Şimdi Ara

24 Gb SSD iş yapar mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende i-5 işlemcili lenovo G500 almayı düşünüyorum, İçinde 500+8gb hibrit disk var, hibrit olayını tam olarak anlamadım. işletim sistemi tek başına 15gb yer kaplıyor çünkü? Bu iyi birşey mi acaba? Bir arkadaş format atma konusunda zorluk olur falan demiş bu doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Orijinalden alıntı: JackGuzik

Oyun Ve Autocad tarzı prog.

İsterse dünyanın en iyi laptopu olsun adam gibi oyun oynayamazsın. Isınmaması için 2.4ghz işlemci koymuşlar. 2.4ghz Düşük çözünürlük ve low'da anca oynarsın.

Zaten ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun oyun başladıktan 10 dakika sonra ısınacak ve oyun kasmaya başlayacak. Çünkü ısınmamak için kart kendi performansını düşürecek. Bunların hepsi parçaların havasız bir yere tıkıştırılmasından meydana geliyor. O iğrenç fan sesinden bahsetmiyorum bile.

Bunların hepsini tecrübe ettim. Aynı fiyata masaüstü toplarsan bunun 10 katı performans alabilirsin. Şahsen ben kendi bilgisayarımı topladım ve çok mecbur kalmadıkça bir daha asla laptop almam. Benden sana tavsiye mecbur değilsen sistem topla. Hem çok daha az para verirsin hem de performans 3-4 katına çıkar.

intel 4700hq 2.4 azmi?????? elimde asus n750jk modeli intel i7 4700hq 2.4ghz var gtx 850m var thief gibi oyunu gta 4 gibi oyunu veri highda oyuyorum saatlerce kasma bile olmuyor . adam laptop diyor sen tutmussun masaustu .

• quote:

Orijinalden alıntı: THE_BEST_NIKO

quote:

quote:

İsterse dünyanın en iyi laptopu olsun adam gibi oyun oynayamazsın. Isınmaması için 2.4ghz işlemci koymuşlar. 2.4ghz Düşük çözünürlük ve low'da anca oynarsın.

Zaten ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun oyun başladıktan 10 dakika sonra ısınacak ve oyun kasmaya başlayacak. Çünkü ısınmamak için kart kendi performansını düşürecek. Bunların hepsi parçaların havasız bir yere tıkıştırılmasından meydana geliyor. O iğrenç fan sesinden bahsetmiyorum bile.

Bunların hepsini tecrübe ettim. Aynı fiyata masaüstü toplarsan bunun 10 katı performans alabilirsin. Şahsen ben kendi bilgisayarımı topladım ve çok mecbur kalmadıkça bir daha asla laptop almam. Benden sana tavsiye mecbur değilsen sistem topla. Hem çok daha az para verirsin hem de performans 3-4 katına çıkar.

intel 4700hq 2.4 azmi?????? elimde asus n750jk modeli intel i7 4700hq 2.4ghz var gtx 850m var thief gibi oyunu gta 4 gibi oyunu veri highda oyuyorum saatlerce kasma bile olmuyor . adam laptop diyor sen tutmussun masaustu .

gta 4 dediğin 2009 da çıkmış oyun. yorumun biraz fanatikçe olmuş. gt635m ve core i5 3210m ile de yüksek ayarlarda oynanabiliyor. o kadar komponenetin sağlıklı şekilde çalışabilmesi bile bir mucize. Cidden zorunlu olmadıkça almam. Aldığım güne lanet ediyorum. Ne güzel core 2 quad lı masaüstüm vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

i7-4700HQ mobil piyasanın en iyi işlemcilerinden 2.4ghz diyerek cahilliğinizi belli ediyorsunuz. Zaten arkadaş ultrabook alacak amacı oyun olmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Laptop için olabilir ama masaüstü için karşılaştırılamaz bile. Mesajlarımı tam okumamışsın. 2.4 ghz oldukça hafif bir değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.