Şimdi Ara

25 bin TL'ye Bilgisayar Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En fazla 25 bin TL'ye bilgisayar toplamak istiyorum. Ama taksit seçeneği olması durumunda taksit vadesiyle beraber bütçemi 31-32 binlere çıkarabilirim. Bilgisayarda önceliklerim şunlar:

• Web uygulaması ve mobil uygulama geliştirme için yeterli olması.
    • Blender'da ürün modellemesi yaparken yeterli olması. Blender'da telefon, tablet modelleri oluşturuyorum.
    • Video edit işlerinde yeterli olması. Çok uzun olmayan ve en fazla 1080p çözünürlüğünde videolar editliyorum.

Bu bütçede bu ihtiyaçlara uygun sistem toplayabilir miyim? Taksitle birlikte 33 bine gelen şöyle bir sistem buldum:

gencergaming.com
    HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
    https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5

Aynı fiyata bu sistemden daha iyi bir sistem toplayabilir miyim? Bu sistem işimi görür mü?

• Bu işler için 16 gb ram yetmeyebilir, 2x16 yapmanızda fayda var.
    İşlemci için Kule tipi bir soğutucu alınız, en olmadı haricen alırsınız. 1200-1300 civarına bulunuyor.
    https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-assassin-king-120-se-fiyati,340245823.html
    1 tb ssd almaya çalışınız.
    Herhalde 10-12 taksitle almayı düşünüyorsunuz. 5-6 taksitle alabilirseniz bahsettiğim yükseltmeler ile alınabilir başka sistemler de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

Peki hocam bütün parçaları teker teker toplasam bu fiyata daha güçlü bir sistem toplamam mümkün müdür?

• Tek tekte yine benzer sistem toplarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    37 bin TL'ye laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.