Şimdi Ara

25-35 bin arası araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence Fluanceden uzak durmalısınız. Kendi görüşüm Renault araçları hala sağlamlığı yakalamış değil içerisinde güvende hissedemezsiniz. Tabi yine karar sizin ama ben olsam bu paralara Japon, Alman dururken gidip Fransız almam ki Dediklerim arasında favorim 2.4 motor Accord gerek hondanın otomatikte sorunsuzluğu gerekse de 2.4 motorun ürettiği 200 beygire rağmen 2.0 motor kadar yakması. Temiz bulunduğunda kaçmaması gereken bir araç olarak görüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TatanQa

chevrolet cruze 2011 yil civari alabilirsiniz ve memnun kalırsınız

hocam cruze için bir öneri daha almıştım çevreme soruyorum bir kısmı al diyor bir kısmı uzakdur cok yakar satamassın filan diye tonla laf ne derece doğru diyorlar bilmiyorum
    ama aracın tipi ve yüksek model olması beni kendine çekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Bence Fluanceden uzak durmalısınız. Kendi görüşüm Renault araçları hala sağlamlığı yakalamış değil içerisinde güvende hissedemezsiniz. Tabi yine karar sizin ama ben olsam bu paralara Japon, Alman dururken gidip Fransız almam ki Dediklerim arasında favorim 2.4 motor Accord gerek hondanın otomatikte sorunsuzluğu gerekse de 2.4 motorun ürettiği 200 beygire rağmen 2.0 motor kadar yakması. Temiz bulunduğunda kaçmaması gereken bir araç olarak görüyorum.

bende fransız sevmiyorum acıkcası ama az yakan araç arıyorum ben biraz honda 2.4 200bg çekici gelsede az yakan araç tercihim uzun yol yapacam sürekli bu sebeble az yakan bir araç arıyorum bu arada honda lpg ile 100km kaç litre yakar sizce ?
  • herschell H kullanıcısına yanıt
    Uzun yolda 9-12 litre arası kullanım tarzınızı gore LPG yakar. 2 liradan alsanız gazı 20-25 kuruşa denk düşer kmde.

• quote:

Orijinalden alıntı: herschell

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

1.8 lancer otomatik mıvec teknolojili motor, mitsubishi klima ve kalorifer. lpg tam uyum, sorunsuz araç. güncel ve yüksek model. az tutulmasından dolayıda ekonomik bir araç sıfır alan zararı etmiş ikinci eli alınası bence en mantıklı araçlardan birisidir. 10 airbagda cabası, 143 hp.

örnek bir ilan.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2010-model-sahibinden-f1-sanzuman-li-6-ileri-lancer-219501409/detay

hocam yalan yok beğendiğim bir model ve dediğiniz gibi az tutulduğundan aklıma bile gelmedi ama 1.8 yerine 1.6 filan almak daha mantıklı olmazmı performans beklemiyorum zaten az yaksın istiyorum birde bu araca bakarken hangi donanıma bakmak lazım...

invite donanımı en full olanıdır ama siz otomatikten bahsedince, 1.6 tabi ki manuel en mantıklısı olacaktır hem vergi avantajı 1-2 aylık yakıt parası demek olacak şanzıman sıkıntı çıkarma ihtimalide olmayacak bende lancer mi e46 mı arasında kalmıştım mantığımı dinlemeyip gönlümü dinleyerek e46 almıştım en çok araştırdığım araçlardan birisiydi tartışmasız bana göre 35-40 dolaylarında alınabilecek en mantıklı araçtır.

Bu arada fluance ne yakar bilmiyorum ama hadi 15-18 kuruş civarı yaksa arada maksimum 5 kuruş fark olur. 1000 km yapsanız uzun yol diyorsunuz kmde 5 kuruş size 1000 kmde 50 lira fark yapar ki 1000 kmde araçların güven ve verdiği konfor kıyasında bence hiç birşey. Accord 2.4ler zaten ülkemizde executive yani tam donanım olarak girdi dusuk donanımlı 2.4 ülkemizde yok. Bunu da göz önüne alırsanız iyi olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toyotaozudogru

Civic - Corolla

aynen hocam listeye bunlarıda aldım tşk ederim
    ford focus hakkında ne düşünüyorsunuz...

Focus da güzel araba ama bende Corolla amcamda civic olunca bir de 2007 de 2007 model d-4d Corolla HB vardı o da çok iyi idi .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu arada fluance ne yakar bilmiyorum ama hadi 15-18 kuruş civarı yaksa arada maksimum 5 kuruş fark olur. 1000 km yapsanız uzun yol diyorsunuz kmde 5 kuruş size 1000 kmde 50 lira fark yapar ki 1000 kmde araçların güven ve verdiği konfor kıyasında bence hiç birşey. Accord 2.4ler zaten ülkemizde executive yani tam donanım olarak girdi dusuk donanımlı 2.4 ülkemizde yok. Bunu da göz önüne alırsanız iyi olur.

böyle düşününce olabilir tabi hocam genelde agresif kullanan biri değilim şehir içi aşırı sakin kullanırım ama uzun yolda kullandığım araçların vites oranları yüzünden agresif gibi oluyo ortalama 110-120km arası ilerliyorum aslında düşünülebilirim hocam tşk ederim accord hakkında baska bilmem gereken birşey varmı kronikleri yada aracı incelerken expertiz yaptıracaz tabi ama kendimizinde dikkat edeceği bir husus varmıdır..

• quote:

quote:

quote:

Civic - Corolla

aynen hocam listeye bunlarıda aldım tşk ederim
    ford focus hakkında ne düşünüyorsunuz...

Focus da güzel araba ama bende Corolla amcamda civic olunca bir de 2007 de 2007 model d-4d Corolla HB vardı o da çok iyi idi .

eniştemde de corolla vardı motoru arızalanmıştı yaptırdı benzinli araçtan dizel ses geliyordu ama yinede canavar gibi gidiyordu :D
    corollayı beğendiğim bir araç hocam

Herhangi bir kronik sorunu yok ancak alırken motoru en az %85-90 olsun daha düşüğü çok baş ağrıtır. Accord kullanıcıları uzun yolda az yaktığı için çok geziyor düşük km bulmak imkânsız gibi birşey düşük km bulunca mutlaka şaseden sorgulama yapın. Diyeceklerim bu kadar karar sizin iyi günler.

• quote:

Herhangi bir kronik sorunu yok ancak alırken motoru en az %85-90 olsun daha düşüğü çok baş ağrıtır. Accord kullanıcıları uzun yolda az yaktığı için çok geziyor düşük km bulmak imkânsız gibi birşey düşük km bulunca mutlaka şaseden sorgulama yapın. Diyeceklerim bu kadar karar sizin iyi günler.

tecrübelerinizi paylaştığınız için tşkler ii günler..
    2007 megane 1.5 dci kullanıyorum aktif olarak 4 yıldır hiç sorun yaşamadım yakıt konusunda da sık sık ankaraya gidiyorum gittim geldim 1100 km oluyor 220 lira falan yakıyorum depo 60 lt istanbuldan mazotu alıyosun bir daha yolda petrol bulma telaşın olmuyor fransız arabası diyince akla ilk renault ve peugeot geliyor ama ikisi asla aynı kategoride yer alamaz peugeot ekstra masraflı parçası pahalı bir araç yakıt ve donanım 2005 civarı araçlarında bile üst düzey yağmur sensörü far sensörü bile düşük fiyatlı araçlarında mevcut ama arıza ve kaza durumları can yakar renault tam tersi yakıt düşük parça ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilarici

2007 megane 1.5 dci kullanıyorum aktif olarak 4 yıldır hiç sorun yaşamadım yakıt konusunda da sık sık ankaraya gidiyorum gittim geldim 1100 km oluyor 220 lira falan yakıyorum depo 60 lt istanbuldan mazotu alıyosun bir daha yolda petrol bulma telaşın olmuyor fransız arabası diyince akla ilk renault ve peugeot geliyor ama ikisi asla aynı kategoride yer alamaz peugeot ekstra masraflı parçası pahalı bir araç yakıt ve donanım 2005 civarı araçlarında bile üst düzey yağmur sensörü far sensörü bile düşük fiyatlı araçlarında mevcut ama arıza ve kaza durumları can yakar renault tam tersi yakıt düşük parça ucuz.

hocam megan ve peugeot gerçekten az yakan araçlar bunda bende hem fikirim ama bu araçların vidasındamı somunundamı ne kısa vadede gevşeme yapıyor sanki
    birde yüksek modelde 100 binden aşşağı araç bulmak nerdeyse imkansız biraz çekimser kalıyorum ama bilemiyorumda
    çevremdekilerde yüksek model araç almam konusunda çok ısrarlı özellikle bir cruze baskısı var fakat bu araç avrupaya artık satılmıyor tamam 10 yıl servis desteği var ama satmaya kalkıncada başıma iş açacak mı bilemiyom

• skoda suberb hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    Listeye toyota corollayıda aldım 1.4 D yada 1.6 bakalım ne durumda olacaz liste kabarıyor ama genelde daralması lazım bu listenin...
  • quote:

skoda suberb hakkında ne düşünüyorsunuz ?

skodanın piyasadaki yeri alt sıralarda ikinci el satışı zor diye biliyorum 2006 fabia kullandım biraz da yıpranmıştı etkisi vardır mutlaka satışı oldukça zor oldu corolla hakkında çok bilgim yok ama dışarıdan hoş duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilarici

quote:

skoda suberb hakkında ne düşünüyorsunuz ?

skodanın piyasadaki yeri alt sıralarda ikinci el satışı zor diye biliyorum 2006 fabia kullandım biraz da yıpranmıştı etkisi vardır mutlaka satışı oldukça zor oldu corolla hakkında çok bilgim yok ama dışarıdan hoş duruyor.

suber b km çok yüksek araçlar var doğru düzgün temiz araç bulmak imkansız gibi durdu ama corolla tercih edilebilir gibi geldi banada
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.