Şimdi Ara

25.000 TL 35.000 TL Arasi 2.el Dizel Otomatik Araç Tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önumuzdeki ay 35.000 TLye kadar 2.el dizel otomatik arac almayi dusunuyorum...Islerim ile ilgili Benzinli Toyota Benzin/Dizel Renault Honda civic otomatik Bmw 330 ci Volvo S Seri AudiQ7 vs... bircok arac kullandim...su an ihtiyac duydugumuz 2.el C/D segment bagaj icin tercihen sedan...
    Fiat linea emotion plus full var beygir gucu dusuk ve o seri sonrasi otomatik dizel uretmediler...
    Renault eski megane 2 ler var model cok eski ancak cam tavan ve sanzuman iyi olsada dedigim gibi cok eski...
    Renault Fluance var agir kazali olduklarini dusunuyorum o fiyata her ne kadar iyi deselerde...
    Ford Mondeo var 2007 son 2008 yeni kasa benzeri 2.0 dizel otomatik 100 km/8lt ortalama en az yakit tuketimi mtv de 1.6 otomatiklere gore yuksek ama D segment...
    Peugeot 407 2.0 var oda mondeo yakit tuketiminde ontakim ve elektronik sorunlarindan soz ediliyor...
    Ve aklimda son olarak Ford Focus 1.6 Dizel otomatik hatta sunrooflu modelleri var 100 km ortalama yakit 5/6lt cvt sanzuman araclarin ic donanimlari genelde diri kalmis dis goruntu C sinifina gore idare eder ortalamada iyi gibi...
    ARKADASLAR YUKARIDA YAZDIGIM 2.EL DIZEL OTOMATIK VE TECRUBELERINIZLE TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM...
    SIMDIDEN TESEKKUR EDIYORUM...
    SAYGILAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aris34

Forumdaşlar Merhaba...
    Önumuzdeki ay 35.000 TLye kadar 2.el dizel otomatik arac almayi dusunuyorum...Islerim ile ilgili Benzinli Toyota Benzin/Dizel Renault Honda civic otomatik Bmw 330 ci Volvo S Seri AudiQ7 vs... bircok arac kullandim...su an ihtiyac duydugumuz 2.el C/D segment bagaj icin tercihen sedan...
    Fiat linea emotion plus full var beygir gucu dusuk ve o seri sonrasi otomatik dizel uretmediler...
    Renault eski megane 2 ler var model cok eski ancak cam tavan ve sanzuman iyi olsada dedigim gibi cok eski...
    Renault Fluance var agir kazali olduklarini dusunuyorum o fiyata her ne kadar iyi deselerde...
    Ford Mondeo var 2007 son 2008 yeni kasa benzeri 2.0 dizel otomatik 100 km/8lt ortalama en az yakit tuketimi mtv de 1.6 otomatiklere gore yuksek ama D segment...
    Peugeot 407 2.0 var oda mondeo yakit tuketiminde ontakim ve elektronik sorunlarindan soz ediliyor...
    Ve aklimda son olarak Ford Focus 1.6 Dizel otomatik hatta sunrooflu modelleri var 100 km ortalama yakit 5/6lt cvt sanzuman araclarin ic donanimlari genelde diri kalmis dis goruntu C sinifina gore idare eder ortalamada iyi gibi...
    ARKADASLAR YUKARIDA YAZDIGIM 2.EL DIZEL OTOMATIK VE TECRUBELERINIZLE TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM...
    SIMDIDEN TESEKKUR EDIYORUM...
    SAYGILAR

407 nin 1.6hdi motorlusunu alin yakiti 5lt ortalama rahat tutturuyorum.ama otomatik secenegi yok maalesef.ayrica luks araclar da kullanmissiniz zamaninda 407nin konforu luks araclari aratmiyor ben alirken tereddutte kalmistim ama simdi iyi ki almisim diyorum

• Tesekkur ederim D segment Peugeot Executive Premium full deri sunroof vs vs full paket 100000 km / 150000 km 25000 TL/30000 TL nakit bulabiliyoruz 2.0 (Dediginiz gibi 2.0 modeller triptonik)2005 ila 2007 model arasi...
    lineadada dizel otomatik kaldirilmis focus 1.6 da pego 1.6 407 dede genelde boyle ...
    Bilemiyorum Konfor Pego 407 2.0 otomatik aracin model on panjur hatlari guzel yanilmiyorsam italyan ferrari tasarimcisi paninfarina tasarlamis...motor+konfor Ford mondeo...2.el de en cok aranan 1.6 ford focus eski kasalarinda otomatik sansuman var...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.