-30-mini-itx-kup-kasa-pmu414365

Detaylı teknik özellikler:
    tr.sharkoon.com
    SHARK ZONE C10 - sharkoon.com
    https://tr.sharkoon.com/product/16426

237 TL Sharkoon Shark Zone C10 USB 3.0 Mini-ITX Küp Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 4 Ağustos 2019; 16:37:41 >

• Kasa güzelmiş. Bende cooler master elite 130 vardı ama bu kasa ondan daha kullanışlı gibi gözüküyor çünkü power supply yeri anakartın üzerinde değil.
  • Sinerjiden uzak durun müşteri hizmetleri berbat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

Sinerjiden uzak durun müşteri hizmetleri berbat
    Sinerjiden iki ayrı siparişim oldu...Bir tanesi ssd ikincisi de hdd...İkisinde de sorun yaşamadım...Özellikle hdd'yi gayet korunaklı bir şekil de kargoya vermişlerdi...İki siparişimden de memnun oldum...

Fakat müşteri hizmetlerine işim düşmedi hiç...O konu da bir fikir beyan edemem...
  • güzel kasa, güzel fiyat ihtiyaç varsa alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

Sinerjiden uzak durun müşteri hizmetleri berbat
    Sinerjiden 35-40 civarı siparişim oldu. toplamda 70-80.000 tl tutabilir. herhangi bir sorun yaşamadım. Bazen Vaad edilen kargo zamanlarına kısmen uymadılar (tedarik v.s. dolayısıyla 1-2 gün) ama her seferinde bilgi verip süreci en iyi şekilde izah ettiler. ben firmadan memnunum gözüm kapalı yüksek meblağlarda alışveriş yaparım.

müşteri ilişkileri ile birçok konuda iletişimim oldu. gerek iade gerekse de sipariş içeriği değiştirme konularında ve her seferinde hızlı çözümler ürettiler.
  • Sharkoon kasalar hakkında bir distribütör ve garanti belirsizliği var. Şimdilik alım yapmanızı tavsiye etmem. Forumda ilgili konu ve mesajlara bakınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Sharkoon kasalar hakkında bir distribütör ve garanti belirsizliği var. Şimdilik alım yapmanızı tavsiye etmem. Forumda ilgili konu ve mesajlara bakınız.
    distribütör arena sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratdm M kullanıcısına yanıt
    Durum öyle değil, biraz araştırırsanız göreceksiniz.
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar kasası bu farkındasın di mi kamyon kasası değil başına ne gelebilir ki..

Bu arada ucuz sharkoon kasaları tavsiye etmem eski kalitesiyle alakası yok incecik teneke...

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdm

distribütör arena sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/sharkoon-ince-hesap-ayipli-kasa-bw9000-w--140890763#140890763

• niyatovic kullanıcısına yanıt
    Bendeki kasa kapı gibi, oldukça kaliteli kurşun gibi ağır bir malzemeden imal edilmiş.

Fakat ön paneldeki jakı bozuk, Arena'nın sisteminde garantisi çıkmadı, 17 gündür Hepsiburada ürünü kimden aldığını, garantiyi nereye yollayacağını düşünüyor/bulmaya çalışıyor.
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    firebal.net zamanlarından uygun fiyatlı bir kasasını almıştım on yılı geçti hala yeni gibi kalite mükemmel, buna güvenerek okuldaki laboratuvara linkteki kasadan 15 tane aldım 100 liralık psu dahil kasalardan farkı yok, arkadaşa da şu önde üç rgb fanlı tamperli kasadan aldık fiyatına göre fena değil belki ama malzeme kalitesi kötü, markanın eski kalitesiyle alakası yok...
    www.incehesap.com/sharkoon-vs4-s-kasa-fiyati-40828/
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

firebal.net zamanlarından uygun fiyatlı bir kasasını almıştım on yılı geçti hala yeni gibi kalite mükemmel, buna güvenerek okuldaki laboratuvara linkteki kasadan 15 tane aldım 100 liralık psu dahil kasalardan farkı yok, arkadaşa da şu önde üç rgb fanlı tamperli kasadan aldık fiyatına göre fena değil belki ama malzeme kalitesi kötü, markanın eski kalitesiyle alakası yok...
    www.incehesap.com/sharkoon-vs4-s-kasa-fiyati-40828/
    Benim 300tl de çöpe gitti, sözde forumda sharkoon Türkiye diye bir üye var yardımcı olacam çözecem felan dedi o da yalan oldu nerden bulaştıysam 50-100 fazla verip corsair msi almadık uğraşıyoruz böyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.