Şimdi Ara

24 tyt vs 21 tyt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ciddi manada düşünelim 21 tyt 135 dakikaydı ama sorular ona göre hazırlanmıştı ona rağmen belli bir net düşüşü oldu türkçe paragraflarının uzunlugu ve mat soruların zorlugu yüzünden 24 tyt ye bakınca 165 dakika ve klasik tyt ayarı türkçe ve mat, zor sosyal ortanın bi tık üstü fen. Şimdi en mantıklı 23 tyt 21 ayt harmanlayıp bakmak ama gerçekten bu tyt 23 ayarı mıydı? Gelin tartışalım.

• Bence 2023 den 1 tık sıkıntılı bir sınavdı süre açısından sosyalin saçmalığı açısından... taaa geçen yaz daha sınava ilk çalışmaya başlarken 2023 tyt yi çözdüğümde sosyali 19 a 1 yapmıştım bu sınavda 14 e 2 mı ne geldi standart sosyalimi yapsam 114 net gibi bir şey yapmış olacaktım türkçesi de 2023 den daha kafa karıştırıcıydı bence fenlerin ikisinde de 19 a 1 yaptım ama 2023 daha kolaydı sanki bu senenin matı bence geçen seneye göre daha basit mantıklı denebilir ama süre sıkıntısını atlamamak lazim
  • TYT net şekilde 2023 tyt den zordu.Sonuclar açıklanınca bunu sıralama bazında göreceğiz.Bakmayin tyt kolaydı vs diye ortalıkta gezenlere ortalık trol dolu çünkü.
  • 2 soru daha az yapıldı diyebiliriz yami
  • Havadan56 H kullanıcısına yanıt
    Kaç soru oynar
  • sosyal hariç 23 ile ayniydi tyt
  • Beni 2_3 soru 2023 ten az yapıldı diye dusunuyorum
  • 2024 tyt sıralamaları 2023ten kötü gelecek. Sınava ilk defa giren 500k yeni 12. Sınıf öğrencisi var olm. 2024 tyt, 2021 tyt gibi olsa sıralamalar anca 2023 tyt gibi gelir

• Hocam tyt ayt netleri kaç bekliyorsun

• ratsastaja kullanıcısına yanıt
    107.75 tyt 56.5 ayt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.