Şimdi Ara

24 pin Atx Kablo Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayar içerisindeki kabloları düzenlemeye karar verdim ancak güç kaynağından anakarta geçen atx kablonun siyah sleeve ini kestiğimde içerisindeki kabloların tek tek değilde başta, ortada ve sonda olmak üzere 3 yerde 2 kablo arasında transistör tarzı birşey adını unuttum şimdi :) paralel atlamaya benzer birşey var kabloları tek tek sleeve yapıcam ama bunlar yüzünden yapamıyorum elektronik yönden çok fazla bilgim yok bunlar nedir ne değildir bileniniz varmı daha öncede yaptım ama hiç bunlardan atx kablosu üzerinde görmemiştim ürün XILENCE XILENCE XP1000 1000W resim web cam ile çekmek zorunda kaldım hafıza kartında sorun olduğu için telden alamadım.

• tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım sleeve ne demek mesela
    açıklaman biraz düzgün olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım sleeve ne demek mesela
    açıklaman biraz düzgün olsun

açıklamam gayet düzgünde siz bilmiyorsunuz hata bende link vermeliydim http://forum.donanimhaber.com/m_50596270/mpage_1/key_/tm.htm

http://modifiyemalzemecisi.com/bilgisayar-modifiye-urunleri/kablo-toplama-sleeveler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@rıq -- 10 Şubat 2012; 21:55:26 >

• kabloların üzerindeki aşırı akım veya kısadevre oluştuğunda psu yu uyaran kondansatörler olabilir fazla oynama orasıyla bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

kabloların üzerindeki aşırı akım veya kısadevre oluştuğunda psu yu uyaran kondansatörler olabilir fazla oynama orasıyla bence

artık ara uzatma alıcaz yardım için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.