Şimdi Ara

24 Nisan tatil mi? İllere göre değişiyor galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 nisanda artık okullar tatil değil dendi. Bizim 24 nisanda matematik sınavı var cuma günü. Bugün bir sitede 24 nisanda Ankara tatil diye okudum " İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin çalışma takvimine göre 24 Nisan 2015 Cuma günü Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve İmam-Hatip Ortaokulları öğrencileri için tatil olduğunu beyan eden illerin bazıları şunlardır: Adana-Antalya-Ankara, Aydın, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Hatay, Kayseri, Sakarya, Samsun Urfa, Tekirdağ, Trabzon. Bu illerde okul öncesi ve İlkokul, Ortaokul ve İmam-Hatip Ortaokulları öğrencileri ve öğretmenleri 24 Nisan 2015 Cuma günü okula gitmeyeceklerdir.

İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin çalışma takvimine göre 24 Nisan 2015 Cuma günü Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve İmam-Hatip Ortaokulları öğrencileri için tatil olmayacağınıbeyan eden illerin bazıları şunlardır: Balıkesir, Gaziantep, Denizli, İstanbul, Kocaeli, Konya, Manisa. Bu illerde okul öncesi ve İlkokul, Ortaokul ve İmam-Hatip Ortaokulları öğrencileri ve öğretmenleri 24 Nisan 2015 Cuma günü okula gidecektir. " Kaynak:http://kaliteliokullar.com/forum/egitime-dair-her-konuda-sorucevaplar/24-nisanda-hangi-illerde-okullar-tatil-t127.0.html

Doğru mu acaba bu haber. Çoğu yerde tatil değil yazıyor. İnşallah tatil olur yaa...En azından yazıdaki gibi Ankara tatil olsa :) Çok mu egoist olurum :)

• İnşallah İzmir doğrudur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatil degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.