Şimdi Ara

240$ dolarım var ne alayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden Nükleer Bomba Tehdidiyle Çalıntı: Pcbuilder

Fx 5600'den sonra 9800 pro ilaç gibi gelir.

ilaç gibi gelse yine iidr :D

• goblin tam olarak anlamadım ne demek istediğini?
  • coblo
    o dediklerinin hepsi zaten var bende.
    ya tatile çıkayımda 360 milyonla nereye gideyim evli olduğum için herşeyi iki kişilik düşünün, iki günde bu para biter arkadaşlar
  • walla ben evli olsam karımla beraber gezerim 1-2 gece biyerlerde güzel vakit geçiririm.Özendim yazarken ha keşke evli olsaydım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

goblin tam olarak anlamadım ne demek istediğini?

ilaçtan daha ii gelir anlamında
  • Bence Hazine Bonosu Al Ya da Borsaya Gir derim...
  • tatile gitmek iyi fikir ama benim aklımdan dahaçok THERMALTAKE Aquarius II Su Soğutma Sistemi (A1604) 103 $ + ekran kartı içinde su bloğu geçiyor. tatile çıkmak benim için biraz problem! atölyeyi kapatmam lazım 2-3 gün kapatsam tatilde yiyeceğim paradan ziyade ,masraflar devam edecek kira falan filan + işden olacağım.
  • 9800 pro da alırım belki bir ay sonra o zaman makina süper olur. önümüzdeki ay ürgüp tarafına iş için gideceğim işim bitince 2 gün tatil yaparım oradan aldığım pararyı harcarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3D

9800pro ama 256bit olsun dikkat et.

hocam 9800lerin heppsi 256bit zaten
  • bence bi 6800 ultra al
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stormtalon

bence bi 6800 ultra al

240$'a yarısını bile alamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kermit -- 19 Temmuz 2004, 13:38:32 >
  • 9800 pro al bence
  • bence kesinlikle 9800PRO al
  • TATİL İYİ FİKİR AMA 9800 PRO DAN SASMA
  • boşver tatili donanıma yatır, tatile gidiyosun 1 hafta sonunda elinde ne kalıyo hiç, en azından sağlam bi ekran kartın olur
  • 9800pro .......END....
  • 9800 pro almaya karar verdim de su soğutma sistemi daha çok ilgimi çekiyorama bir iki ay bekler artık.
  • Orta seviye ekran kartları güncelleniyor: RV410 ve NV43 geliyor adlı topik i okuyunca iyice kafam karıştı ya
  • 1 ay bekle bende 200 dolar lık bir şey alacağım.1 ay sonra yeni kartlar çıkarsa onlardan alacağım ama çıkmaz ise taksitle 5700ultra veya 5700 alacağım.Sistemi yavaşlatan tek parçam ekran kartım 64bit 5200
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.