Şimdi Ara

25 Aralık kuponum, yardım ederseniz sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ----- --- -----
    132 1 1.45
    133 2 1.25
    135 1 1.60
    138 1 1.25
    140 2 2.00
    147 1 1.65
    150 2 1.50
    151 1 1.40

Evet arkadaşlar programdan seçebildiğim maçlar bunlar, içinden 3-4 maçı seçip mislisiz ( 2 tl forever ) girmeyi düşünüyorum ). Amacım para kazanmak değil, o olayı çoktan geçtim artık anladım bu oyunda kâr diye birşey yok. Tek amacım artık kupon tutturup "tuttu be, tuttu" diye sevinmek. 3 haftanın ardından artık bugün ilk defa kazanabileceğime inanıyorum ( Yalan olmasın daha önce 2 tl ye 6 lira kazandım, en yüksek oranlı kuponum, onun dışında 2.5 ve 1.9 gibi toplam ganyanlarımın olduğu kuponlarım 3 maçtan yattılar ). Her neyse dediğim gibi 7 maç yazıp toplam 2 oran yakalıyorum, o da 3 maçtan yatıyor. Bugün sizlerin de yardımıyla kazanabiliceğimi umut ediyorum, lafı fazla uzatmak da istemem, eğer bu ligler hakkında bilginiz varsa benimle de paylaşmanızı rica ediyorum. Cümleten iyi akşamlar..

• banada yarın 2 maç lazım...

Adanademir spor- Adıyaman spor 1 yapmayı düşünüyorum ne dersiniz Kesin banko maç lazım.....
  •  25 Aralık kuponum, yardım ederseniz sevinirim.

Bunlar benim kuponlarım.
    2. kuponum banko kupon.
  • Abi eyw da bugün çok garip sonuçlar çıktı ya, şuna bak 4 banko dedik, dördü de yattı. Benimkiler de aynı durumda, tamamen saçmaladım bugün..
  • adana demir maçında şike yoksa başka hiç bir maçta yoktur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30-35k sistem önerisi yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.