Monster abra serisine bak derim ama az biraz ısınma yapıyor diye duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Victor g701 - g801 olabilir.
sakın vatan bilgisayardan bişey almayın lenovo y510p modelini mağazada kurulum yaptırıp herşeyi çalışıyor denilip teslim ettiler evde kamerasının çalışmadığını 2 gün sonra farkedebildim geri götürüp ambalajıyla birlikte sorununu söyledim değişim istediğimi bana ne yapılmasını sormalarına rağmen değişim yapmayıp 2 günlük laptopu teknik servise gönderip değişimin teknik servisin karar vereceğini söyleyince şoke oldum 20 gün servis süresinin olduğunu söylediler ve cihazım 13 gün sonra teknik servisten tamir edilmiş şekilde gönderdiler arıza kaydında benim değişim istediğim yazdığı halde 2 günlük cihazı tamir edip yollamışlar vatan bilgisayar sitesinede mesaj yolladım aynı şekilde onlarda teknik servisin değişim kararının kendisine bağlı olduğunu söylüyorlar 15 günlük değişim hakkımı resmen çiğnediler hem vatan hemde lenovo
CharlathanC
kullanıcısına yanıt
monster abra serisinin soğutucusu cidden çok yetersiz . teşekkürler
bermuda23
kullanıcısına yanıt
bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim vatan cidden bozdu çalışanlar bi halt bilmiyor yanlış etiketi yanlış bilgisayara koyuyorlar sorunca yanlış bilgi veriyorlar çoğu magazası boyle vatan eski vatan değil
Kasa üzerinde ısı sadece üst mazgal bölümünde ılık sekilde hissedilebiliyor. Klavyeye inmiyor, Ultra ayarlarda bircok oyunu oynatabiliyor. 2 disk + 1 mSATA + 3 bellek slotu var. 120GB SSD alırsan da 240GB SSD ye yukseltiyoruz. Güzel 17" notebook taşıyabileceğin bir sırt çantasını da maliyeti olan 50TL ye alabilirsin.
Almayı düsündügünüz ürün üzerindeki disk sayısına göre (Victorlarda en az 1 mSATA SSD + 1 2.5" HDD/SSD var) 120GB mSATA ve / veya 2.5" SSD aldığınızda, 240GB olarak takılıyor.
Konfigüratör üzerinde (ilgili modelin sayfasındaki kırmızı Şimdi Özelleştir butonu üzerinden ulaşılıyor) 120GB SSD lerin yanında Yükseltme Kampanyası olarak belirtilmiş durumda. İsterseniz sectiginiz ürünün aldığı kadar SSD yi 120GB den 240GB'a yükseltebiliyorsunuz yani G701 sectiniz ve 1 mSATA ve 2x2.5" SSD takabildiğinizi düşünürsek 3 tane 120GB SSD alıp, her birine 99$+KDV ödeyerek 3 tane 240GB SSD sahibi oluyorsunuz.
mSATA SSD ler Crucial M500 marka ve 2.5" SSD ler Crucial MX100 marka olarak takılıyor. Crucial ürünleri şirketimizin direk kendi ithalatı olup, şirketimizin garantisi altındadır. Bellek olarak da Crucial DDR3L 1600MHz ve Premium bellek olarak Crucial BallistiX Sport kullanıyoruz.
Victor ıle monster arasında kaldım. 2 sınınde fıyatı 2800.Victor magasına gıdıp kasalarına bakıcam artık :)
Gel bak tabii bekliyoruz, yarın 13:00 kadar calisiyoruz yalnız. Bu ama Monster alacağim yazmistin Monster forumunda, imzada Monster :) Nasıl olacak o is ? :)
Victor ıle monster arasında kaldım. 2 sınınde fıyatı 2800.Victor magasına gıdıp kasalarına bakıcam artık :)
Gel bak tabii bekliyoruz, yarın 13:00 kadar calisiyoruz yalnız. Bu ama Monster alacağim yazmistin Monster forumunda, imzada Monster :) Nasıl olacak o is ? :)
Asırı kararsızlık. Tüm sistem aynı olunca yazmadıgım konu kalmadı. Herkes 2 sınıde asırı derecede tavsıye edıyor. Gönlüm Victor diyor sankı ama dıger taraftan Monster da guzel. Cok asırı kararsızım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme