Şimdi Ara

25 adet pc yi birbirleri ile bağlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

en son buyuk konustugumda musteriye, "bu servere bisi olmaz tas gibidir" dedim ertesi gün serverin sata sas diski nallari dikti =)))...3 gun sabahladim....
  • Arkadaşlar herkese ilgisinden ötürü teşekkür ederim.

Olay şudur ;

25 pc var. Bir fabrika burası. Bana söylenen şu ;

25 pc birbirini görsün, paylaşımlarını alsın versin. Ve bir pc de 1 tb lık bir disk olsun herkes bu diske akşamları excel ve word dosyalarını kaydetsinler. Bunu en uğraşsız ve masrafsız olarak ne şekilde halledebiliriz ? Elimizde de server yok. yardımmmm lütfennnn.. yer anadolu yakası tuzla :)
  • ip adresinizi, modemin sifresini verin arkadas yapsin hepsini
    parayida enigmaya verin
    ben bakarim sadece tamam
  • yaw gırgırı bırakıp bir ortak karar verip banada söyleseniz. Sayenizde 100-150 TL kazanıcam. Dua ederim sizede. Yok derseniz payşalım napalım )))
  • yaw enigma üzerine para verme =))) nasıl yapıcam bana ayrıntılı bi anlat ne yapmam lazım... 0 pc bilgisi olan birine anlatır gibi anlatmanız mümkün deil mi ? Yok mu bi efe yaw aralarda bi yerlerde =)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: resul1453
    yaw gırgırı bırakıp bir ortak karar verip banada söyleseniz. Sayenizde 100-150 TL kazanıcam. Dua ederim sizede. Yok derseniz payşalım napalım )))

100-150 TL alacaksan hic yapma hocam.. Cunku yaptiktan sonra arkadaslarin telefonlarindan kurtulamazsin, surekli arayip gel derler ve
    sonunda da kotu birisi olarak onlarin gozunde ortada kalirsin. Ben sana PM atiyorum simdi onu oku.
  • Yapma amacım tam olarak maddi de değil. Hiç olmazsa dandikde olsa bir kurgu kurmak. Oluşturmak. Bi yerden başlamak anlayacağınız.
  • benim başta anlattıklarımı yapsan çok basit. daha basit birşer istiyorsan "filezilla server" senin işine görür. bir ftp server programıdır.
  • 1-)harici diski ana bilgisayar olcak dedigin bilgisayara bagla ve paylasima ac..
    2-)Butun bilgisayarlari paylasima ac(calisma gruplari aynı olcak sekilde) ya da 15+10 olarak 2 calisma grubu yaparsin..
    3-)yedekleme isleminide arkadasin dedigi gibi filezilla ile yapabilirsin...

en basidinden bu sekil yaparsin...ama ne kadar saglıklı olur tartisilir orasi ayrı konu..

ha tutupta burda "sura tıkla" "o kabloyu al buraya bagla" "sonra git 14.makinanin ag baglantilarina gir sag tıkla" vs vs diye bir anlatim bekleme..

en azindan ben o sekil bir ezberci anlatim taraftari degilim...kendin arastirir yapmaya calisirsin takildigin yeri sorarsin zaten gereken yardımıda alirsin...

ayrıca bahsettigin yapıyıda gozunde buyutmene gerek yok yapabilecegin birsey...basit yaparsan basit olur..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.