Şimdi Ara

25-30000 TL ARASINDAKİ ARAÇ TAVSİYELERİNİZ NELER ? ? ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aligfb_07

kim demiş ya kullaktan dolma bilgiyle konuşmayalım lütfen

Birilerinin demesine gerek yokki bu zaten bilinen bişey. yardımların için saol
  • -0km Mitsubishi Lancer 1.5 Invite(9 hava yastığı, ABS+EBD, ESP standart) modelinin bayilerin 30500YTL'ye bıraktığı söyleniyordu.
    -2.el Skoda Octavia Elegance(bol donanımlı, 560lt bagaj hacmi) olabilir.
    -2.el Focus GHIA 1.6 TDCi Sedan ya da Focus C-Max GHIA 1.6 TDCi olabilir.
    -2.el Peugeot 307SW HDI olabilir.
    -2.el Toyota Avensis olabilir.
  • mazda 3 e tutmayan bir model deyip de almassan pişman olabilirsin.bence aracı bi test et özelliklerine bak senin isteklerini fazlasıyla karşılayacağına hatta hayran kalacağına eminim.toyota avensisi de d sınıfı için bir seçenek olarak söyledim.onun da donanımları ve diğer özellikleriyle ihtiyaçlarını karşılayacağına eminim.eğer bu ikisinden birini temiz bulup alırsan pişman olmassın ve bana çok duacı olursun ilerde bence her ikisini de test et öyle karar ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

-0km Mitsubishi Lancer 1.5 Invite(9 hava yastığı, ABS+EBD, ESP standart) modelinin bayilerin 30500YTL'ye bıraktığı söyleniyordu.

ayrıca arkadaşın dediği gibi 0 mitsubishi lancer ı o fiyata bırakırlarsa o da çok iyi bir seçenek olur
  • lada samara
  • quote:

-0km Mitsubishi Lancer 1.5 Invite(9 hava yastığı, ABS+EBD, ESP standart) modelinin bayilerin 30500YTL'ye bıraktığı söyleniyordu.

quote:

cnrg Tarih 20 Şubat 2009; 20:48:13
    mazda 3 e tutmayan bir model deyip de almassan pişman olabilirsin.bence aracı bi test et özelliklerine bak senin isteklerini fazlasıyla karşılayacağına hatta hayran kalacağına eminim.toyota avensisi de d sınıfı için bir seçenek olarak söyledim.onun da donanımları ve diğer özellikleriyle ihtiyaçlarını karşılayacağına eminim.eğer bu ikisinden birini temiz bulup alırsan pişman olmassın ve bana çok duacı olursun ilerde bence her ikisini de test et öyle karar ver

Önerdiğiniz araçları sanaldan ve realden inceliyorum.. Şuan hala bi sonuça varabilmiş değilim. Bu arada askerden geleli 9 ay oldu ve nasipse bu benim ilk aracım olacak.Gönlümde spor bi araba olmasına rağmen aile aracı almamın sebebi ise ailemle birlikte yaşadığımdan ve başka aracımız olmadığındandır.
    Heralde bu ilk aracı olacağından biraz kararsız kalıyorum..Aceleye gelmesinide istemiyorum zaten kararımı vermek için bi müddet daha zamanım var.
    cnrg mazda 3'ü yarın Eskişehire gidip yakından göreceğim bakalım dediğin kadar varmış mı
    Arkadaşlar yardımlarınız için çok saolun...

• quote:

Orjinalden alıntı: DosTÇakaL

quote:

Orjinalden alıntı: cnrg

quote:

Orjinalden alıntı: ablukada54

Verso da düşünülebilir.

http://www.sahibinden.com/sifirdan_farksiz_comfort-40WQQaXQQ6494871WQQpXQQdisplayitem

bu araç 1.6 ve çok fazla benzin harcıyacağını sanmıyorum.toyotalar genel olarak az yakarlar.bence isteklerin doğrultusunda mantıklı bir seçim olur

1.6 olduğu gözümden kaçmış. Versoyu göz önünde bulundurcam. Ben caddye baya niyetlendim ama kimse caddy hakkında yorum yapmıyor sizce kötü bi arabamı ???

Caddy güzel bir araç tabi,yüksek olması da iyi.Fakat bagajda ağırlık yoksa,arkada oturanlar sedan araca göre daha çok sallanıyor.Ticari araç düşünüyorsanız,Caddy güzel tercih olur.

30 bin TL'ye Jetta FSI veya 1.6 102 HP Jetta alınabilir.FSI motorun şehir içinde yakıt tüketimi 8-8.5 lt/100 km civarında olacaktır.
    25-27 bin TL aralığında da 1.6 102 HP 8V motorlu olanı bulunabiliyor.LPG ile tam uyumludur.FSI motora LPG takılmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ablukada54

Verso da düşünülebilir.

http://www.sahibinden.com/sifirdan_farksiz_comfort-40WQQaXQQ6494871WQQpXQQdisplayitem

bu araç 1.6 ve çok fazla benzin harcıyacağını sanmıyorum.toyotalar genel olarak az yakarlar.bence isteklerin doğrultusunda mantıklı bir seçim olur

1.6 olduğu gözümden kaçmış. Versoyu göz önünde bulundurcam. Ben caddye baya niyetlendim ama kimse caddy hakkında yorum yapmıyor sizce kötü bi arabamı ???

Caddy güzel bir araç tabi,yüksek olması da iyi.Fakat bagajda ağırlık yoksa,arkada oturanlar sedan araca göre daha çok sallanıyor.Ticari araç düşünüyorsanız,Caddy güzel tercih olur.

30 bin TL'ye Jetta FSI veya 1.6 102 HP Jetta alınabilir.FSI motorun şehir içinde yakıt tüketimi 8-8.5 lt/100 km civarında olacaktır.
    25-27 bin TL aralığında da 1.6 102 HP 8V motorlu olanı bulunabiliyor.LPG ile tam uyumludur.FSI motora LPG takılmıyor.

İlgin için tşkler deserthawk..
    Jettanın gidişi nasıl acaba FSI seri olabilir ama 8V motordan biraz umutsuzum ben çünkü vw araçların kasaları genelde ağır oluyor. Bide lpg taktırırsak performansı ne olur bilemiyorum. Çalıştığım şirkette caddy var ve bikaç kez kullandım gidişi gayet güzel 170 180 de bile fazla zorlanmadan yol alıyor..Yani aradığım araç birazda seri olsun istiyorum

• 102 HP 8V motordan performans beklemek yanlış olur tabi.Fakat motor alt devirlerde canlı,yıllardır kullanılıyor,LPG ile tam uyumlu.LPG ile performans kaybı çok fazla olmuyor artık.Ekonomik bir tercih olur.Jetta'nın bagajı büyük olduğundan sorun da olmaz.

FSI bulursanız daha iyi olur tabi,benim için performansdan çok kalite önemli olduğundan FSI tercih ettim.Gayet güzel geliyor bana.Yalnız LPG önerilmiyor.BRC'nin FSI için LPG kiti var.Araç %92 LPG %8 benzin karışımı ile çalışıyor.Fakat arıza ışığı yanıp sönüyormuş bazen,yani çok da sağlıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 21 Şubat 2009; 14:31:39 >
  • quote:

quote:

quote:

mazda 3 e tutmayan bir model deyip de almassan pişman olabilirsin.bence aracı bi test et özelliklerine bak senin isteklerini fazlasıyla karşılayacağına hatta hayran kalacağına eminim.toyota avensisi de d sınıfı için bir seçenek olarak söyledim.onun da donanımları ve diğer özellikleriyle ihtiyaçlarını karşılayacağına eminim.eğer bu ikisinden birini temiz bulup alırsan pişman olmassın ve bana çok duacı olursun ilerde bence her ikisini de test et öyle karar ver

Önerdiğiniz araçları sanaldan ve realden inceliyorum.. Şuan hala bi sonuça varabilmiş değilim. Bu arada askerden geleli 9 ay oldu ve nasipse bu benim ilk aracım olacak.Gönlümde spor bi araba olmasına rağmen aile aracı almamın sebebi ise ailemle birlikte yaşadığımdan ve başka aracımız olmadığındandır.
    Heralde bu ilk aracı olacağından biraz kararsız kalıyorum..Aceleye gelmesinide istemiyorum zaten kararımı vermek için bi müddet daha zamanım var.
    cnrg mazda 3'ü yarın Eskişehire gidip yakından göreceğim bakalım dediğin kadar varmış mı

Hem spor araç hemde aileyle kullanacağım dediğin için mazda 3 sana daha çok uyuyo dynamic yada sport dynamic olan modellerini incelersen daha iyi olur.

• Focus C-Max
  • aile için fous c-max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo86 -- 21 Şubat 2009; 20:23:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

102 HP 8V motordan performans beklemek yanlış olur tabi.Fakat motor alt devirlerde canlı,yıllardır kullanılıyor,LPG ile tam uyumlu.LPG ile performans kaybı çok fazla olmuyor artık.Ekonomik bir tercih olur.Jetta'nın bagajı büyük olduğundan sorun da olmaz.

FSI bulursanız daha iyi olur tabi,benim için performansdan çok kalite önemli olduğundan FSI tercih ettim.Gayet güzel geliyor bana.Yalnız LPG önerilmiyor.BRC'nin FSI için LPG kiti var.Araç %92 LPG %8 benzin karışımı ile çalışıyor.Fakat arıza ışığı yanıp sönüyormuş bazen,yani çok da sağlıklı değil.

Ustat sağol ama jettadan vazgeçtim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hem spor araç hemde aileyle kullanacağım dediğin için mazda 3 sana daha çok uyuyo dynamic yada sport dynamic olan modellerini incelersen daha iyi olur.

İncelemeye gerek kalmadı mazda 3 ün yeni modeli çıkıyormuş

• quote:

Orjinalden alıntı: gizlimabedim

Focus C-Max

quote:

runo86 Tarih 21 Şubat 2009; 20:27:15
    aile için fous c-max

Ford Focus C-Max in sedan otomobillerden yükseklik farkının dışında başka bir özelliği olmadığını düşündüğündem dolayı ve görünümlerini de beğenmediğim için C-Max ve sınıfındaki araçlarıda düşünmüyorum. İlgi ve alakanız için teşekkürler..
  • 1.6 110bg dizel 407 düşündün mü hiç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan5561

1.6 110bg dizel 407 düşündün mü hiç?

Tavsiyen için saol ama 407 ye oldu olası bir türlü ısınamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DosTÇakaL -- 23 Şubat 2009; 22:52:49 >

• köpekbalıgından şaşma derim kullandım süper yeni lancer
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.