Şimdi Ara

25-30 milyar arası araç tavsiyesi ve Leon hakkında birkaç soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle başlık biraz yanlış oldu onun için özür dilerim.Aralık-Ocak gibi kısmetse araba alıcam fakat daha kesin şunu istiorum dediğim bi araba yok. 25-30 milyar arası bi araba düşünüorum. eğer alıcağım araba 0 olucaksa seat ibizayı düşünüorum. fakat 25-30 arası 2. el 30 bin km altında çok temiz Leon lar olması beni düşündürüyor. Leon alma yanlısıyım. Beni düşündüren şey Leonların 0 ının 41 milyar civarı olup 6 ay kullanılınca 25 e kadar düşmesi. Leonların ne gibi sorunları vardır bu kadar fiyatının düşmesinin sebebi nedir? ayrıca yeni astra da düşünüorum fakat Leon un yanında ona pek sıcak bakmıorum. bu arada yaşım 19 üniversite öğrencisiyim ilk arabam olucak başka tavsiyeleriniz de olursa sevinirim.

• Sorunlarını bilmiyorum ama 2008 model Seat'ların sıfırları Reference modeli için 33120YTL Stylance için 35900YTL, senin dediğin araçlar muhtemel 2007 model olacak ve fiyatlarının 30000 YTL civarı olması normal. Zaten arabayı 2 gün de kullansan değeri bir anda düşüveriyor. 41000 dediğin araç 2009 model 1.4 TSI 125hp olanı ki ikinci elde şu an onu bulman imkansız gibi bir şey.
  • 41 milyar dedigin 1.4 tsi olanlar onların ikinci elini bulmak cok zor buldsanda 35 den asagı olmaz die düsünüyorum. kronik sorunu varmı bilmiyorum ama bazı arkadaslar aracın bazı yerlerinden tıkırtılar geldigini söylemişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.