Şimdi Ara

239 TL - MyBagss Kırılmaz Dayanıklı Çekçekli 3'lü Valiz Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiyat çok uygun geldi. ihtiyacı olan değerlendirebilir.

https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/mybagss-kirilmaz-dayanikli-cekcekli-3-lu-valiz-seti-safari-9-farkli-renk-311736805

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanıcıadam -- 5 Kasım 2017; 21:13:41 >

• Bunun kırılmazlık testini havalimanındaki bagaj işçileri yapar anca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bunun kırılmazlık testini havalimanındaki bagaj işçileri yapar anca...

Kabin boy olanını 3-5 yaşlarındaki çocuklar içi doluyken üzerinde defalarca zıplayıp piskilet niyetine sürerek test ettiler, sorunsuz sapasağlam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalitesi nedir bilmiyorum. atama dolayısıyla farklı bir şehre geldik valiz ihtiyacımız vardı uzun süredir bakıyodum bu fiyata görünce aldım hemen ihtiyacı olan varsa faydalansın diye paylaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıadam

kalitesi nedir bilmiyorum. atama dolayısıyla farklı bir şehre geldik valiz ihtiyacımız vardı uzun süredir bakıyodum bu fiyata görünce aldım hemen ihtiyacı olan varsa faydalansın diye paylaştım.

Eyvallah kardeşim...Sana bir şey demiyoruz zaten...Biz ürün üzerine muhabbet ediyoruz...
  • Iyi fiyat

• quote:

kalitesi nedir bilmiyorum. atama dolayısıyla farklı bir şehre geldik valiz ihtiyacımız vardı uzun süredir bakıyodum bu fiyata görünce aldım hemen ihtiyacı olan varsa faydalansın diye paylaştım.

Size geldi mi valizler. Ptt kargo diyor? Sıkıntı var mi?

• Yılda 1 bilemedin 2 kere lazım oluyor. Ama olmaması can sıkıyor almakla almamak arasında kaldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mybaggs norway. hiç duymadım aratınca da norveçle ilgili hiçbişi çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pingu81

quote:

Size geldi mi valizler. Ptt kargo diyor? Sıkıntı var mi?

Sipariş ettim ama haftasonu ve PTT kargo olduğu için 3-4 güne ancak gelir gibi. Gelince bilgi veririm.

• %5 indirim kuponuyla daha da ucuza alınabilir mi acaba bakmak lazım..

• Bitti yetişemedik
  • bir set siyah bir set kırmızı almıştım. valizler geldi. mağazada satılanlardan çok bi fark göremedim. %5 indirimle almıştım bende 229 TL ye falan geldi bana. Aşırı kaliteli değil ama kötü de değil. Benim gibi yılda 5 git gel yapacak olanlar için bu fiyata gayet güzel.
  • Güle güle kullanin. Sizin yorununuza göre alacaktim. Malesef bitmis. Saticiya mesaj atiyorum tekram indirim yapabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pingu81 -- 9 Kasım 2017; 9:16:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.