Şimdi Ara

24-29-29 Yaşlarında Üç Arkadaş Klan arıyoruz. 58+68+40 Seviyeyiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saygın bir firmada görev yapan, neşeli, eğlenceli, saygılı ve seviyeli üç kafadar yeni bir klan arıyoruz. Daha önceki klanda iki ay kadar kaldık. Lider olan arkadaşın kendini sanki gerçek imparatorluk sahibi gibi görmesinden dolayı iki de bir herkese atarım atarım demesinden bunaldığımız için klandan ayrılma kararı aldık :) Elimiz açıktır. 5 seviye askerlerimiz mevcuttur. Yaptığımız bağışlar her zaman aldığımız askerlerden daha fazla olmuştur ve olacaktır. Özetle Kalıcı bir klan arıyoruz. Çok hızlı bir şekilde gelişiyoruz. Herkese teşekkürler

• kardeş bizim klana gelebilirsiniz. gayet saygılı ve paylaşımcı arkadaşlar var. ***TC*** klan ismi bakarsınız kafanıza yatarsa kalırsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: introomen

kardeş bizim klana gelebilirsiniz. gayet saygılı ve paylaşımcı arkadaşlar var. ***TC*** klan ismi bakarsınız kafanıza yatarsa kalırsınız :)

tamam hocam bakacağız arkadaşlar ile :)
  • Yamtar klanına gelebilirsiniz..
  • Clan Of Chaos

klana bekleriz. 30 yaşın üstünde arkadaşlar var
  • Bu arada dun icin kusura bakma gelecekler vardi klana . Full diye yazmistim foruma. Bizim gerzekler bilmeden kabul etmis ve cikarmak durumunda kalmis diger arkadas da ben ozur dilerim simdiden eger isterseniz suan yerimiz mevcut buyrun. Istemezseniz de Tekrar kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm attım kardesım bakarsın duruma gore haber verırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar,

dilerseniz savarona klanımıza gelebilirsiniz. Klanımızla ilgili detaylı bilgiler konu da mevcut : forum.donanimhaber.com/m_90319391/tm.htm

Sevgi ve saygıya oldukça çok önem veririz. Muhabbetimiz ve asker paylaşımımız had safhadadır. Klan savaşlarını ayrı bir organizasyonda yaparız, heyecan doruklara çıkar. :)

Halen 42 güzel insan mevcut. Kupa sayımız 15.000 seviyesinde. Gelmek isterseniz başımızın üstünde yeriniz var. İyi eğlenceler, bol ganimetler.
  • rds kullanıcısına yanıt
    Konu ile ilgisi yok konu sahibinden özür diliyorum ama,
    rds hocam bana özel mesaj atabilir misiniz ben size attım da yoğunluktandır herhalde cevap alamadım birşey konuşmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunbozanceo

Merhaba Arkadaşlar,

Saygın bir firmada görev yapan, neşeli, eğlenceli, saygılı ve seviyeli üç kafadar yeni bir klan arıyoruz. Daha önceki klanda iki ay kadar kaldık. Lider olan arkadaşın kendini sanki gerçek imparatorluk sahibi gibi görmesinden dolayı iki de bir herkese atarım atarım demesinden bunaldığımız için klandan ayrılma kararı aldık :) Elimiz açıktır. 5 seviye askerlerimiz mevcuttur. Yaptığımız bağışlar her zaman aldığımız askerlerden daha fazla olmuştur ve olacaktır. Özetle Kalıcı bir klan arıyoruz. Çok hızlı bir şekilde gelişiyoruz. Herkese teşekkürler

ClanTurkey klanına gelenilirsiniz lider olarak 27 yasındayım klanın yas ortalaması büyük. Güzel aklı selim insanlardan olusuyor. Klan savaslarında saldırmayını klandan atıyoruz. Buyrun

• İsterseniz ''Devils'' klanınada bakın seve seve kabul ederiz.Yeterki herkes saygılı ve düzgün bir ortam oluşsun ve böyle devam etsin klandaki nickim Cureshot 97 lwlim çok sağlam bir klan diyemem ama paylaşım ve saygıda eksiğimizin olmamısına çok dikkat ederiz :) iyi oyun dilerim.
  • bilgeolun kullanıcısına yanıt
    hocam 2000 kupa sınırı var biz mi 2000 i geçelim yoksa siz birşeyler yapabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunbozanceo

hocam 2000 kupa sınırı var biz mi 2000 i geçelim yoksa siz birşeyler yapabilir misiniz

kaça düşeyim?
  • Hocam buyurun klanımıza yasca cogumuz 20 ve üzeridir her türlü asker bulunur.

Gelmek isterseniz pmden belirtin kupa dusuyim

• Hala boştaysanız Buyrun. Emcey klan adı
  • Hocam Crazy Turks'e bekleriz, şuan 3 kişiyiz ama gelecek 5 kişi var sadece online süresi iyi kişileri alacağız...
  • GENÇ TÜRKLER klanımıza bekleriz :) Sadece klan savaşına katılmayanı bir de saygısız insanları atıyoruz. Klanın kupası 14.000 civarı birşey

• Hakim-i Mutlak klanimiza davetlisiniz buyrun gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByHogami -- 4 Temmuz 2014; 0:23:44 >
  • Klan Adı: AlwaysTogether
    Klan simgesi: mavi-beyaz

Benim nick: Kingmmd

Klan yeni bizde 4 arkadaşız bol bağışlı klandır. Klan kupası 4526 suan ve 6 kısıyız sizleri de aramızda görmek isteriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.