Şimdi Ara

240 Hp Mondeo almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
15.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 aydır maksimum 70 bin tl ile araç bakıyorum.İçime tam olarak sindiremedim araçları ne alacağıma da tam karar veremedim.Şu Mondeo'lar çok dikkatimi çekiyor.Dizeline baktım ama benzinlisi 240 hp 0-100'ü 7,5 saniye.Çok keyifli bir araca benziyor.Sizce alınır mı?Aşırı bir tüketimi olmaz sanırım.10 litre civarı yakacaktır.Ne düşünürsünüz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-mondeo-2.0-selective-tiptronictakasvadekocfinanskredisiyle-169198961/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Ross

quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

quote:

Orijinalden alıntı: atrin

Adam 240 beygir 2.0Lt Benzinli araç bakıyor herkes yakıtı çok olur diyor.

Suratınıza bakan adama "uyandın mı?" diye sormak gibi bir şey bu.

Hocam alınır mis gibi binilir.

octavia rs verelim 220 bg ort 6.4 yakıyo :)

Rs dizel değil mi ?

Alıntıları Göster
    2.0 ecoboost' u kötüleyen kullanıcılar, 60 bin fiyat bandında, geniş sedan, performansı yüksek, 2011 model başka bir model önerebilirse öneri isteyen kişi onları da değerlendirebilir. Herkes araba kullanırken gözü tüketimde gitmiyor. Yılda 5 bin km yapan adam da var 50 bin yapan da. Bu forumda arabaların tüketimi hakkında öyle bir takıntı var ki 911 alan adama sen n'apmışsın be abi 1.6 dizel varken bu devirde alınır mı diyecek olanlar var.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Ford Mondeo 2.0 Turbo 240 Hp: Kapsamlı Bir İnceleme

Ford Mondeo'nun 2.0 litrelik turboşarjlı Ecoboost motoru, göz kamaştırıcı 240 beygir gücü ve 345 Nm tork sunarak heyecan verici bir sürüş deneyimi vadediyor.

Motor Performansı

Mondeo'nun 2.0 litrelik Ecoboost motoru, hızlı hızlanma ve etkileyici bir çekiş gücü sağlıyor. 0'dan 100 km/sa hıza yalnızca 6,7 saniyede ulaşabiliyor ve 250 km/sa azami hıza kadar çıkabiliyor.

Kullanıcı Yorumları

Mondeo 2.0 Ecoboost kullanıcılarının yorumları genellikle olumlu. Gücünden, sürüş dinamiklerinden ve yakıt verimliliğinden övgüyle bahsediyorlar. Özellikle Station Wagon (SW) modeli, geniş bagaj hacmiyle aileler ve maceracılar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Teknik Özellikler

Ford Mondeo 2.0 Turbo 240 Hp, aşağıdaki teknik özelliklere sahiptir:

• Motor: 2.0 litrelik turboşarjlı Ecoboost
    • Beygir Gücü: 240 hp
    • Tork: 345 Nm
    • Hızlanma (0-100 km/sa): 6,7 saniye
    • Azami Hız: 250 km/sa
    • Yakıt Tüketimi (ortalama): 7,9 l/100 km

Önemli Hususlar

Mondeo 2.0 Turbo 240 Hp'yi satın almadan önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Yüksek performanslı motor, yakıt tüketimini artırabilir.
    • Güçlü motor, hızlı sürüşü teşvik edebilir ve dikkatli kullanılmalıdır.
    • Bakım maliyetleri, standart Mondeo modellerine göre daha yüksek olabilir.

Sonuç olarak, Ford Mondeo 2.0 Turbo 240 Hp, heyecan verici performans ve geniş bir iç mekan arayanlar için ilgi çekici bir seçenektir. Bununla birlikte, yakıt tüketimi ve bakım maliyetleri gibi hususları satın alma kararında göz önünde bulundurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yakıt tüketimi ve vergi dışında bir problem olmaz bence.
  • Alınır bence.O keyife değer.Ama şehir içi üzebilir yakıtta.10 litreden fazla olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Alınır bence.O keyife değer.Ama şehir içi üzebilir yakıtta.10 litreden fazla olabilir.
    İstanbul ve Ankara trafiğinde 10 litre yakması mucize olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Alınır bence.O keyife değer.Ama şehir içi üzebilir yakıtta.10 litreden fazla olabilir.
    Hocam gayet güzel motor o fiyata alabileceğiniz en performanslı araçlardan biri olacaktır muhtemelen ama benim önerim aynı motorlu olan S60 T5. Selective Mondeo baya doludur ama buda premium yani :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-model-volvo-s60-2.0-t5-r-design-nigdeliler-otomotiv-651-168203437/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Hocam gayet güzel motor o fiyata alabileceğiniz en performanslı araçlardan biri olacaktır muhtemelen ama benim önerim aynı motorlu olan S60 T5. Selective Mondeo baya doludur ama buda premium yani :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-model-volvo-s60-2.0-t5-r-design-nigdeliler-otomotiv-651-168203437/detay

Alıntıları Göster
    Çok keyifli, çok konforlu ve çok donanımlı bir araç.Yakıt trafikte biraz yüksek olur ama aracın vereceği keyfe fazlasıyla değeceğini düşünüyorum.Ama bu arabayı uzun yolda kullanmak işkence olur.Çünkü bunu altına aldığın zaman 110 km ile gidemezsin.200 le yardırmak ister insan .

• Yakıtı iyice düşün bence sonra klima açıp şehiriçi trafikte 15-16 litreleri görürsen şaşırma sonuçta 2.0 240 beygir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.0 bi araç 10litreden çok yakar şehir içinde, 1,6corolla bile o kadar yakıyor. Ben 70bin km deki araca o parayı vermezdim ama araç güzel. Tercih meselesi...
  • 10 lt yaksa alinir ama 13-15 arasi yakarsa kötü.
  • Mehmet Tansu kullanıcısına yanıt
    Makam arabası gibi çok güzel bir araç fakat benzinli olduğu için almadan önce bir kez daha düşünürdüm.Yakıt tüketimi sizi üzebilir, beklediğinizin üzerinde bir yakıt tüketimi ile karşılaşabilirsiniz.
  • Şehir içi yakıtı çok olur ayrıca o paraya daha kaliteli araçlara bakabilirsiniz
  • Şehir içi yakıtı çok olur ayrıca o paraya daha kaliteli araçlara bakabilirsiniz
  • quote:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeta

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Ben de bir ara bakmıştım, 10 lt. falan yakmıyor öncelikle, daha fazla yakıyor kendinizi hazırlayın.

Zaten az yaksın diye uğraşan adam da bir zahmet 240 beygir araç sürmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Ben de bir ara bakmıştım, 10 lt. falan yakmıyor öncelikle, daha fazla yakıyor kendinizi hazırlayın.

Zaten az yaksın diye uğraşan adam da bir zahmet 240 beygir araç sürmesin.

Alıntıları Göster
    Fabrika verisi şehir içi tüketimi 10,9 lt/100 km.
    Tahminen günlük kullanımda 13 litre olur şehir içi.
    Şehir dışı 7 civarı olur ama 240 hp araç ile kim 90'la gider ki.

Tüketim sizin için problem ise bu araç size göre değil zaten.

240 hp araç ne yakar, bunu yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Fabrika verisi şehir içi tüketimi 10,9 lt/100 km.
    Tahminen günlük kullanımda 13 litre olur şehir içi.
    Şehir dışı 7 civarı olur ama 240 hp araç ile kim 90'la gider ki.

Tüketim sizin için problem ise bu araç size göre değil zaten.

240 hp araç ne yakar, bunu yakar.

Alıntıları Göster
    Tüketim ön planda ise tercih listenizden çıkarmanız gereken bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Tüketim ön planda ise tercih listenizden çıkarmanız gereken bir araç.

Alıntıları Göster
    10 litre diyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

10 litre diyenler var

Alıntıları Göster
    240 beygir boru mu ya çok tatlı bir araç olsa gerek Eğer çok zengin falan değilseniz binmeyin bu araca.Çünkü ne bu araç az yakar ne de ayağının altında 240 beygir olan adam az basar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

10 litre diyenler var

Alıntıları Göster
    15 ten aşağı yakmaz bence İstanbul şehiriçi trafiğinde.
  • http://www.sahibinden.com/opel-insignia-2.0-t

Bu yavrularıda değerlendirmelisin 4x4 diye biliyorum bir çoguda.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.