Şimdi Ara

25-40k BİLGİSAYAR MÜH. YAZACAKLAR TOPLANIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gtüye gitmeyin.. :) bu sene bırakıyorum hukuka geçicem ..Pişman olursunuz
  • ghostgamer1 kullanıcısına yanıt
    Niye hocam siz neden pişmansınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle hazırlık sınavını cok ciddiye alıp zor yapıyorlar...Verdikleri egitim yıl ıcındekiyle sordukları sınavdaki sorularla alakası bile yok.Ben eylül ocak ve haziran sınavında kaldım ..Bilg. müh. kazanmıştım 38k dan....Neyse iste sonradan bu sene hazırlanıp eşit agırlıkta iyi bi sıralama yaptım bırakıyorum...Kampüsü baya geniş ancak okul toplam personellerle bile birlikte maksimum 6 bin kişi falandır :) ne çevre edinebilirsin ne bir şey..Tarla gibi arka tarafları okulun...Onun dışında üninin yeri olarakta çok tuhaf bir yerde çıktıgın zaman gezebilcegin bir tek yer yok otoyolun hafif kenarında kalıyor zaten. vesayre vesayre daha cok sayarım da neyse..
  • Full Force Syajin kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam inşallah gelir,bende GTU nün eğitimi daha iyi diye duydum o yüzden kararsızım

Hocam GTÜ yü baya baya düşünüyordum ama şuan soru işareti bıraktınız kafamda

Peki sizin merakınız olmadığı için falan kalmış olabilir misiniz ,yoksa öğrencilerin geneli mi böyle ? Çünkü eğitim kalitesini ve yurtdışı imkanlarını oldukça iyi anlatıyorlar,tek eksi yönünün sosyallik olduğunu duydum.

• captainamerica1 C kullanıcısına yanıt
    İYTE ile Marmara maç yapsa Marmara staj + İstanbul avantajı ile alır maçı. İYTEli olarak diyorum.

Ama 2 sene geçerli durum. Sonra neler olur bilinmez. İYTE çok yükselirse 4-5 sene sonra durum tersine dönebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni_hayatt

Hocam GTÜ yü baya baya düşünüyordum ama şuan soru işareti bıraktınız kafamda

Peki sizin merakınız olmadığı için falan kalmış olabilir misiniz ,yoksa öğrencilerin geneli mi böyle ? Çünkü eğitim kalitesini ve yurtdışı imkanlarını oldukça iyi anlatıyorlar,tek eksi yönünün sosyallik olduğunu duydum.
    hocam bakın ne rakip eleme ne de vazgeçirme düşüncesiyle yazdım...Zaten eşit agırlıgım istersen sonucu da atarım benı tanırlar forumda zaten...Her neyse bilgi vermek için yazdım...Mesela yurdu çok mükemmeldir muallimköy diye bi köyde okula 20dk uzaklıkta yer alıyor ama yarı özel oldugu ıcın çok hoş bi yerde odaları da iyi...Ancak okul için dediklerimin altını tekrar çizip imza atabilrim yani öyle...Sen kendın calısman lazım yoksa geçirmiyorlar..Bu sene yökdil sonucunu da saymayacaklarını acıklamışlar yani sadece yds veya okul sınavıyla hazırlıgı geçebiliceskin...Ve hazırlık sınavı eskiden kolaymış üst sınıflar öyle diyordu ama son yıllarda bilkent seviyesine getirdiler ve kitapların toplam fiyatı zaten 800 tl :) anlamammıştım neden böyle bende....Ancak mezun olmayı 'başaran' ögrenciler tabii ki iyi yerlere gelebilir.Tubitakla anlaşmalı bir okul fakat özellikle bilgisayar mühendisligi okulun en zor bölümüdür..Sorarsanız orda okuyan başka birine o da aynı cevabı verecektir

• 25k sıralamam

bau(burslu) (yazılım)
    bilgi(burslu)(bilg. müh.)
    kadir has (burslu)(bilg. müh.)

yazmayı düşünüyorum.
    Marmara'yı düşünmeme sebebim hocaların ingilizcesinin çok kötü olduğunu okudum bir kaç yerde. Bir de Marmara işletme terkim dolayısıyla Marmara'nın iç yüzünü biraz biliyorum tekrar o havayı solumak da istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anchor(DS) -- 1 Ağustos 2018; 19:53:51 >
  • Aralara başka bölüm yazmayı düşünen var mı

• anchor(DS) A kullanıcısına yanıt
    Özel üni yazmanızın sebebi ne hocam ?Özellere çok antipatik yaklaşanlarda var o yüzden merak ettim ?
    yok hocam estağfurullah,sadece ortama daha girmediğimiz için zorluk kısmını idrak edemeyebiliyorum.Ama "kendin çalışman lazım" demişsiniz,zaten bilgisayar müh. de her şey bizde bitmiyor mu yani hocalar bizi geliştirecek ödevler vermek ve yol göstemek dışında ne yapabilir ?yanlış anlamayın sadece bilmediğimden soruyorum.Derslerin zorluğu hakkında şuan kesinlikle eminim, GTÜ'lü herkes aynı dertten muzdarip. İngilizce hazırlık kısmını tam anlayamadım,benim ingilizcem şuan oldukça kötü, hazırlıkta nasıl bir sıkıntı yaşayabilirim ?
  • yeni_hayatt kullanıcısına yanıt
    Özel seçmemin nedeni bilg mühendisliğinde yeterli devlet görememem. 10 bin 20 bin aralığında itü bilg gibi güzel üniler var. Bir de biraz devlet üniversitelerinin imkanları ve öğrenciyle ilgilenmelerini çok iyi görmüyorum. Ama tabi seçilmez gibi bir durum yok benim düşündüğüm aralıkta marmara var ve Marmara özelinde çok beğenmiyorum. Gebze diyor insanlar ki eğitimi iyi olabilir ama o da lokasyon bakımından uymuyor bana.

• anchor(DS) A kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam hakkınızda hayırlısı olsun
  • 52k yım ege pc gelir diye umuyorum
    (1.74 meselesi ve önümdeki tmler dolayısıyla)
  • turevinisifiryapandeger kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: yeni_hayatt

yok hocam estağfurullah,sadece ortama daha girmediğimiz için zorluk kısmını idrak edemeyebiliyorum.Ama "kendin çalışman lazım" demişsiniz,zaten bilgisayar müh. de her şey bizde bitmiyor mu yani hocalar bizi geliştirecek ödevler vermek ve yol göstemek dışında ne yapabilir ?yanlış anlamayın sadece bilmediğimden soruyorum.Derslerin zorluğu hakkında şuan kesinlikle eminim, GTÜ'lü herkes aynı dertten muzdarip. İngilizce hazırlık kısmını tam anlayamadım,benim ingilizcem şuan oldukça kötü, hazırlıkta nasıl bir sıkıntı yaşayabilirim ?
    valla hocam kötüyse büyük ihtimal A kurundan yani baştan başlarsınız...Ve kendinizi çok vermelisiniz boş verip 2 gün üst üste tekrar etmezseniz geçemezsiniz diyebilirim..Çünkü kötüymüş zaten ve agır gelir sistem üstünüz

• Gtüyü bırakıp hukuğa geöçiyorum diyen arkadaşı pek dikkate almamalıyız bence gtüde böyle kendine güvenemeyip kaçan çok eğrer sen kendine güveniyorsan ismi geçen üniler arasında 1 numarada gtü var. Devlet ünişerşini sıralarsak şöyle olurdu herhalde odtü boun itü gtü hacettepe iyte ytü iyte ile ytü değişebilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.