Evet normalde bu ürünün fiyatı 460 USD civarında raks ediyor ama kendisi ülkemizde 800 küsür usd artı kdv yani iki katı. yazık valla boşa verilen onca para.
quote:
Orjinalden alıntı: bozali
Evet normalde bu ürünün fiyatı 460 USD civarında raks ediyor ama kendisi ülkemizde 800 küsür usd artı kdv yani iki katı. yazık valla boşa verilen onca para.
kesinlikle katılıyorum
Senden bir inceleme bekliyorum madem aldın inceleme yapamadın resim koyarsan çok iyi olur :D
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
Senden bir inceleme bekliyorum madem aldın inceleme yapamadın resim koyarsan çok iyi olur :D
bu monitörle ilgili olarak yapılmış çok ayrıntılı bir inceleme
şimdi öncelikle lcd monitörün gerçek değerinden düşük değerde kullanırsan o kadar kötü olmaz, ama nasıl kullancaksın. elbete aspect ratio oranını bozmadan. ben şuan gerçek değerinin altında kullanıyorum monitörümü ve gayet tatmin edici benim için. ayrıca yazın bi w2408 düşünüyorum ve pcye mecburen vga dan bağlıyacaz çünkü o zaman birde ps3 alcam. İkinci olarak da amerikadan monitör getirtmek kolay olmuyo, yazın almanya ya gitcem bakıyorum ordaki fiyatlara 450€. e yolda kırılır mırılır hasas alet bu hiç riske girmeden türkiyeden alcam, çünkü 450€=880ytl
bende çok istiyorum bu monitörü almayı ama fiyatı çok yüksek. 880'e nerede buldun acaba öğrenebilir miyim?
grafik/tasarım yapıyorum. o yüzden geniş ekran olmasını istiyorum. görüntüsü çok hoşuma gitti bu modelin. VX2835wm monitörü de çok düşündüm ama arkadaşlar yakından bakınca sorun olduğunu söylemişler. açıkcası kararsızlık da var. 2 monitörü yanyana görmek lazım tabi.
ben hp w1907 ve w2007 modellerini kullandım hepsinde yandan bakınca 160° lik bir açıdan ekran kapalı gibi hiçbirşey görünmüyor. ama parlak wuxga ekran olması diğer lcd lere göre çok daha canlı renkler yüksek kontrast olmasını sağlıyor. işçilik kaliteli çok şık bir kasası var Parlak ekranlı başka monitör de pek yok zaten piyasada. forunmda birisi satıyor ilgilenirsen incele.. http://forum.donanimhaber.com/m_33996207/tm.htm
Ekran parlaklığı arttıkça netlik azalıyor. işin hilesi ise parlak ekranlarda kontrast değerleri yüksek oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme