240hp lik araç alan adam yakıtını çok da umursamamalı. o aracın vereceği keyif belki yakıt olayını sindirir.
quote:
Orijinalden alıntı: Irrasyonel
240hp lik araç alan adam yakıtını çok da umursamamalı. o aracın vereceği keyif belki yakıt olayını sindirir.
Alıntıları Göster
Niyeti bozdum yahu alacağım sanırım.Yabancı forumları falan da araştırdım.Videoları'da izledim.Bu paraya bu arabadan daha iyi hiçbir araç yok gibi görünüyor.İnsignia hiç düşünmedim onun da 4x4 ü varmış oda kafamı karıştırdı.Ama kesinlikle bu konforu ve performansı istiyorum.Artık yakıta katlanacağız ne yapalım.Zaten 8-10 bin km yapıyorum yılda.
Eğer konu ciddiyese volvo s60 2.0 yada 1.6 araçlara bakılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Hamdi0555
2litre 240lık 11-12 civarı yakacakken, 2,5 turbo da 13-14 civarı yakacaktır şehir içinde.
Alıntıları Göster
Aklınızda kalacaksa alın binin. Bu tarz arabaların keyfi çok başka olur. Yılda 8-10 bin km yapacaksanız hele yakıt ta çok zorlamaz. Ben de sizin gibi olduğum için alana kadar acabalarla geziyorum, aldıktan sonra da "ulan iyi ki almışım" diyorum her seferinde
içinde kalmasın bence al tadını çıkar.bu tarz araçları kullanmak çok zevklidir
2litre 240lık 11-12 civarı yakacakken, 2,5 turbo da 13-14 civarı yakacaktır şehir içinde.
Bu araçtaki motor 2.5 atmosferik. Gücü ve torku 2.0 ecoboost'tan daha düşük.
quote:
Şu cevabın amacı ne şimdi ya.Volvo S60 işçilik ve malzeme kalitesi dışında Mondeo'ya üstünlük kuramaz.Bir kere aracın içi klostrofobik bir ortam sunuyor.Mondeo gemi gibi.Mondeo'nun yol tutuşu, sürüş keyfi çok üst düzey.Volvo'da sürüş keyfi diye bir şey de yok.1.6 araç bakın demişsiniz bir de.1.6 hangi araç var şu keyfi yaşatacak?Yorum yapmış olmak için yorum yapıyorsunuz.
Merhaba bir yanlışınız var sanırım araç 2,5lt 20 valf turbo motor. Gücü 20hp, torku 20nm daha düşük olmasına rağmen motor hacminden dolayı 0-100 değeri, maksimum süratı ve elastikiyeti 2litre ecoboosttan daha iyi. Yine hacminden dolayı güç ve tork değerlerini daha alt devirlerden itibaren veriyor, yani her anlamda daha rahat bir motor. Gerek rampada gerek sollamada daha avantajlı. Ama vergi ve yakıt dezavantajı var. Bütçeye uygunsa ben 2,5 turbo diyorum, sti
Merhaba bir yanlışınız var sanırım araç 2,5lt 20 valf turbo motor. Gücü 20hp, torku 20nm daha düşük olmasına rağmen motor hacminden dolayı 0-100 değeri, maksimum süratı ve elastikiyeti 2litre ecoboosttan daha iyi. Yine hacminden dolayı güç ve tork değerlerini daha alt devirlerden itibaren veriyor, yani her anlamda daha rahat bir motor. Gerek rampada gerek sollamada daha avantajlı. Ama vergi ve yakıt dezavantajı var. Bütçeye uygunsa ben 2,5 turbo diyorum, sti
Hocam iyi hoşta bu araç manuel yalnız.Otomatik olmayan araç bakmıyorum.Hele ki D segmentinde hem performans hem konfor arayan biri olarak manuel vites araç asla almam.Mantık dışı kalıyor biraz
Mehmet Tansu
kullanıcısına yanıt
Ben zaten direk onu al diye eklemedim, örnek ilan olarak koydum, temiz otomatiğini denk getirirsen daha keyifli olur 2 litreden. Katılıyorum bu saatten sonra manuel vites bende hayatta almam.
Dream CarsD
kullanıcısına yanıt
Size sormadan yorum yaptık. Çok pardon. Sadece sizin düşünceniz var galiba. Uzatmayın fazla. İşinize bakın.
Yalnız araba çok harika görünüyor.2.0 benzinli tüm arabalarla karşılaştırıldığında yakıt tüketimi 240 hp motora göre çok iyi.Kesinlikle alınır gibi.
Bu araç 13-14 litre şehir içi yakıyor ne 9 litresi?
quote:
Size sormadan yorum yaptık. Çok pardon. Sadece sizin düşünceniz var galiba. Uzatmayın fazla. İşinize bakın.
İstediğin yorumu yaparsın tabi ki kardeşim özgürsün, haklısın ama 240 HP mondeo'nun yanında 1.6 S60 bildiğin öKüz arabası kalır. Hor hor öten, yakan yaktığı ile gittiği kesinlikle örtüşmeyen bir araba. Ayrıca Selective bir Mondeo kalitesi, koltukları, ferhalığı ile vs S60 ile rahatlıkla yarışır. S60 gereksiz övülen bir araç
quote:
Orijinalden alıntı: EnginAKB
quote:
İstediğin yorumu yaparsın tabi ki kardeşim özgürsün, haklısın ama 240 HP mondeo'nun yanında 1.6 S60 bildiğin öKüz arabası kalır. Hor hor öten, yakan yaktığı ile gittiği kesinlikle örtüşmeyen bir araba. Ayrıca Selective bir Mondeo kalitesi, koltukları, ferhalığı ile vs S60 ile rahatlıkla yarışır. S60 gereksiz övülen bir araç
Alıntıları Göster
bana kızan çıkacak mutlaka ama iç mekan ne kadar vasat böyle hele o direksiyon göbeği ne öyle
60-70 bin km 1.6 atmısferik tit + x paket mındeo kullandım. Selectiveden bir iki donanımı eksikti. Ben de çok 2.0 eceboost hayali kurdum. Ama bütçemi zorlayacağı için vazgeçtim. Mondeoların kullanımı çok keyifli. Yol tutuşu gerçekten övülmeye değer. Ama süspansiyon konforu da bir o kadar iyi. Ben sert süspansiyon seviyorum gerçi. Benim içimde uhde kaldı önümdeki beş sene istediğim araca binemeyeceğim sanırsam sonrasında neden olmasın belki de yeni kasa nasip olur. Ben1.6 yı bile sert kullanıyodum. 0-100 e çok takılmamak lazım. Hergün draga çıkmayacağız. Ayrıca benim gözümde ara hızlanmalar daha önemli. Bu araç bu konuda üzmeyecektir incelemeleri okumadım aracı kullanmadım ama eski bir 1.6 kullanıcısı olarak gözü kapalı alırım.
Kaptan Ross
kullanıcısına yanıt
yok değil
200 lük dizeli var bu 220 .
aklımı çelen araçlardan xtrail alacama ki 115 den kapı açıyorlar 1.6 dizel otomatiğe onun yerine bunun combisinimi alsam :)
kaç yaşımıza geldik şöle performanslı denebilecek bi arbaya binemedik bu devlet yüzünden .