(S-Media GeForce FX5900 XT 191$ - Sapphire ATI Radeon 9800PRO 229 $ ) - ( THERMALTAKE Aquarius III Su Soğutma Sistemi (A1681) 251 $ biraz zorlar ama ?) - (THERMALTAKE Aquarius II Su Soğutma Sistemi (A1604) 103 $) - (ABIT IC7-MAX3 (875P,GLAN,SATA) Anakart 200$ ) + kdv tüm ürünlerde imzandaki bilgilere göre sizce ne almalıyım saygılar.
bence 9800 pro iyi gider
quote:
Orijinalden alıntı: Aeneis
bence 9800 pro iyi gider
geforce fx 5900+ güzel bi ekran karttı soğutmasıyla ii şeler yapabilirsin ama 9800 pro al
quote:
Orijinalden alıntı: GobliN
geforce fx 5900+ güzel bi ekran karttı soğutmasıyla ii şeler yapabilirsin ama 9800 pro al
Alıntıları Göster
sapphire 9800 pro al 220$
quote:
Orijinalden alıntı: ancestor
sapphire 9800 pro al 220$
Alıntıları Göster
ancestor+1
quote:
Orijinalden alıntı: CanDostum
ancestor+1
Alıntıları Göster
su sogutma almayayımmı? 9800 pro daha öncelikli sizce öylemi? aslına bakarsanız far cry ı kurdum oyunu hiç oynamadım benim ek kartım yeterli gelmez diye oyunun büyüsünü bozmak istemedim e birde boş zaman lazım tabiki. çalış çalış parayı donanıma yatır sonra vakit bulup oynayama.
quote:
Orijinalden alıntı: broken
su sogutma almayayımmı? 9800 pro daha öncelikli sizce öylemi? aslına bakarsanız far cry ı kurdum oyunu hiç oynamadım benim ek kartım yeterli gelmez diye oyunun büyüsünü bozmak istemedim e birde boş zaman lazım tabiki. çalış çalış parayı donanıma yatır sonra vakit bulup oynayama.
Alıntıları Göster
o kartla oyanrsın ben very highda oynuodum sadece light ve shadow efektleri high di 1152 854 + senin kartın hızları
quote:
o kartla oyanrsın ben very highda oynuodum sadece light ve shadow efektleri high di 1152 854 + senin kartın hızları
Alıntıları Göster
goblin bu arada sen ne yaptın oc problemini?
quote:
goblin bu arada sen ne yaptın oc problemini?
Alıntıları Göster
ek kartının probleminden bahsediyorum
quote:
ek kartının probleminden bahsediyorum
Alıntıları Göster
Bence Sen O Parayla Tatile Çık
quote:
Orijinalden alıntı: CIZIK
Bence Sen O Parayla Tatile Çık
Alıntıları Göster
ben,mki o kdar çıkmıodu max 340 592 farcry ı oyna memnun kalırsın ama overclock değelrini biraz düşür benden demesi farcry baya zorluor 300 / 500 yap benimkinin default değeride 235 / 400 dü hühühüüü
quote:
ben,mki o kdar çıkmıodu max 340 592 farcry ı oyna memnun kalırsın ama overclock değelrini biraz düşür benden demesi farcry baya zorluor 300 / 500 yap benimkinin default değeride 235 / 400 dü hühühüüü
Alıntıları Göster
HP yazıcı , tarayıcı , kopya makinasıl al.
quote:
Orijinalden alıntı: ImmortalPC®
HP yazıcı , tarayıcı , kopya makinasıl al.
Alıntıları Göster
tatile çık veya radeon 9800 pro al
quote:
Orijinalden alıntı: Lord
tatile çık veya radeon 9800 pro al
Alıntıları Göster
Abi her parayı donanıma yatırcan diye bi şart yok ki Tamam 9800PRO alırsın her oyunu babalar gibi çalıştırırsın very high'da falan ama ne bilim elindeki kart da fena değil yani 1 yıl falan seni idare eder.
quote:
Orijinalden alıntı: pr0meth3us
Abi her parayı donanıma yatırcan diye bi şart yok ki Tamam 9800PRO alırsın her oyunu babalar gibi çalıştırırsın very high'da falan ama ne bilim elindeki kart da fena değil yani 1 yıl falan seni idare eder.
Alıntıları Göster
240 dolar tatile az gelir bence git bi ses sistemi al ya da çok istediğin bikaç tane orjinal oyunu al netten oynamak için
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
240 dolar tatile az gelir bence git bi ses sistemi al ya da çok istediğin bikaç tane orjinal oyunu al netten oynamak için
Alıntıları Göster
9800pro gibi baba bir seçenek varken çarçur etme derim.. yummyyy.. ya da 9800se al promodla :P:P
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AEA24002F
9800pro gibi baba bir seçenek varken çarçur etme derim.. yummyyy.. ya da 9800se al promodla :P:P
Alıntıları Göster
9800pro ama 256bit olsun dikkat et.
quote:
Orijinalden alıntı: 3D
9800pro ama 256bit olsun dikkat et.
Alıntıları Göster
Fx 5600'den sonra 9800 pro ilaç gibi gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: Pcbuilder
Fx 5600'den sonra 9800 pro ilaç gibi gelir.
Alıntıları Göster
9800 pro alabilecek bir miktara sahipken bu firsati deerlerdir derim...
bilgisayarinin bir gömlek atladini farkedeceksin...(eğer sağlam bir de ramin varsa daha da belli olacak...)
quote:
Orijinalden alıntı: infsphinx
9800 pro alabilecek bir miktara sahipken bu firsati deerlerdir derim...
bilgisayarinin bir gömlek atladini farkedeceksin...(eğer sağlam bir de ramin varsa daha da belli olacak...)
Alıntıları Göster
bu sistem sana yeter bence hiç bi şey alma oyun oynayacam diye o kadar para harcanırmı hocam yazıktır