Şimdi Ara

24 Saat Uymadım Ve Bu Sorunu Çözmeye Uğraştım (GM 5 PLUS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim telefonumun , hiç bir telefonda görmediğim enteresan bir sorunu var. Hatta bunun için bir foruma konu açıp, " çözen olursa banka hesabına 100 lira yatıracağım" demiştim.

Garanti ile uğraşmak istemıyorum ve takınlıtı biriyim mutlaka çözmeden bir şeyi bırakmam.

Soruna gelicek olursak:

" Telefonuma güç tuşuna basmadan ekran kapalıyken uykudayken bildirim gelmiyor " Bazende whatsapptan, instadan mesaj geldikten 5 - 6 dakika sonra telefon titriyor.

ÇÖZÜM İÇİN DENEDİĞİM SÜREÇ:

1.Hard reset - DÜZELMEDİ
    2.Format - DÜZELMEDİ
    3.Bir şahsın masaüstü uygulaması ile stock 7.0 ARALIK rom yükledim - DÜZELMEDİ
    4.GM'nin farklı bir masaüstü uygulaması ile stock 7.0 KASIM romunu kurdum - DÜZELMEDİ

Son çözüm:

- Şuan 7.0 Stock EYLÜL romunu kuracağım masaüstünden.

Sonuç: Kafayı yiyeceğim biri öneride bulunursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 28 Aralık 2016; 1:9:25 >

• bende de var sorun
  • Wireless - Mobil ağ ikisinde de oluyor mu?

Bildirim ayarlarına vs. bakmışsınızdır ama soruyum açık mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 28 Aralık 2016; 21:50:17 >
  • Hocam bendede ayni sorun vardi ozelliklerde note 5 s6 serisinde rastladim guc tasarruf modunda arka plan verisini kıs diye bir ibare vardi tasarruf modunu kapatinca bildirimler geliyor açtığımda ise ancak uygulamaya girince bildirim gelmeye basliyor birde ram yonetimiyle alakali olabilir arka planda uygulama kendini kapatiyor olma ihtimali var ram optimizasyonunda sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes1516 -- 29 Aralık 2016; 0:54:29 >
  • Sorun uygulamalarda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arv3lo

bende de var sorun

Tam olarak anlatır mısınız detaylı hocam sorunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes1516

Hocam bendede ayni sorun vardi ozelliklerde note 5 s6 serisinde rastladim guc tasarruf modunda arka plan verisini kıs diye bir ibare vardi tasarruf modunu kapatinca bildirimler geliyor açtığımda ise ancak uygulamaya girince bildirim gelmeye basliyor birde ram yonetimiyle alakali olabilir arka planda uygulama kendini kapatiyor olma ihtimali var ram optimizasyonunda sorun olabilir.

İşte her neyse çözemedim hocam cozene istediğini yapıcam kafayı yemek üzereyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Wireless - Mobil ağ ikisinde de oluyor mu?

Bildirim ayarlarına vs. bakmışsınızdır ama soruyum açık mı?

Herşey açık hocam ikisinde de oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Sorun uygulamalarda olabilir.

Zannetmiyorum hocam o zaman genel sorun olurdu

• Cm rom dene bi de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7'nin ince ayar bildirim, ekran, pil ayarları vardır. Her uygulamanın özelleştirilmiş ayarı da vardır. Bunlara göz atın.
  • Hocam anladığım kadarıyla sorun telefonunuzdaki host dosyasından kaynaklanıyor olabilir. Eğer rootlayabilirseniz "/etc/hosts" dosyasını sildikten sonra sorununuz çözülecektir muhtemelen, benim de başıma gelmişti. Hard reset, rom kurmak vs. /etc klasörünü etkilemiyor o yüzden manuel olarak silmeniz lazım. Sonrasında tekrar güncel firmware kurabilirsiniz root yetkilerini kaldırmak için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adalar_2001

Hocam anladığım kadarıyla sorun telefonunuzdaki host dosyasından kaynaklanıyor olabilir. Eğer rootlayabilirseniz "/etc/hosts" dosyasını sildikten sonra sorununuz çözülecektir muhtemelen, benim de başıma gelmişti. Hard reset, rom kurmak vs. /etc klasörünü etkilemiyor o yüzden manuel olarak silmeniz lazım. Sonrasında tekrar güncel firmware kurabilirsiniz root yetkilerini kaldırmak için.

Bu benim aklımda gelmemişti bunu deneyeyim hocam. 7.0 da rot yok galiba 6.0 atayım. Mobil veridede wifidede aynısını yapıyor hots dosyası wifi ile verilerin dosyası değil miydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirhan Terzi

quote:

Orijinalden alıntı: adalar_2001

Hocam anladığım kadarıyla sorun telefonunuzdaki host dosyasından kaynaklanıyor olabilir. Eğer rootlayabilirseniz "/etc/hosts" dosyasını sildikten sonra sorununuz çözülecektir muhtemelen, benim de başıma gelmişti. Hard reset, rom kurmak vs. /etc klasörünü etkilemiyor o yüzden manuel olarak silmeniz lazım. Sonrasında tekrar güncel firmware kurabilirsiniz root yetkilerini kaldırmak için.

Bu benim aklımda gelmemişti bunu deneyeyim hocam. 7.0 da rot yok galiba 6.0 atayım. Mobil veridede wifidede aynısını yapıyor hots dosyası wifi ile verilerin dosyası değil miydi

Hocam hosts dosyası telefonun ağ bağlantı kurallarını içeren bir dosya bildiğim kadarıyla. Wifi ya da mobil veri farketmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam Asus zen arayüzünü yükleyip ana ekranin alttaki simgeleri kaldırıp uygulamalar menüsündeki telefon, mesaj, Gmail, vb uygulamalar simgesini ana ekranin altına taşıyın ve her birini birer kez açın ve izin haklarini kabul edin. Siz sağ ben selamet olurum umarım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

Hocam Asus zen arayüzünü yükleyip ana ekranin alttaki simgeleri kaldırıp uygulamalar menüsündeki telefon, mesaj, Gmail, vb uygulamalar simgesini ana ekranin altına taşıyın ve her birini birer kez açın ve izin haklarini kabul edin. Siz sağ ben selamet olurum umarım...

Hocam şu anlık problem yok düzeldi. tekrar aynı sorun olursa dediğinizi yapacağım sonucu bildiririm teşekkür ederim
  • Selam.. Sorununuzu nasıl çözdünüz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengelx

Selam.. Sorununuzu nasıl çözdünüz acaba?

Kendi kendine düzeldi hocam.

Hangaust uygulaması güncellendikten sonra düzeldi işin garibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 8 Ocak 2017; 3:25:51 >
  • Adınıza sevindim kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.