Şimdi Ara

25 Bine araç kaldı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

Bu arac hor kullanilmis belli
    Ekmegi yenmiş bitik araç

Kampanasi falan boyatilmis arac ben olsam almam
    diğer kısımlarını bilemem de kampana boyatınca ne oluyor ki?
  • Karabe1a K kullanıcısına yanıt
    2016 da ilk arabam olacagi icin ve hanimda kullanacagi icin max 20.000 butce ile otomatik 206 aldim 2000 model 210.000 de idi hiç tüp takilmamis simdi 230.000 de tabiki harcmalarim oldu ancak eger otomatik derseniz bu paralara bu var getz in otomatigi daha sorunsuz diyorlar ancak sizin butcenin uzerinde ben sizin butceye baktigimda temiz 206 nin iyi bir tercih olacagini dusunuyorum

Bu arac haric baska arac tecrubem yok hobi niyetine ilanlari bende takip ediyorum ancak gercek tecrubem olmadiginda o konuda size fikir verebilecek durumda Degilim ancak otomatik 206 konusunda oldukca bilgilendim eger bu araca niyetlenirseniz mesaj atarsiniz elimden geldigince yorum yapmaya calisirim.

Bir arkadaş kampana boyatinca ne oluyorki demis hakli birsey olmaz ancak ben almam kampana boyatan aile araci gormedim bnm bilgime gore bu aktivite apaçi ayinidir.Tutup bunlardan arac almam aileden almaya özen gosteririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

2016 da ilk arabam olacagi icin ve hanimda kullanacagi icin max 20.000 butce ile otomatik 206 aldim 2000 model 210.000 de idi hiç tüp takilmamis simdi 230.000 de tabiki harcmalarim oldu ancak eger otomatik derseniz bu paralara bu var getz in otomatigi daha sorunsuz diyorlar ancak sizin butcenin uzerinde ben sizin butceye baktigimda temiz 206 nin iyi bir tercih olacagini dusunuyorum

Bu arac haric baska arac tecrubem yok hobi niyetine ilanlari bende takip ediyorum ancak gercek tecrubem olmadiginda o konuda size fikir verebilecek durumda Degilim ancak otomatik 206 konusunda oldukca bilgilendim eger bu araca niyetlenirseniz mesaj atarsiniz elimden geldigince yorum yapmaya calisirim.

Bir arkadaş kampana boyatinca ne oluyorki demis hakli birsey olmaz ancak ben almam kampana boyatan aile araci gormedim bnm bilgime gore bu aktivite apaçi ayinidir.Tutup bunlardan arac almam aileden almaya özen gosteririm.
    bu genellemeyi ilk defa duyuyorum bence yanlış. yaşım çok büyük değil, yakın zamanda aracımın kampanalarını boyatmayı düşünüyorum ve şunu söyleyebilirim ki çoğu ben aile şoförüyüm diyeni cebimden çıkartırım aracıma verdiğim özen konusunda.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Hocam adamin konusu kampana muhabbetine donmesin siz boyatin iyi gunlerde sürün aracinizi bu benim fikrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

manuel..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-temiz-era-599377481/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-aile-araci-596858718/detay

otomatik...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-otomatik-era-594405878/detay

Alıntıları Göster
    Hocam otomatikten gectim artık bütçwyi arttirmak istemiyorum.manuel bakıyorum kocaelindeki araca bakıcam tesekkurler

• Güncel

• 206 kullanmış biri olarak 206 alma derim çok sorun çıkartır bir yerini yaptırırsın başka bir yeri arıza verir getz daha mantıklı senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heradod

206 kullanmış biri olarak 206 alma derim çok sorun çıkartır bir yerini yaptırırsın başka bir yeri arıza verir getz daha mantıklı senin için.
    Arac yok piyasada bu fiyata onu anladım bütceyi arttırcam mecbur galiba bulamazsam

• Malesef, motosiklet verelim abime ?
  • Sen beni dinle çok dua edersin...

Üstelik senin üst limitin de altında... yani 25.000 liranın altında bulabilirsin...

Sıkı dur söylüyorum...

Vw golf III (3) Efsane kasa...

Özellikle 1997 model olanlarını ve sport olanlarından bak... 105 beygir olması lazım...

1997 model olan golfler 20. Yıl özel üretimidir... ufak tefek farkları vardır... sport olanların takometresi beyaz zeminlidir arka stoplar karartmalıdır tampon boyaları farklıdır vs

Kendisinden 10-15 yaş genç olan kibrit kutusu kadar olan pejo207 benzeri çöp olmuş araçlardan çok daha sorunsuzdur...

İstersen 1.9 dizeli olanlarına da bakabilirsin...

Hatta istersen 2.0 Gti 150 beygir 4 kapı olanlara da bakabilirsin ama onlar genelde oynanmış araçlardır macera aramaya gerek yok...

20 liraya temiz 97 model bir golf 3 al arkana bakmadan devam et... bakımlı bir golf 3 ile yolda kalırsan tüm masrafların bana ait...

İlerde "yok beğenmedim ben bu arabayı" ya da "parasinin hakkını vermiyor" dersen senden nakit olarak ben satın alırım...

Hadi selametle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri

Malesef, motosiklet verelim abime ?
    Hocam bütçeyi 35e çıkarcam galiba mecburen

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Sen beni dinle çok dua edersin...

Üstelik senin üst limitin de altında... yani 25.000 liranın altında bulabilirsin...

Sıkı dur söylüyorum...

Vw golf III (3) Efsane kasa...

Özellikle 1997 model olanlarını ve sport olanlarından bak... 105 beygir olması lazım...

1997 model olan golfler 20. Yıl özel üretimidir... ufak tefek farkları vardır... sport olanların takometresi beyaz zeminlidir arka stoplar karartmalıdır tampon boyaları farklıdır vs

Kendisinden 10-15 yaş genç olan kibrit kutusu kadar olan pejo207 benzeri çöp olmuş araçlardan çok daha sorunsuzdur...

İstersen 1.9 dizeli olanlarına da bakabilirsin...

Hatta istersen 2.0 Gti 150 beygir 4 kapı olanlara da bakabilirsin ama onlar genelde oynanmış araçlardır macera aramaya gerek yok...

20 liraya temiz 97 model bir golf 3 al arkana bakmadan devam et... bakımlı bir golf 3 ile yolda kalırsan tüm masrafların bana ait...

İlerde "yok beğenmedim ben bu arabayı" ya da "parasinin hakkını vermiyor" dersen senden nakit olarak ben satın alırım...

Hadi selametle...
    Hocam çok eski güzeldir sorunsuzdur eminimde ben daha yeni birsey istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Karabe1a

Hocam çok eski güzeldir sorunsuzdur eminimde ben daha yeni birsey istiyorum

Alıntıları Göster
    Çok eski ama senin yeni dediklerine on basar...

2007 model araçların kimisinde abs yokken 10 yıl eski bu modelde abs standart hatırlatayım...

Sen bir yeni dediklerinle tur at bir de benim dediğim araçla tur at...

Hatta tur atmana gerek yok sürücü koltuğuna otursan anlarsın kalite farkını...

Normalde bir aracı kendi üretim yılındaki muadilleri ile kıyaslarsın ama ben sana diyorum ki bahsettiğim golf kendisinden 10 yıl sonraki muadillerinden bile kalitedir ve sorunsuzdur... çoğunun da eline verir ayrıca...

• Bence punto gibi bir araç sizin için en iyisi olur.O fiyatlara dizel değil de 1-2000 lira koyup lpg li bulabilirsin.20-30 yaşındaki araçlara para verme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Çok eski ama senin yeni dediklerine on basar...

2007 model araçların kimisinde abs yokken 10 yıl eski bu modelde abs standart hatırlatayım...

Sen bir yeni dediklerinle tur at bir de benim dediğim araçla tur at...

Hatta tur atmana gerek yok sürücü koltuğuna otursan anlarsın kalite farkını...

Normalde bir aracı kendi üretim yılındaki muadilleri ile kıyaslarsın ama ben sana diyorum ki bahsettiğim golf kendisinden 10 yıl sonraki muadillerinden bile kalitedir ve sorunsuzdur... çoğunun da eline verir ayrıca...

Alıntıları Göster
    Hocam ben onun temizini bulamam motordan anlayan tanidigimda yok tavsiyeniz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Bence punto gibi bir araç sizin için en iyisi olur.O fiyatlara dizel değil de 1-2000 lira koyup lpg li bulabilirsin.20-30 yaşındaki araçlara para verme.
    Bende öyle bakıyorum hocam yardimcı olur musunuz örnek ilan falan atabilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.