Şimdi Ara

23kdan mezun? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum 23k güzel sıralama. Benim yaptığım gibi fp bir bölüm bulmalısın. Tercih kitabını iyice araştır didik didik et. İllaha cengaver olmak istiyorsan da... bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 23k dan bırakılmaz riskli bence.yazabileceğin en iyi bilgisayar mühendisliğini yaz gitsin derim eğer gerçekten istiyorsan.

• Hocam tıp mı bilgisayar mı sürecini tam olarak atlatabildin mi yaron bir gün tıp yazmadığına pişmsn olmazsın umarım.
    Neden ceng istiyorsun mesela

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mezuna kalacağına yerleş ortalama kas yatay geçiş yap çok daha kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 23 bine gelen bilgisayarlar iyi değil bence yol haritanızı değiştirin bilgisayar olsun diye sıralamanızı çöpe atmayın ilerde çok pişman olursunuz her şey diplomasını aldığınız bölüm değil hele ki bilgisayar için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam 23 bine mühendislik bile yazmazdım 2022’de 23 binle mühendislik yazdım ama 2 senede her şey çok değişti mühendislikler deli dehşet ilerledi büyük ihtimalle bu sene de ilerleyecek 2022’de ytü’de bilgisayar ehb endüstri hariç tüm mühendislikler gelirken odtüde istatistik matematik gelirken büyük ihtimalle bu sene ytüden sadece makine gelecek odtüyü saymıyorum ble uçtu gitti aradan geçen sürede doktorların maaşı baya iyileştirildi özellikle bilgisayarda olmak üzere sektör daralmaya gitti millet staj bile bulamıyor linkedinde kimler ne zorluk çekiyor görebilirsin. Kısaca bence tıp yaz ama sen bilirsin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 16 Temmuz 2024; 12:39:40 >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159110734

Burda yazanlar doğru değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 24k dan aynisini yapicam gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dursung_ kullanıcısına yanıt

şirketler para kazanmak için kurulur,birilerinin kişisel tatmin noktalarını okşamak için degil (bunun bir yukarısı yüksek gpa yüksek maaşdır.)

çogu mühendis verilen egitimin altında iş yapıyor. Olay kod yazmak degil olay bir yer de çalışmak da degil

bu işin sonuna kadar gidersen multi-milyoner dahi olabilirsin. Zaten top 10 daki kişilerin branşı belli ediyor

bana kalırsa işin sonunda kendi işini kurup,girişimci,iş-insanı,katma degeri yüksek bir işle ugraşman gerekiyor

hayatın boyunca bankada çalışıp backend developer olarak çalışmaman lazım.

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

hocam önerilere sonuna kadar açığım. Önümüzdeki 3 hafta araştıracağım. Sadece sene içinde hedefim bilgisayardı ve tüm yıl bunun hayali ile çalıştım.. Şimdi adam akıllı bir üniversite gelmeyince üzücü oldu açıkcası.

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Hocam seninki cidden inanılmaz bir scout araştırması.. Deneyeceğim. tahmini 2-3 haftam var 2-3 hafta araştırıp karar vereceğim bu süreçte cidden en ufak yardıma dahi açığım.

• 3.girişim olacak kullanıcısına yanıt

hocam atlatmayı geç düşünmedim ki. Tıp kadar disiplinli bir insan olduğumu pek düşünmüyorum birde ileride cidden çok tuhaf insanlara hizmet etmeniz gerekebilir. Aslında insanla bağlantılı olmasa okurdum ama işin sonunda her cinsten insanla karşılaşma ihtimali korkutucu.

• pierro10 kullanıcısına yanıt

hocam önerilere ve konuşmaya açığım. Müsait olduğunuz bir zaman diliminde tecrübelerinizden faydalanmak isterim açıkcası

• mezun mu düşünüyorsun

• Loky19 kullanıcısına yanıt
    Bu süreçte yanındayız kral ben de senin için göz gezdireceğim tercihlere

• Geçen yıl ben de düşünmüstüm ama üniye geçince fark ettim, o kadar kendini yıprattığına değmiyor o sınav. Gene ceng türevi bölüm yazarsın çalışarak aynı yere gelirsin, yatay geçiş yaparsın vs. Bence bu kadar genç yaşta bi yıl daha (sosyal izolasyonla) oturmanın zararı ortalama üniversitede okumaktan çok çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todrsv -- 16 Temmuz 2024; 13:5:1 >
  • Loky19 kullanıcısına yanıt
    Ctis vb bölümlere bakış açın nasıl?

• 3.girişim olacak kullanıcısına yanıt
    Bastım bu konu tekrar açıldı ss atar mısınız

• todrsv kullanıcısına yanıt

hocam avantajım şu eğer bu yaşımda üniye başlarsam daha 22 olmadan mezun olabilme imkanına sahip olacağım. Bu yazmaya teşvik eden unsurken açıkcası istanbulun kötü semtlerinden birinde mezarlıkların arasında puansız bir lisede lise hayatımı yaşadım. Eğitim hayatım adına pek aktif bir hayatım hiç olmadı. Biraz da o konuda bir şeyler yaşamak ve hayatımın en azından eğitime ayrılan kısmına güzel bir veda etmek istiyorum. Bazı şeyler için keşke dememek için uğraşıyorum açıkcası

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Hocam bölüm hakkında bilkent ctis okuyan arkadaşın anlattığı kadar bilgim var. Olumlu baksam dahi %50 bursluya ekonomik durumum el verir mi emin değilim. Üstüne üstlük ülke ekonomisi bu kadar bilinmez durumdayken

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.