< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togonbutnothing -- 25 Ocak 2018; 17:18:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togonbutnothing -- 25 Ocak 2018; 17:18:50 > |
Kardeşim.
Hemen konyada trafik isimli facebook grubuna gel. Admin abilerimiz zaten polis. Binlerce üye var. Derdini paylaş, hemen bu gece çözülsün bakalım şu olay. |
konu sahibiyle telefondan görüştüm arkadaşlar. olay tamamen gerçek csb msb değil. beni konu sahibinin trollemesine iştirak etmekle suçlayacak varsa da şunu söyleyim bu hesabı alalı 10 yılı geçti ve bu zamana kadar konu dışında şurda burda hiçbir zaman böyle ergen işleriyle uğraştığım olmamıştır.
şimdi bu arkadaşın öncelikle hukuksal olarak yardıma ihtiyacı var. bahsedilen adam işsiz güçsüz sıkıntılı bir tipmiş. daha önce sözleşmeli ayrılmayı denemişler ama adam her seferinde bi yolunu bulup erteletmiş. şimdi arkadaşın annesi boşanma davası açmaya hazırlanıyor en son yakın zamanlarda tehdit edilmesinin ardından. boşanma davası sürecinde annesine yardımcı olabilecek hukukçular lazım. ikincisi yine de acil bir durumda yardıma ihtiyacı olursa diye konyada yaşayan forumdan arkadaşlar iletişime geçip bir watsapp grubu falan kuralım önce bir biraraya gelip tanışalım sonra da ihtiyaç olursa haberleşip birlikte olay yerine koşalım diye düşünüyorum. ilgilenen bana pm atabilir. |
Kanunlar zenginler içindir.
Bir zengin üstün geri zekalı olmadığı sürece asla ve asla hapse girmez. Ancak fakir aç karnını doyurmak için çaldığı bir ekmek yüzünden ömrünü harcıyabilir. Sen bu ülkenin zenginlerinin çocuklarına yada torunlarına sikiyorsa bir tokat atsana bakalım ozaman kanunlar nasıl işliyor :).eli kolu bağlı savcılar nasıl yardiriyor. |
Cool Story Bro
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|