Şimdi Ara

24' ve üzeri monitör tavsiyesi HP ASUS SAMSUNG hangisi? (2-3 güne alacağım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gamut oranı çok fark eder. imkanım olsa kendi monitorumu hemen değiştiririm lp serisi ile
  • husnuke, direk tn panel süslü hpleri alma ben kullanıyorum memnum değilim lp serisi al alacaksan bambaşka bir dünya diyorsun sen resmen..

LP2465 i ancak alabilirim sanırım.http://www.prad.de/en/monitore/review-hp-lp2465.html uzun bir reviewi varmış burada. burada da resimlerihttp://barton.aster.net.pl/monit/ gecikme süresi crt ile karşılaştırmalı resim gördüm burada. oyunbaz adama çokuygun bir monitrö değilmiş onu anladım. biraz daha bakınayım, uyuklayayım yarın devam edeyim.
    çok teşekkür ediyorum alakana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 25 Nisan 2009; 0:28:01 >

• çok doğru anlamışsın beni

http://forum.donanimhaber.com/m_20612566/mpage_5/key_/tm.htm

bu sayfa ortanın biraz altında koyduğum resimler var. Tn panelin diz bakış açısında renk tonlarını nasıl bozduğu goreceksin. Artık bunu gordukten sonra tn panele para verir misin bilemem
  • tuvnera
    bu monitörü de gördüm ama benim için gereksiz büyük haliyle nokta aralığı da kocaman olmuş, hem de fiyatı da pahalı benim için. bunu almak bana hiç birşey kazandırmayacak yani. ben kocaman ekran istemiyorum nitelikli 24" ekran istiyorum. ve yiyecek 400usd + hadi 200usd olsun 600usd civarı maximum bütçem var. almaya değer bir monitör elde edemezsem hiç almayacağım zaten. hp 24"ten çok şeyler bekliyordum, tecrübelisi önermedi. durumum bu.
  • eğer orada yazan mesajları okursanız, monitorumun arıza olduğunu düşünüyordum.Servise gonderecektim neredeyse. CRT den ilkkez lcd ye geçmiştim. Boyle bir goruntu farkı olacağını düşünmemiştim. Sonra yavaş yavaş alıştım
  • Ya da benim gibi paraya kıyıp böyle bir 40" Full HD TV' yi 22" LCD monitörün arkasına asacaksın.
     24' ve üzeri monitör tavsiyesi HP ASUS SAMSUNG hangisi? (2-3 güne alacağım)
  • ama boyle diyerek insanları biraz yanıltıyorsunuz, bilgisayar ekranında 30" ve uzerinde 1920x1200 bulamazsınız çunku rahatsız edici hale gelir piksel boyutları. Bu nedenle 2560x1600 çözünürlükte üretilirler. 40" full hd tv yi kullanırken word açıp yazı yazmak yerine 19" monitor kullanmak goz sağlığı için çok daha faydalı olur. 28" ekranlar da bile 1920x1200 rahatsız edici olmaya başlıyor.
  • manasız. ufacık odada kullanıyorum makinayı ihtiyacım yok "televizyona". uzaktan bakmadığınız sürece kocaman nokta aralığı hat safhada rahatsız eder insanı. ben filmimi monitöre 2-3 metre mesafeden izliyorum, sonra başına geçip günlük işlerimi yapıyorum. o kocaman "televizyon" ile sadece film izlenir uzaktan, benim için anlamsız olur, görgüsüzlük olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

ama boyle diyerek insanları biraz yanıltıyorsunuz, bilgisayar ekranında 30" ve uzerinde 1920x1200 bulamazsınız çunku rahatsız edici hale gelir piksel boyutları. Bu nedenle 2560x1600 çözünürlükte üretilirler. 40" full hd tv yi kullanırken word açıp yazı yazmak yerine 19" monitor kullanmak goz sağlığı için çok daha faydalı olur. 28" ekranlar da bile 1920x1200 rahatsız edici olmaya başlıyor.

1080p sinyal ve 1.5 metre mesafeden hiç de rahatsız edici görünmüyor.
     24' ve üzeri monitör tavsiyesi HP ASUS SAMSUNG hangisi? (2-3 güne alacağım)

• eyvallah tabi salona koysan, öyle bir cihaza hatta daha da büyüğüne versen 1080p filmini bütün aile sinema keyfi çekersin süper olur ona diyecek yok ama bilgisayar kullanımı için hele hele tek kişinin kullandığı bilgisiyar için çok gereksiz buluyorum ve ben burda bütçeden yakınırken sen gelip ben böyle yaptım demek hoş değil :) amacım belli ihtiyacım belli.. bir daha söyleyeyim bir adet lcd monitör ihtiyacım var kardeşim için. şu an 22" hp kullanıyorum bu ekran ayarında bir ekrandan bir daha almaktansa, ulaşabileceğim en güzel 24" e terfi etmek istiyor, aynı anda da kardeşimi sevindirmek istiyorum. amacım bu. attığınız mesajalrı/resimleri çok gereksiz buldum. ha güzel güzel ama gereksiz. hele hele çok aktif kullanımda çok saçma bir seçenek, kullanım zorluğu hatta uzun süreli kullanımda elektrik sarfiyatı bile yazık olur bu gereksizliğe.. atmayın yani böle mesajlar çok saçma. benim böyle bir ortamım olsa resim bir yana, utanır mesaj falan da atamazdım bu konuyla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 25 Nisan 2009; 2:48:42 >

• Kedinin uzananamadığı ciğer murdar demesi gibi bir hava sezinledim.
    Sen bu boyutta bir LCD TV de çalıştın mı ki gereksiz dediğin yetmediği gibi beni de çöp mesaj atmakla suçluyorsun.
    Denizi hiç görmeyen birine bir cahile ne anlatsan faydasız.
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=986&Productid=bd53057

ACER H243H 24" Geniş Ekran 16:9 Full HD
    üstelik 580 tl
  • hakanto evet ben de ona takıldım. atmıştım zaten önceki mesajlarda var. fiyatı çok güzel. bir kaç review baktım muhteşem bir monitör değil ama fiyatıyla çok güzel bir alternatif.

tuvnera neden sidik yarışı yapmak istiyorsun anlamıyorum. görgüsüzlük bana göre başka birşey değil. ve evet çalıştım çalışıyorum. tv işindeyim. iş yerimde ofisimin her yeri ekran tiksindim ekranlara bakmaktan. 2 tane apple cinema display ana monitör bir tane sony 4:3 stüdyo monitörü solumda 2000 küsür çözünürlüğü var, bir tane önümdeki duvarda panasonic devasa bir full hd plasma kaç inç bilmiyorum ama seninklinden büyük ona eminim 50 60 küsür inç vardır. ve diğer odalarda da eişebileceğim bir sürü ekipman var projektorler lcd tvler 16:9 kocaman crt tüplü monitörler çok gösterişli cihazlar var yani etklienmiyorum. evimde kullanmak istemiyorum böyle donanım ihtiyacım yok ve mantık dışı. param var alıyorum gösteriyorum yaklaşımı malca bana göre. hah oldu mu şimdi çok görgüsüzce olmadı sence de? ne gerek var yani saçma sapan mesajlar bunlar kimseye bir faydası yardımı dokunmuyor. ben buna kızıyorum.

• Ben görgüsüzüm hatta sonradan görmeyim. Bundan gurur duyarım.
    Ama sen kendin bir yazıya nasıl cevap verilir onu öğrenmelisin. Sonra forumlara sor ne alayım diye.
  • beyler lütfen tartışmayın, şu avatardaki yavrunun hatrına na kadar sexi gülüyor onun için kavga etmeyin . güzel güzel fikir alışverişinnde bulunalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ben görgüsüzüm hatta sonradan görmeyim. Bundan gurur duyarım.
    Ama sen kendin bir yazıya nasıl cevap verilir onu öğrenmelisin. Sonra forumlara sor ne alayım diye.

farkettim zaten de sana görgüsüz demedim ben ihtiyacım olmayan, kocaman monitörü (televizyon) ufacık odama koyarsam çok görgüsüzce olur görgüsüz hissederim dedim. iyi oku okuduğunu anla önce istersen. ben böyle birşeyi yapmak istemiyorum, amacım ihtiyacım şudur diye bir kaç kere açıkladım ısrarla anlamadın ne yapabilirim. tartışma yok en azından benim tarafımda.
  • Farkedebilmene sevindim.
  • eğer pc amaçlı kullanacaksanız büyük lcd tv lere bence gerek yok diye düşünüyorum.. bu benim şahsi görüşüm ama diğer kişilerin zevk ve ilgi alanlarına birşey diyemem.. mesala bana 20 inclik yeter..

bu arada örnek T200 serisi gibi.
    çünkü başka monitörler gözümü tutmadı çünkü T serisinin yazı netliği crt kadar var o yüzden ve görüntüsüde güzel(incelemiş olduğum seri T190 dır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanto

beyler lütfen tartışmayın, şu avatardaki yavrunun hatrına na kadar sexi gülüyor onun için kavga etmeyin . güzel güzel fikir alışverişinnde bulunalım

Nasipse önümüzde ki ay yeniden Ukrayna' ya gidiyorum. Senin için güzel resimler çekerim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.