Şimdi Ara

245.000 km megane 2 alınır mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
12.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen seni dCI motorlu Logan kullanan dolmuşçunun gösterge panelinden resim çekmiştim. 746000 km'de idi araç. Allah bilir kaç kez rektifiye olmuştur bilmem ama saat gibi çalışıyordu araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün bir tane i20 buldum. 1.2 lpg. Yani yakıt çok çok iyi. Mat kırmızı kaplamislar. Extralari var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-yamen-2009-hyundai-i20-1.2-team-masrafsiz-koc-finans-kredi-287089155/detay

Lakin araba da 12 parça kaza var. Toplam 19.000 tl.

• Bir sorum daha var. Sizce Suzuki Swift nasıl? Lpg li tabi... 22 ye buldum bir tane. Donanımlı. Benzinli. Lpg takabilirim. Mantıklı mı sizce?

• seckinsahin kullanıcısına yanıt
    12 parça kaza mı

Araba kaç parça ki

• Forumun klasiği, kendisi 200bin kullandı diye motoru sorunsuz ilan eder. Satana kadar aracı mükemmeldir.sattıktan sonra da "eli kulağındayken sattım" diye övüne övüne anlatır,

• 206 verelim 2006 model. Lpg'li. 98.000 km. 22.000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 3 Nisan 2016; 2:45:36 >
  • bu araç biraz ellenmiş bir araca benziyor. km orjinal değil, arkasını basmışlar. %70 motor ile bulaşmayın derim.
  • Bu paranın çeyreğiyle bile amerikada çok iyi araba alınabilir ah türkiye ah
  • O meganlarin heryeri dokuluyor renonun omru 10 yil.

• Benzinli olsa alınırdı ama dizel reno ve 250 bine dayanmış araba. Almam açıkçası ben. Lpg lilerine bakın onlar sağlamdır en azından :)

• Clio 3 lere neden bakmiyorsun o paraya daha temiz bulunur bnce 23.500 e falan

• CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Valla bende ayni tepkiyi verdim ama km de 12 krs yakıyor 😄😄😄

• staidmcgun kullanıcısına yanıt
    Kanka hem en düz model hem benzin km de ban hiç güven vermedi ne dersin? Arabaların hepsine bakmaktan ezberledim artık 😄

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Bagcilarda bir tane var. Clio 3 hb. Sunrooflu. Da arabada 18 bin kayıt var. Clio 3 lerde de temiz araç bulamadım. Çok baktım. O yüzden rotami garip garip arabalara çevirdim. Dedim bari note alayım en azından rahat yüksek. Note bile bulamadım. Şimdi Suzuki Swift bakıyorum ama doğru mu yapıyorum hala emin değilim.

• Hocam araba alırken en temızını almak lazım yoksa çok can sıkar bıryere gıderken bile soru ısaretlerı olur kafanda o kadar yüksek km dızel araç kesınlıkle alınmaz.

almanızı da istemem ama 22 25cıvarı param var dıe o kadarlık araçta alınmaz ısletebılcegın bakabılcegın bır araç almalısın

örnek 23k param olsa 18 k lık bırsey alırdım ben tabı piyasa o kadar yüksek kı sende haklısın su baktığın araba 2 yıl önce 17 18 k idi....

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinsahin

Bagcilarda bir tane var. Clio 3 hb. Sunrooflu. Da arabada 18 bin kayıt var. Clio 3 lerde de temiz araç bulamadım. Çok baktım. O yüzden rotami garip garip arabalara çevirdim. Dedim bari note alayım en azından rahat yüksek. Note bile bulamadım. Şimdi Suzuki Swift bakıyorum ama doğru mu yapıyorum hala emin değilim.

bizde var clio 3 hb dizel 1,5 memnunuz ,başka şehirdende bakabılırsın ,gerçi düşük km zor bulunuyor ama güzel araba clio 3 temiz bulursan memnun kalırsın
  • Arkadaslar Renault Citroen Peugeot grubu araçlarda düşük km çok zor. Zamanında "kokluyor abi bin gez" denilen araçlar oldukları için km hep yukarda. Sağlam ama markasina takilmayacagim eli yüzü düzgün araç almak daha makul gelmeye başladı. O yüzden Suzuki bakar oldum. Swift in sahibiyle görüştüm. Pc mühendisi efendi bir arkadaş. 22 ye bırakabilirim dedi. 1500 de lpg. 23500 e gelecek. Ilanı paylaşıyorum birazdan

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.