2 sene önce 24x LG Writer aldım ve geçen hafta da 100 lük 56x NT CDR aldım.Aldığım NT lere video yazdığımda benim 52x ASUS CD-ROM um ve yine LG 24x writer ım okumuyor.(Yani CDnin içeriğini görüyor ama video dosyasını çalıştırmıyo).Ancak başka marka cdlerde denedim (52x idi hepsi başka marka) hiç sorun çıkarmadı. Şunu soruyorum benim writer ın 56x CDlerle problemi mi var yoksa aldığım 56 X NT lerde mi problem var?Yardım ederseniz sevinirim.
Ozan Oğuz
sen yazarken 24x ile yazdysan sorun yok çünkü daha hızlı yazdıysan dogrudur fakat 24x ile yzdıysan senin o 56x nt cdr çöpe
evet yazarken 24x yazdım.Bu arada arkadaşımda denedik 56x NTleri onda da 52x LG var ama çatır çatır yazıyo da okuyo da kitlendim yani:)
birkaç kez daha dene bide hangi prog kullanıyon ondanda olabilir seninkide yazması lazım catır catır olmasa bile yavas yavas :)))))
başka bir boş cd al onu dene ztn 2sene olmuş writer ve cd-rom larda o kadar süreden sonra probl. çıkması normal.... İstersen açıp bi temizle... Biz de nt marka cdler çok kullandık pek sorun olmadı... Ama cdden cdye kopyalayınca sorun çıktı geçen gün 5tane mp3 cdsi gitti... okumadı...