Şimdi Ara

24 yasindayim. daha hic bir ise girip calismadim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi olan var mi merak ediyorum. buraya fikir almak icin yazdim.
    Ne universte okuyabildim ne bisey kac kere sinava girdim hic yuksek puan alamadim. ders calismayi pek sevmezdim. simdi dusununce keske bilgisayari felan bi koseye atip. cok cok calisip bende 4 yil bir yer ojuyabilseydim diyorum.

Sonumu goremiyorum cidden kafam cok karisik yasim 24 evdekiler artik ise gidip calisman lazim evde olman olmuyor diyor.
    Babam evden kovacak duruma geldi.
    Ha simdi siz sanacaksiniz baba parasi yiyor. ama alakasi yok. bana kizmlari sadece disarda is bulup calismam.
    Yoksa aylik 1,5 bin tl ****. ama iste ben internet uzerinden oda. Olmuyor..

3-4 yildir ****.bu sekilde yuklu para bile verdim. ama kendimi begendiremiyorum orasi ayri. istersen netten 5 bin kazan o bir hic disarda calisip.kazanmassan.

Benim.simdi nerden baslamam lazim.bana bir akil verin arkadaslar. markete felan girip simdiden o tarz ufak islerden basliyim mi. meslegim felan yok.
    Askerede gitmedim...disardan isletme okuyorum
    3 sinif..inanin hayatimda cok zaman kaybi olaylar oldu 24 yasina gelmisim keske 20 yasinda olsaydim bende su an ne meslek var ne is.. en cokta can sikan o ailen ise gitmiyon diye bozuk atmasi..

ne yapabilirim ben ise gircem o kesinde artik..uni 4 yil normal okuyabilseydik keske hic yoktan ora olur adi olurdu..

Simdi bir hiciz..2 yil.muhasebe kazanmstim 1 yil okudum biraktim hic severek gitmemstim zaten..okuyamadimda ailem uni git artik dedigi icin anca orayi tutturmusuz..bende bir sorun var kafam acayip karisik ne yapcamin denklemini inanin kuramiyorumm

Bir yardim arkadaslar..???yas 24 millet bnm yasimda evleniyorr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 sene KPSS'ye çalışın sonra lise mezunları için olan KPSS'ye girin.KPSS'yi kazanınca AÖF'e yazılırsınız ya da 2.öğretim bir okul bulursunuz.

Okul bitince 4 yıllık hem hayatta zmaan kaybetmezsiniz hem de iyi bir işiniz olmuş olur.

Hem de internetteki işe vakit ayırırsınız.Sabah 8 Akşam 5 Cumartesi-Pazar'ı var gibi gibi.

Bilgisayar'dan anlıyorsanız teknik servis gibi bir yere girersiniz önce size eğitim verirler sonra çalışmaya başlarsınız.

Askere gitmediyseniz gidebilirsiniz. Ama şimdi gidip uzun dönem yapmak mantıklı olmaz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwe. -- 22 Ocak 2024; 23:15:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lise mezunlari icin olan kpss çift yillarda yapiliyor .Keske 2-3 ay once acsaydi arkadas memur olur rahat edebilirdi belki

• 3. Siniftaymissiniz kpss hazırlanabilirsiniz. Bir markette reyoncu olarak çalışın hem kafaniz rahatlar hem aileniz de memnun kalir.

• Bu saatten sonra kpss girip başarılı olma ihtimaliniz olmadığını düşünüyorum. Benim tavsiyem derhal açıktan işletme bölümünü bitirmeye bakın ardından askere gidin. Ardından bankalara vs başvurular yaparsınız bir işe girersiniz ama önceliğiniz işletmeyi bitirmek olmalı.

Ayrıca okul bitene kadar A101, Migros, BİM veya büyük teknoloji mağazalarında da işe girmeniz sizin faydanıza olacaktır iş tecrübesi edinirsiniz ve okulda bitince şirket içinde kariyer seçeneğiniz olur.
  • kardeş kusura bakma ama bir soru soracağım, puan alamamandaki sorun sence tembel olman mı yoksa kapasite olayı mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sikinti olmazsa internetten nasi para kazaniyosunuz bende issizim aksama kadar vakit olduruyorum

• Askere git de belki aklın başına gelir , olgunlaşırsın.Olmadı gir inşaata , fabrikaya çalış.Market neymiş iş mi market işi bir meslek öğren.Ana baba her zaman çocuğun iyiliğini ister , 24 yaşına gelmişsin ama bunu idrak edememişsin durum vahim. (Dipnot:Gerçek dost acı söyler)
  • Askere git uzman çavuş olarak kal hocam senin için en kolay çıkar yol bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.