Şimdi Ara

24vdc röle 6pin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    resimdeki röle jvc müzik setine ait ve arızalı.internette aynısını sadece aliexpres de buldum oda 300tl civarı.bunun yerine n11de bulduğum resimdeki röle işimi görürmü 24vdc röle 6pin

• 24VDC 5A ya da biraz üstü bir Röle yerine olur, birebir aynısı olmak zorunda değil.

İstanbuldaysan kırkçeşit yer var bulabileceğin. Karaköy Selanik Pasajı ve elektronikçiler çarşısı, Avcılar Edingen elektronik, Kadıköy elektronikçiler çarşısı vs.

Basit bir röle, internetten almayın. Her yerde vardır bu.

• krstarica kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim ben bi kadıköye gitsem iyi olucak sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: baretm82

çok teşekkür ederim ben bi kadıköye gitsem iyi olucak sanki

Rölenin fotografini cekip elektronikciye gosterin, o size elinde olan ona uyacak muadil Röleyi verecektir.

Rica ederim. En kotü karaköyde vardır. Selanik pasaji meşhurdur. Oraya da bakabilirsin. Marmarayla sirkeciye geçip 10 dk yurume mesafesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arizalı oldugunu nasil anladiniz? Ölcü aleti ile siz mi baktiniz?

Röle yaniltici bir bilesendir. Uygun voltaj ulasmaz ise tetiklenmez. Bacaklarina gelen voltaji olctunuz mu?

Sargi ayaklarinin her ikisinde de direnc var mi? Tetik bacaklarini kisa devre kademesinde de bir kontrol edin.

Eger bozulduysa röle bozulurken cevrreindeki bilesenleri de etkileyebiliyor onlarin da saglamligini kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Entegre Dünyası veya Çemenardagül diye iki yer var biri İstanbul Anadolu, biri Avrupa yakasında, her çeşit şey bulunabiliyor. Bir arayın derim. İnternete ilan vermiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7805 Regülatör Devresi
    11 yıl önce açıldı
    akım trafosu
    19 yıl önce açıldı
    SMPS Devresi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.