Şimdi Ara

(25.01.18 Güncelleme) YALVARIRIM YARDIM EDİN ANNEMİN HAYATI TEHLİKEDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
11
Favori
94.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
848 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam tutuklansa ne kadar yiyecek şimdi ? Müebbet falan yiyebilir mı hiç bilgim yok ondan soruyorum ya da 15-20 yıl kadar falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp ihbar hattını ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chane

Bu adam tutuklansa ne kadar yiyecek şimdi ? Müebbet falan yiyebilir mı hiç bilgim yok ondan soruyorum ya da 15-20 yıl kadar falan

Hagb'dan denetimli serbestlik.
  • Chane kullanıcısına yanıt
    ne yazıkki ya denetimli serbestlik ya 1 yıl hapis ya da para cezası
  • Aman öyle bıçaklama işlerine falan girme. O zaman da akrabası musallat olur. Polisi arayın, tehdit ediliyoruz deyin. Avukat falan bulun. Araştırıp tekrar yazacağım.

• Sesinizi kesmeyin mümkünse buraya darp raporlarını felan atın sosyal medya bazen çok güçlü bir silaha dönüşebiliyor. Umarım yardımcı olabilecek imkanı olan insanlar size ulaşacaktır onlar tarafından güvene alındıktan sonra adamı ifşa edin.

Valiliğe gidin şikayet edin bulabildiğiniz devletin her unsuruna şikayet dilekçeleri yazın.
  • Senin polise söyleme ihtimalinden korkmuş olup sen polise söyleme diye bununla tehdit etmiş olabilir , bunu bi düşün

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Aslında dediğiniz doğru, sosyal medya çok can kurtardı.

Özellikle instagramda kendi fotoğrafınızı ve isim paylaşmadan yardım isteyebilirsiniz. Morlukları falan çekin atın

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    umarım bir şekilde çare bulabiliriz benim tek isteğim annemin başına bir şey gelmemesi
  • Dayın amcan yok mu? Ya da saglam bir kickbokscu tut bodyguardlik yapsin 1 hafta tutun. Geldiginde agzini yuzunu kirip hastanelik etsin. Sorun cozuldu :) Tabi bunu her geldiginde yapmasi gereken biri lazim.

• Para verin tetikçi tutun çok ciddiyim. Veya tehdit edecek birisi. Blöf de yapabilir seni izliyorum bulaşırsan keserim gibisinden.
  • Oldu, bir hafta sonra da iyice kinlenmiş şekilde dönsünler.

• Hocam bence geldiğinde kapıları kilitkeyip polisi arayın. O anda tutuklayabilirler, hem akrabaları ile gelirse onları da alırlar. Ayrıca pencerelere korkuluk takmayı da ihmal etmeyin ve silahla gelme ihtimaline parşı camsız bir odada durun. Ayrıca neden onunla evlendi neden şiddet uyguluyor söyler misiniz
    Whatsap ihbar da çözüm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakemasterTR -- 5 Ağustos 2017; 1:6:42 >
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    artık bu raddeye bile geldim kötü biri olmaktan korkuyorum
  • Fünfzehn kullanıcısına yanıt
    ne yazıkki konyadayım çok teşekkür ederim
  • kavinx kullanıcısına yanıt
    Haklısınız whatsap ihbar ve bimer cimer de iyi olabilir. Stklara da yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: togonbutnothing

artık bu raddeye bile geldim kötü biri olmaktan korkuyorum

Nefsi müdafaa. Araştırın, hem dinen hem hukuken ona zarar vermenizde sakınca yok. Tabi tekrar saldırırsa.
  • Pm attım bakar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Allah kolaylik versin. O uvey baban en kisa surede insallah felc olur yatalak kalirda kimse yuzune bile bakmaz.

Allah sandığın kadar kadar merhametli değil hocam boşuna beddua etme. O masum annenin imtihanı bu, çekmesi gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gelince (su ucundan igne cikip elekrik veren varya yasal mi bilmiyorum tam olarak) onu kullan.Yer de tir tir titrer.Tabi herseyden once yasalligina bak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.