Şimdi Ara

Anakart 8 pin CPU beslemesi istiyor Power da 4 pin var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi anakartta cpu'nun arkasındaki power girişi 8 pinlik ancak benim powerımda 4 pinlik bir kablo var.
    Power'ıda yeni aldım değiştirmem mümkün değil.

4 pin ile çalışır mı ? O/C felan yapılmayacak sorun yaratır mı ?

Alacağım kart :http://www.hiperucuz.com/?urun-80092-GIGABYTE-880GMA-UD2H-AMD-DDR3-S-V-GL-SATA-16X-AM3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 27 Eylül 2011; 9:29:07 >

• Çalışır, sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

Çalışır, sorun olmaz.

Teknobiyotik teknik destekteki elemanla konuştum şimdi çalışmaz dedi alırsam elimde patlamasın iade falan kabul etmezlerse.
    Çalışacağına emin misin ?
  • O.C. yapmayacaksanız (yapsanızda düşük ihtimal) sorun olmaz, çalışmazsa da anakartınız bu yüzden bozulmaz, 790 FX TA UD5 modelini iki sene oldu hâlâ 4 pinli 12V ile kullanıyorum.

Çalışmazsa da şunun gibi bi'dönüştürücü alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 27 Eylül 2011; 10:52:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

O.C. yapmayacaksanız (yapsanızda düşük ihtimal) sorun olmaz, çalışmazsa da anakartınız bu yüzden bozulmaz, 790 FX TA UD5 modelini iki sene oldu hâlâ 4 pinli 12V ile kullanıyorum.

Çalışmazsa da şunun gibi bi'dönüştürücü alırsınız.

Bu dönüştürücüyü nerden bulabilirim dünden beri bakıyorum bulamadım.

• Çalışıyor sorun olmuyor zaten anakartın kitapçığında eğer 4 pin kullanacaksanız hangi bölüme takacağınız bile yazıyor.
  • pc yi ilk toplarken bir süre eski güç kaynağını kullanmıştım,aynı durum oluşmuştu,yeni güç kaynağı alana kadar kullandım sorun olmadı,bazen restart yapıyordu ama onu o.c ye bağlamıştım,belki de alakası yoktur.
    Anakarta kesinlikle zarar gelmez çünkü eksik enerji sözkonusu yani 8 isterken 4 takıyorsunuz tam tersi olsa mesela 4 isterken siz 8 takmaya kalkarsanız o zaman yüksek enerjiden dolayı zarar görebilir deriz.ama burda öyle birşey yok kokrma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede aynı durum var 1 senedir sorunsuz ve oc li kullanıyorum
  • Hiçbir sorun olmaz
  • arkadaşlar olmaz diyor ama hadi bir ihtimal%2 oldu diyelim....en kötü ihtimalde anakart güç uyarısı verir kendini kapatır...bu kadar....ama ben bunun olacağına dahi inanam...gönül rahatlığıyla 4 pine tak kullan....
  • çok teşekkürler, bende de aynı durum var, işlemci 2500K anakart msi Z77-G43, Güç kay. High power 550 watt, anlattıklarınıza göre sorun olmayacağını düşünüyorum. bir de HD6850 grafik var, sizce sorun olur mu benim sistemimde? Teşekkürler şimdiden.
  • vay beee tebrikler,
    Konuyu hortlatmışsın,
    1 yıl önce birşey olmaz demişiz,
    kaygılanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

vay beee tebrikler,
    Konuyu hortlatmışsın,
    1 yıl önce birşey olmaz demişiz,
    kaygılanma.

Çok teşekkürler,
    bilgi için sağolun.
  • Düşük seviye anakartlarda sorun olmaz evet.
  • 5 yıllık konu belki ama belki aynı sorunları yaşayan biri görür arkadaşlar anakart kaç pin ise ona göre kullanın derim aynı dertten muzdaribim 2 hafta sorun yoktu şuan ekran kararıp duruyor 2 hafta sonra hiç açılmıcak belki :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.