Şimdi Ara

25-26 Nisan Direksiyon Sınavına Girecekler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kurstan aradılar geçmişim dosyalar haftaya hazır olur dediler.İlk sınavda geçtim şükür
    İşin zor kısmını geçtik bundan sonra trafik beklesin bizleri :)
    Kalan arkadaşlarada geçmiş olsun umarım bir dahaki sınavda geçerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlgosTR

Parktan çıkarken 2 kere stop ettirdim yazmışsınız yukarıda sanırım müfettiş gördü ve not aldı o yüzden kaldınız

Hocam evet de istop etmenin benim hatam olduğu ne malum? Yani yanda ki heyetten arkadaşınm da ayağı sürekli pedallarda. Kurs sırasında eğitim görürken 2 defa hoca yüzünden arabanın istop ettiğini biliyorum.

Ya neyse işte işin özü istop etmek profesyonel sürücülerin bile gerçekleştirebildiği bir şey. Kaldı ki ben bu manuel olayını da anlamıyoum. Arkadaş ben otomatik vites süreceğim zaten. Manuel vitesi bir daha bu kurstan sonra ellemem bile ama benden debriyaj ustası olmam bekleniyor.

Ek olarak hocam sen nasıl geçtin? Bize bir yardımcı ol nelere dikkat ettin, ne hatalar yaptın vs.
  • kız arkadaşım tekrar direksiyon sınavına girecek aslında iyi de kullanıyor ama 2 gün kala park yerinin şekli değişmiş kurs da çok geç haber vermiş ve sınavdan kalmış parkta basit bir hata yapıp. kurs zaten daha pahalı idi ve öğretme garantili idi şimdi ekstra 150 lira istiyorlar. Bunu vermemenin veya kursu, sınav şehrini değişmenin bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orasını bilemicem kursla konuşman gerekiyor o zaman müfettiş kim stop ettirmiş bakmaz araba stop ettiyse adayın sınavı yanar içerideki komisyonun karışması normal şartlarda yasak

Geçmem konusunuda ilk mesajımda ve ikinci mesajda yazmıştım benim araba sürüşüm geri parkım iyiydi derslerde hep sinyali ayna düzeltmeyi vs unutuyordum hoca bile uyarmıştı artık sen kalırsan ufak prüzlerden kalacaksın diye
    Sınav günü sinyaldir dörtlüdür ayna ayarıdır herşeyi eksiksiz yaptım zaten parkım felanda iyiydi sınavda hatam yoktu hocalar sınav sonrası sınavın iyiydi geçmiş olsun demişlerdi geçtiğim belliydi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgosTR -- 27 Nisan 2015; 20:55:30 >
  • kurstan arandım bugün dosyan hazır gel al dediler direksiyon sınavından 1 hafta sonra hazırlanmış 25 nisanda girmiştim sınava
    yarın gidip alacağım ardından ne gibi işlemler yapıcaz kimisi harcları bankadan yatırıyor kimisi trafik veznesinden diye okudum forumda daha önce
    Randevu sistemi Adana'da yokmuş direk gidip işlem yapılıyormuş sanırım

Kursa sınav ücretleri dahil 460 tl ye yazılmıştım sınav paralarını onlar yatırdı ben sadece gidip belgeleri aldım.Son taksiti dosyayı almaya gittiğimde verip dosyayı alıcam
    Trafik + kurs + sınav ücretleri bana toplamda 960 a mal olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgosTR -- 4 Mayıs 2015; 17:32:55 >
  • kursu aradım bugün mayısın sonunda dediler 2.sınav, niye bu kadar fazla arası?
  • Kurstan kursa değişiyor sanırım 22 mart teorik sınavının kursumda 11-12 nisan 18-19 nisan 25-26 nisanda direksiyon sınavı yapıldı.1 er hafta arayla örneğin 11 nisanda kalan biri 18 nisandaki sınava girebildi.Bana ilk giriş üçüncü sınavda 25 inde denk geldi kursa sorduğumda ise ( diğer adaylar ikinciye giriyor ben daha ilk sınavıma giremedim diye ) verdikleri cevap kalanları meb otomatik bunlar sınava girecek diye atıyor saatleri günleri demişti
    2-3 mayısta ise kursumda sınav yapılmadı sınav güzergahı evimin olduğu bölgede rastlamadım cumartesi ve dün sınava fakat bugün okula giderken gördüm direksiyon eğitimi veriyolardı
    Demekki bu haftasonu sınav olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgosTR -- 4 Mayıs 2015; 18:50:19 >
  • sizde benim gibi kaldınız mı
  • stkgcl kullanıcısına yanıt
    evet 26 nisan'da girip kaldım, 2. sınav için mayıs sonu dediler.
  • Bugün gittim dosyaları ehliyete çevirdim arkadaşlar

Sabah 8 de Adana trafik şubesine gittim şöförler cemiyetinden gerekli dosyaları 9 tl karşılığında aldım dolduralımmı dediler sağolun kolau ben doldururum diyerek oradan ayrıldım.Mavi dosya ve 2 adet form veriyorlar nüfus cüzdanında yazan bilgileri yazıyorsunuz zor birşey değil.
    Tekrar saat 8:30 gibi trafik şubenin önündeki sıraya girdim önümde 10 15 kişi kala bugün ehliyet için sıra bitti beklemesin kimse boşa dediler millet sabah 6 da sıraya girmiş biz geç kalmışız.Yinede içeri girip vezneye harcımı yatirim en azından yarın uğraşmam diye harç parasını maliye veznesine yatırdım 381.70 tl olarak makbuzu aldım oradan ayrıldım.
    Sonra aklıma arkadaş sıra olursa gel ceyhan ilçesinden al yarım saate verirler demişti o geldi aradım geliyorum ceyhana dedim oraya vardığımda öğle arası olmuştu.
    Ceyhanda parmak izi vermek için aşayiş şubeye gitmek gerekiyormuş oraya gidip parmak izini verdim memur adanadaki sıradan kurtuldun hadi bakalım dedi parmak izimi alıp bir belge verdi.Oradan ayrılıp ceyhan trafik şubeye gittim içeri girdiğimde sıra yoktu hemen görevlinin yanına gittim direk belgeleri aldı kontrol etti temsili ehliyete imza attırdı 119 tl kart ücreti aldı ve yarım saate gel al kartını dedi.13:00 de başladığım işlem parmak izi kart işlemi vs 14:00 te bitti.
    Saat 3 te gittiğimde kartım hazırdı kimliğimi göstererek kartı aldım ve ayrıldım.

Dosyamdaki belgeler ;

*Sürücü Sertifikası
    *Sürücü belgesi müraacat formu
    *Kimlik fotokopisi ( kurs üzerine aslı gibidir damgası basmış )
    *Sağlık ocağından ( Aile hekiminden ) aldığım sağlık raporu
    *Adli sicil kaydı ( Sabıka kaydı )
    *Lise diplomasının fotokopisi ( ünide aslı gibidir damgası vurdurmuştum öğrenci belgesi almadım )
    *Şoförler cemiyetinden alınan 2 adet form ( kendim doldurdum bazı kurslar doldurup öyle veriyormuş sanırım
    *4 adet vesikalık fotoğraf
    *Kan grubu kartı
    *B Sınıfı ehliyet harç makbuzu ( vezneden parayı ödediğinizde veriliyor )
    *Parmak izi alındığına dair belge

Bunları teslim ederek 22 mart teorik 25 nisan direksiyon sınavımdan geçerek ehliyetimi bugün almış bulunuyorum.Sorusu olan bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgosTR -- 12 Mayıs 2015; 21:36:11 >

• Bu sabah 2.sınavıma girdim.Her şey güzel giderken yokuşta ışıkta araba stop etti,hoca sorun yok devam et dedi.Ondan sonraki her şeyi düzgünce yaptım,son anda yine mahvediyordum her şeyi ama sanırım hoca debriyaj fren yapıp önledi,sonra park ettim,5 dkmiz kalmıştı,geçer miyim diye sordum,akşama öğrenirsin cevabını aldım.Kurs hocam hadi hayırlı olsun dedi ancak yine de supheliyim,acaba geçebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurs hocanız hayırlı olsun dediyse geçmişsinizdir büyük ihtimal ama dışarıda müfettiş bir hatanı görüp not aldıysa kalabilirsin.
    Stop ettirdiğin yerde müfettiş varmıydı sanırım müfettiş yoktu komisyon devam et dedi yardımcı olmak adına.Ben ehliyeti aldım 3-4 gün önce o stresli yollardan kurtuldum sonunda darısı başına :)
  • Yoktu müfettiş hocam umarım bir sakatlık çıkmaz hayırlı olsun sana da :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.de geçtik sonunda bu sefer müfettişler çok iyi ben daha sinyal vermeden hatırlattılar çoğu yerde. önümde ki bir bayan ışıkta stop ettirdi arabayı çalıştırıp devam ettiler, onlar bile geçiyorsa yuh valla ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

2.de geçtik sonunda bu sefer müfettişler çok iyi ben daha sinyal vermeden hatırlattılar çoğu yerde. önümde ki bir bayan ışıkta stop ettirdi arabayı çalıştırıp devam ettiler, onlar bile geçiyorsa yuh valla ya

Nerde oturuyosunuz ?
  • Hayırlı olsun konudan geçen birini görmek güzel sizin sınav aranız baya uzak olmuş
    Zor kısmını atlattınız geriye trafikten almak kaldı işin kolay kısmı :)
  • Geçen yıl 2 defa stop ettirmeme rağmen ben bile geçmiştim.Ne günlerdi ya iyi stres ve sinir olmuştum.Hiç umudum yoktu kesin kalırım diyordum ama komisyon iyi niyetli çıktı ve geçirdiler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.