Şimdi Ara

24 pin ve 4 pin atx kabloları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSU'yu kasanın altına aldım kabloların kısa geleceği aklıma hiç gelmedi yerleştirdikten sonra baktım ki 24 ile 4 pin kabloları kısa geldi. Bende telefon kablolarıyla yama yaptım. önce açıldı daha sonra kendini kapattı ve bir daha açılmaz oldu start veriyor ama fan ile ışıklar yanıp sönüyor yani 1 sn açılıp kapanıyor elektriği sıfırlamadan da bir daha açılmıyor hatta şu anda hiç açılmıyor eğer mümkünse yama yapan arkadaşlardan varsa biraz yardım etsin lütfen salı gününe yetişmesi lazım.

• bence yama yerıne uzatma kablosu almalıydın yanı omları sok kalıtelı kablo ıle tek tek duzgun yama yap benımkıde suan yamalı ama hertel lehlmlı
  • uzatmaları aradım bulamadım. nasıl kablo kullandın?
  • eski bir psu un 24 pinlik kısmını kesin renk renğe bağladım
  • arada bir açılıyor tesadüfen daha sonra kapanıyor ama açılınca kapanmak bilmiyor D:
  • demekki ii baglayamıyosun temassızlık var gir bir elektıronıkçiye halletsin güzelçe lrhimlrsin ekleri yabi psu degerli bişeyse yptır bakyın ii dgl gir al bir 600 watt psu kafan rahar etsin
  • para yok sıkıntı orada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 pin girişine 6 pin takmak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında 5 liraya lehim makinesi alıp kandınde yaparsın
  • lehim makinesi ve tüm aletleri var ama zaten ona gerek yok acaba yama yaptığım kablolar yeterli elektrik taşımıyor mu?
  • ne kablosu ile yaptın normla kaliteli kablo olmalı yani kulaklık kablosu olmaz tabi
  • telefon kablosu şu içinde sadece tek tel olandan ama ona rağmen artık açılıyor pc.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.