Şimdi Ara

25 aralık 2019 imamoğlu kanal istanbul açıklaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çatlasanız da patlasanız da o kanalı İstanbul'a yapacağız. Çünkü İstanbul'a ihanet etmeyi en iyi biz biliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Siz böyle yapmaya devam edin.
    Milletle inatlaştınız yerel seçimlerde tokadı yediniz. Bu sefer daha kötü olacak.
    Anlayın artık partiniz daha büyük değil, millet daha büyük

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Giderayak voleyi vuralım diyorlar.
  • Kanal istanbul ve Suriyelilerin geleceği refarandumla halkın önüne gelmelidir
    Kanal İstanbul için İstanbul genelinde ve en az 5 Yıldır İstanbulda ikamet edenlerle
    Suriyeli sığınmacılar için tüm Türkiye genelinde ve sadece doğum itibari ile TC vatandaşı olanlarla referanduma gidilmelidir

Olası bir referandumda tahminim Kanal İstanbul için %30 Evet, Suriyelilerin kalması için %15 Evet çıkacaktır
  • Ekrem imamoğlunu tebrik ettim 15 madde halinde çok güzel biçimde mantıklı bir şekilde bilime dayalı açıkladı.Akp tarafı da hiç veri yok bişey yok lazım işte neyin neye lazım olacağını bile bilmeden düşünen insanlar ilginç

• Bakın İmamoğlu aslında çok kritik şeylerin üstüne basıyor..

*Ben hesap vereceğim / halk benden hesap soracak,sormalı..
    * ( Kanal İstanbul hakkında ) Ben istemiyorum diye istememezlik yapanı sevmem,karşı çıkarım

Çok önemli sözler bunlar ama işte bizim insanlarda kafa yok arkadaş kafa.
  • Ekrem İmamoğlu’nu beğenmeyenlerin %90’ı, ilerde kızının evleneceği erkeğin onun gibi biri olmasını ister. Şu adamın neyini beğenmiyor beğenmeyenler anlamıyorum. Tane tane güzelce anlatmış. Bi tane tehdit, hakaret, kötü söz yok. Helal be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 26 Aralık 2019; 21:4:32 >
    Nereden sallasam da tutsa.

Küfür etsen başa bela,laf anlatmaya çalışsan değmez anlamayacak
    O yüzden size ADAMLIK ve NAMUS yolunuzda başarılar!!

• Sırf İmamoğlu karşı çıktı diye günlerdir ülkenin tek gündemi bu lanet olası kanal oldu.Ne ekonomi,ne işsizlik,ne yaptırım kararı,ne başka bir şey varsa yoksa kanal
    İmamoğlu ilk gün çıkıp dese ki müthiş proje,devletimizin sonuna kadar yanındayız birlikte yapacağız emin olun proje iptal edilirdi 😊
    Tek dert kaybedilen seçim sonrası bir şekilde adamı sıkıştırmak, rahatsızlık verip bakın devlete kafa tutuyor algısı yapmak
    Seneleeeeerrrr boyunca konuşulan bir şeyin tam da bu dönemde aniden gündem olmasının başka amacı olduğunu düşünmüyorum şahsen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.