Şimdi Ara

240 TL(kargo dahil) Tenda O6 5GHz 11AC IP64 Gigabit Ethnernet N433 Dış Mekan Point To Point CPE 5km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 240 TL(kargo dahil) Tenda O6 5GHz 11AC IP64 Gigabit Ethnernet N433 Dış Mekan Point To Point CPE 5km
    urun.n11.com
    Tenda O6 5ghz 11ac N433 Dış Mekan Noktadan Noktaya Cpe 5km 1 Por - n11.com
    https://urun.n11.com/access-point-router/tenda-o6-5ghz-11ac-n433-dis-mekan-noktadan-noktaya-cpe-5km-1-por-P286758358

Resmi web sitesi:
    www.tendacn.com
    Tenda O6 5km Dış Ortam Noktadan Noktaya CPE-Tenda Türkiye
    https://www.tendacn.com/tr/product/o6.html

240 TL(kargo dahil) Tenda O6 5GHz 11AC IP64 Gigabit Ethnernet N433 Dış Mekan Point To Point CPE 5km

• Bunu repeater olarak kullanabiliyor muyuz, yoksa bir alıcı ve bir verici olmak üzere 2 adet alıp birbirini görecek şekilde kullanmak mı daha verimli olur?

Yada 2 adet almak yerine sununla kombine ederek benzer verimi alabilir miyiz?

www.hepsiburada.com
    Cenix Ca-1071 Air Usb Wireless 16 Dpi Usb Wirelees Anten Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/cenix-ca-1071-air-usb-wireless-16-dpi-usb-wirelees-anten-p-BDDTSCNXCA1071

Benim ev 9 uncu katta. Dikey mesafesi 20 metre olan ve 1.nci kattaki karşı daireye wifi olarak interneti aktarmak istiyorum. Buna uygun sorun çıkarmayacak bir ağ kurmak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tenda denen zımbırtıdan kesinlikle almayın. Paranız yetmiyorsa gidin ikinci el ubiquiti loco m5 m2 alabilirsiniz. Yıllarca kullanırsınız.

Ya da tp link inki var onlarıda alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraGonS

bu tenda denen zımbırtıdan kesinlikle almayın. Paranız yetmiyorsa gidin ikinci el ubiquiti loco m5 m2 alabilirsiniz. Yıllarca kullanırsınız.

Ya da tp link inki var onlarıda alabilirsiniz.
    İkinci el ubiquiti güzel tercih ama TP-Link önermiyorum yazılımı rezalet. TP-link WA5210G dış mekan antene ubiquiti'nin airos yazılımını atınca cihaz kendine geldi. Donanım var ama onun potansiyelini ortaya çıkaracak yazılım yok. Tenda ile kötü bir tecrübeniz mi oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

İkinci el ubiquiti güzel tercih ama TP-Link önermiyorum yazılımı rezalet. TP-link WA5210G dış mekan antene ubiquiti'nin airos yazılımını atınca cihaz kendine geldi. Donanım var ama onun potansiyelini ortaya çıkaracak yazılım yok. Tenda ile kötü bir tecrübeniz mi oldu?

Alıntıları Göster
    Tp link in son ürünleri gauet stabil ürünler. Pharos air os kadar stabil sayılır. Tenda ile ilgili testleri inceledim. Parayı çöpe atmakla aynı bu ürünleri almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DraGonS kullanıcısına yanıt
    Hangi testi incelediniz ben de baktım da bulamadım incelemesini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.