Şimdi Ara

3PİN İLE 4 PİN KASA FANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • corsair af120 alıcam kasama 2 adet 3pin girişi yazıyor 4 pin ile arasındaki fark ne kafam karıştı 3 pin dedigi anakartın üzerinde giriş varmış galiba h110m pro vd var sorun olurmu ? yada 50 60 tl ye daha iyi fan öneriniz varmı ledli olması iyi olur

• Selamlar. 4pin fanlar PWM (Past With Modulation) destekli demektir. Bu fanların dönüş hızları kontrol edilebilir. 4Pin girişine resimde gördüğünüz gibi 3pin bir fanı takarsanız sorunsuz çalışacaktır.

3PİN İLE 4 PİN KASA FANI

AF120 forumda çok kullanan var. İyi bir seçim. Ancak ledli fan arıyorsanız size Thermaltake Riing RGB öneririm. TR'de tek renk modelleri var. 60 TL civarına alınabiliyor. Ancak amazondan RGB modelini alabilirsiniz. Aşağıdaki linkten 3RGB+fan kontrolcüyü alabilirsiniz. Tanesi 60 TL'ye denk geliyor kontrolcü bedava sayılır. Aklınızda canlanmasık için bir iki tane de fotoğraf koyayım

Amazon TT Riing RGB TriplePack

3PİN İLE 4 PİN KASA FANI

• zeewbl kullanıcısına yanıt
    TR de tekli bulamadım Güzel fan cfmsi felan nedir acaba Kasamın ön tarafına Noctua f12 aldım gayet güzel ama ledsiz arka tarafa 1 ve üst tarafa 1 tane alıcam ledli + güçlü olması lazım Sesi çokta önemli değil Güzel görüntü olsun istiyorum tek fan için 50 60 tl ayırabilirim yanında bide kablo alıcam y kablo cogaltıcı :) önerin nedir
  • ByBulutTR kullanıcısına yanıt
    Kasanızın modeli nedir? Fotoğrafı da olabilir. Ayrıca görsellik için önermiştim riing'leri. Gerçekten çok güzel duruyorlar. Aşağıda tüm bilgileri mevcut.
    Bu mesaja eklenen görseller:

3PİN İLE 4 PİN KASA FANI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeewbl kullanıcısına yanıt
    Corsair carbide 100r yalnız trde tek olması lazım satılan yer varsa link atarsan sevinirim yoksa başka önerin varmı ?
  • ByBulutTR kullanıcısına yanıt
    anakarttaki pwm'ye 3pin fan baglamadan once bios'tan chassis fan'da dc mode var mi kontrol edin. yoksa aldiginiz fan surekli son devirde calisir. benzer bir hataya dustum ben de, gurultuden soktum tum fanlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.