Bildirim
24+5 DVI Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de senin gibi hataya düşüp 24+5 aldım kabloyu ,kırmak hiç aklıma gelmedi denemek lazım.Şuan analog kullanıyorum olursa bende öyle yaparım -
4 dişi kırmak çözüm olabilir ama riske girmeden 24+1 kablo edinmek daha doğru olur.iade veya değişim şansınız varsa daha iyi çünki pinleri kırdıktan sonra iade etme şansınız olmayacaktır ve aynı zamanda hasar verme ihtimalide var... -
hocam iade etme şansım olsaydı direk iade ederdim de ambalajı sert plastikti kesmek zorundaydım o yüzden iade işi iptal :D forumda satabilsem iyi olurdu da 15 liralık ürün içinde uğraşılmaz bi kaç gün içinde o 4 dişi kırıcam ve buraya rapor edicem -
quote:
Orijinalden alıntı: irooooo
hocam iade etme şansım olsaydı direk iade ederdim de ambalajı sert plastikti kesmek zorundaydım o yüzden iade işi iptal :D forumda satabilsem iyi olurdu da 15 liralık ürün içinde uğraşılmaz bi kaç gün içinde o 4 dişi kırıcam ve buraya rapor edicem
hımm yinede aldığın yer ile görüş bazen iade alabiliyorlar 15tl ye uğraşmam dersen bişi olmaz 4 pini dikkatlice kargaburun pense dibinden çevirerek kır... -
Arkadaşlar bu konuya sonradan bakanlar için söylüyorum KESİNLİKLE ÇALIŞIYOR. koparttım tatım ve uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X