Kod Ms Oran ----- --- ----- 132 1 1.45 133 2 1.25 135 1 1.60 138 1 1.25 140 2 2.00 147 1 1.65 150 2 1.50 151 1 1.40
Evet arkadaşlar programdan seçebildiğim maçlar bunlar, içinden 3-4 maçı seçip mislisiz ( 2 tl forever ) girmeyi düşünüyorum ). Amacım para kazanmak değil, o olayı çoktan geçtim artık anladım bu oyunda kâr diye birşey yok. Tek amacım artık kupon tutturup "tuttu be, tuttu" diye sevinmek. 3 haftanın ardından artık bugün ilk defa kazanabileceğime inanıyorum ( Yalan olmasın daha önce 2 tl ye 6 lira kazandım, en yüksek oranlı kuponum, onun dışında 2.5 ve 1.9 gibi toplam ganyanlarımın olduğu kuponlarım 3 maçtan yattılar ). Her neyse dediğim gibi 7 maç yazıp toplam 2 oran yakalıyorum, o da 3 maçtan yatıyor. Bugün sizlerin de yardımıyla kazanabiliceğimi umut ediyorum, lafı fazla uzatmak da istemem, eğer bu ligler hakkında bilginiz varsa benimle de paylaşmanızı rica ediyorum. Cümleten iyi akşamlar..
banada yarın 2 maç lazım...
Adanademir spor- Adıyaman spor 1 yapmayı düşünüyorum ne dersiniz Kesin banko maç lazım.....
Bunlar benim kuponlarım. 2. kuponum banko kupon.
Abi eyw da bugün çok garip sonuçlar çıktı ya, şuna bak 4 banko dedik, dördü de yattı. Benimkiler de aynı durumda, tamamen saçmaladım bugün..
adana demir maçında şike yoksa başka hiç bir maçta yoktur :)