Şimdi Ara

24 pin Anakart 20 pin psu ile çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu da bilgim olmadığından soruyorum Epox 9NPA+ultra anakartı(24 pin) 20 pin 500w güç kaynağı ile çalıştırdım ancak anakarın 4 pini boş kaldı. bu şekilde sistem çalıştı ve debug göstergesi FF (yani ok) verdi. sisteme işlemci fln takmadım problem oluşmaması için. Bu şekilde Sistem sorunsuz çalışır mı? yoksa voltaj eksikliği yada dalgalanması yaşar mıyım? 1 hafta bu şekilde kullansam problem olur mu? Overclock için voltaj değerlerini etkiliyor mu? deneyen arkadaşlar varsa beni de bilgilendirirlerse sevinirim.

• bir sorun olmuyor sanırım ben bayağı kullanmıştım
  • Overclocklu mu kullandınız sistemi?
  • bunun dönüştürücüsü var yaw. 20 pini 24 pine dönüştüren
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

bunun dönüştürücüsü var yaw. 20 pini 24 pine dönüştüren

var ama antalya da bulunmuyor malasef. internettende tek bunun için kargo ödemek istemiyorum. 7-8ytl lik dönüştürücü nerdesin 15 ytlye gelecek. başka bişiler daha alacağım ama karar veremediğim için 1 hafta sonra fln alıcam. o yüzden soruyorum. yoksa dönüştürücünün varlığından haberim var.
  • Çalışıyor , dönüştürücü almana gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

bunun dönüştürücüsü var yaw. 20 pini 24 pine dönüştüren

+ 1124
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende öLe kuLLanıyorum bi Sorun oLmuyor... saygıLar..
  • Arkadaşlar sistemi dediğiniz gibi direk 20 pin ile bağladım ancak o/c olmuyor. en güzeli dönüştürücüyü yakın zamanda almak
  • 24 pindeki mantık sana extradan 3.3v besleme vermesıdır.....
  • Bi sorun yaratamasada tam verım alamazsın bır hafta ıcın dıyorsan problem degıl..
  • çalışırama uzun süre için bişey diyemem
  • 20 pini 24 pine dönüştürücü aparat ile kullanabilirsin....ama ne kadar sağlıklı bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

çalışır.ama uzun süre için bişey diyemem

+1

çalısır, aynı anakartla kuzenim 20pin ile calıstırdı ve bir sorun olmadı. O anakartla zaten kuzenimde o/c yapamamıstı. önce kullandıgı MSI Neo2 Platinum ile çıktığı ve yakaladığı stabil değeri bir türlü yakalayamadı.Aldığı gibi sattı Epox'u, şimdi DFI kullanıyor MSI ile çıktığı değerlere tekrar ulaştı.Çok fazla voltaj dalgalanması oluyor Epox ile (20 pin'den dolayı da olabilir ama sanmıyorum). Anakartta bir problem var heralde.

• Yorumlarınız için saolun.

@underblood
    Bende de msi neo2 plt. vardı cpuyu 2963mhze çıktı superpi 1m testini bile tamamladı. tabi ramleri 1/2 oranında yaptım. epox ile daha rami aşağı çekmedim nedeni ise çünkü ramler daha normal değeri olan 250mhzi bile görmedi. 233mhz de bile stabil değil res atıyor max 222mhz stabil oluyor. az önce bişi denedim. her şeyi default tutup ramlere sırasıyla 2.9v - 3.0v - 3.1v verdim. 3.0v den sonra win i açarken res atmaya başladı. Durumdan anladığım kadarıyla 20 pin ile o/c yapabilecek kadar güç alamıyor anakart.
    yoksa o/c performansı güzel bir anakart. Brandybuck bu anakart ile işlemciyi 350mhz e kadar çıkarmış. yani anlıcan arkadaşın boşa satmış anakartı.
  • bir sorun olmuor
  • o/c yapamayan vardı birsürü forumda olay +4pin'de bitiyorsa yazık olmuş anakarta. Zaten DFI'da gözü vardı.
  • o/c problemi çözüldü. Ramlerden kaynaklanan bir problem. Ram slotlarınla biraz kurcalayınca doğru yeri buldum. 3-4 slotlara koydum. 4 dekini 3e 3tekini 4 taktım olay bitti şu an 2600MHz ramler 3.0v ile stabil gözüküyor. umarım Superpi 32m testini başarıyla tamamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedbuster07 -- 19 Ocak 2006 17:37:31 >
  • sorun olmaz... ama yine de dikkat et....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.