Şimdi Ara

240 W şarj gücüne sahip yeni USB Type-C sürümü tanıtıldı: Adaptör tarih oluyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Paralel evrende yaşayan türk varmış

Tayyip gidiyo mu o evrende

Kafayı Türklerle bozmuş, hayrola type c bağlantısı olmayanlar olsa olsa Türk'dür diye aşağılayan ırkçı AntiTürk bu kadar belli etme kendini. Tayyip olarak da ekliyor kesin Type c bağlantısı olmayanlar Ak Partilidir diyor bak seen. Hakikaten beynini acaba vücudunun hangi ırkçı bölümünden yönetiyorsun merak ettim, Türkleri de aşağılamayı bırak hangi ırktansın merak etmeye gerek yok ama Ümraniye'den yazıp da kendini bir başka ırktan sanmak da ne bileyim fazla kibir değil mi? Böyle ani ataklar yapma Postural Hipetansiyonun azar mazallah, otur yerine.

Ayrıca unuttuğun Türkçe yazmayı da bir an evvel öğren. "türk" büyük harf ile yazılır. Cümle sonuna da nokta konur. "Tayyip gidiyo mu o evrende" diye cümle olmaz. Çünkü manasız. Sen gibi. Sonda da soru işareti olur. Türkler bunu biliyor ama senin artık unuttuğun doğru, trollük bu şekilde olmaz paranı keserler valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 30 Mayıs 2021; 8:54:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kuasudba

mağara soğuk muydu?

Alıntıları Göster

Soğuk soğuk gel. Ne yapıcan karpuzunu mu soğutucan leyn, buzla ov  

• monacomen kullanıcısına yanıt

xiaomi mi5

ne kadar gereksiz uzattın be..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    karpuz güneşe koyunca soğur diyorlardı
    ama mağarayı incelemek isterim tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

Napolyon"un ünlü sözü geldi aklıma.Para,para.

• kuasudba kullanıcısına yanıt

Bence sıcak karpuzunla hiç mağaraya girme sen  

• eskikarateci kullanıcısına yanıt

Millete laf sokup cevap yiyince ne kadar uzattın be oluyor. Kısa kesmek istiyorsan kes otur yerine, ben mi diyorum ona buna dalaş diye.

Kafayı yemişsin sen

Konu geçmişime bakıp ümraniye dediğin kaç sene fatih'te yaşadım görmedin mi? Konu geçmişime bakıp yaptığım şeyler, yazdıklarıma bakacak kadar işsizliğine bir şey demeyeceğim, onu da düzgün yapamamışsın

Her şeyi kişisel olarak algılama. Deli takliti yapıyorsan afferim, tuzağına düştüm. Onun dışında psikolog numarası verebilirim çok istersen

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Cümle bitişinde nokta koy, ilkokulu bitir sonra gel burada Türklerle dalaş hadi balam.

"Cümle bitişinde nokta koy, ilkokulu bitir, sonra gel Türklerle dalaş, hadi bakalım.

Sen doğru yaz sonra görek hadi balam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 30 Mayıs 2021; 16:38:6 >
  • type c usb konusu bile kavgaya döndü awk.

• niye alındın bu kadar laf mı sokmuşum ben sana? kes otur diyor tipe bak babasının malı herhalde forum. yalan yanlış ortaya sallayacaksın kimse de cevap vermeyecek öyle mi? terbiyesizleşme

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Bu mesaj silindi.

Sana imla hatalarını hatırlatan kişileri psikolojisi bozuk diye yaftalayıp bir de DH forumlar babanın mülkü gibi bu üyelerin forumlardan atılması ve kovulması konusunda adminlere baskı uygulamak nedir? Burayı bir örgüt mü yönetiyor, teşkilat mı işletiyorsun, mafya mısın? Bak bakalım kaç mesaj yazmışım bu kadar zamandır DH üyesiyim, sana ve çetene mi soracağız nerede nasıl yazacağımızı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 31 Mayıs 2021; 8:21:47 >
  • Bakın buradaki bazı despot hareketler yapan yazarlara sesleniyorum. Herkesin evinde Type-C bağlantısı olamaz, şunun şurası 2016 yılı sonrası yeni yeni yaygınlaşan bir bağlantı bir çok bilgisayar, telefon ve tablette halen yok ve insanlar eski kablo sistemleri ile uğraşıyor. Bunları da çöpe atıp sırf yeni bağlantı olsun diye yeni cihazlardan alacak paraları olmayabilir sizin kadar zengin olmayabilirler. Ama kalkıp Type-C bağlantısı olmayan insanlara, mağarada mu yaşıyorsun, geri kalmış, yok Tayyip'in adamı(ne alaka) şu bu partili, gerici gibi saçma sapan ipe sapa gelmez yakıştırmalar yapmak ve bunu hala savunmak nedir, kafayı mı yediniz siz? Type-C bedava dağıtılıyordu da almayalım kullanmayalım mı dedik. Pandemiden filansa çıkın biraz hava alın, kablonuzu da yanınızda götürmeyi unutmayın dışarda şarjınız biter yolda kalırsınız filan, eve dönemezsiniz maazallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 31 Mayıs 2021; 8:15:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acelilctl

Apple varken dediğin olmaz

apple yeni ipad pro ile sanırsam thunderbolt döndü. Girişi fiziksel olarak type-c ile aynı gözüküyor bu kablo muhtemelen çalışacaktır. Yani apple zaten bu girişin zirvesinde yer alıyor nasıl olmayacak ki

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.