Şimdi Ara

25 cm woofer tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar. arabam corsa b. subwoofer almayı düşünüyorum. teybim alpine ida x 311... sizinde bildiğiniz gibi bagajım ufak. oyüzden 25 cm bişey istiyorum. ama zayıf bi woofer da olmasın. daha önce kicker comp 30cm kullandım gayet güzel bi woofer ama bi süre tatmin etmemeye başlıyo.oyuzden hem küçük boyutlu bagajda cok yer kaplamayan hemde comp dan daha güçlü olsun istiyorum.
    fiyat konusunda kararsızım. ama woofer için 250 300 max 400tl ye kadar cıkabilirim. 38 cm comp değerlerinde ses verecek bişey olabilir.. bilmiyorum 38cm ile 25cm i kıyaslamak doğru oldu mu ama pek fazla çeşit woofer dinleme fırsatım olmadı.oyüzden öyle bir kıyaslama yaptım.
    tabi bide buna anfi lazım. anfi tavsiyeside verirseniz iyi olur.amfiyi sadece wooferda kullanacağım
    bide 16 cm mid almayı düşünüyorum. mid hakkındada tavsiyelerinizi bekliyorum.
    yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim

• hiç mi fikri olan , yardımcı olabilecek birisi yok koskoca donanım haber de
  • bende 25 lik istiyordum falat arkadaşlar 30 cmde baskı yaptı
    bende Pioneer TS-W309D4 aldım.kabiniyle birlikte,çokta uyguna aldım.pioneerin bi 25liği olacak ama
    her zaman için 30 cm iyidir heralde,fazlada abartmaya gerek yok bence
  • Mid : JBL GT5-650C . 125 lira civarı 0 fiyatı.
    Anfi : Jbl 75.4
    Subwoofer : Jbl g4-12.
  • kardeş dd(digital design),rockford fostgate üst serisi basları var 25 cm. bırak 30 cm.40 cm.baslar bile yanından geçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-06 -- 23 Şubat 2012; 18:38:45 >
  • rockford fosgate nin p1 p2 p3 modelleri var hangisini tavsiye edersin?
  • Gardas bırak sen 25 i falan Şu 30 Cm ye bak hoşuna giderse al Çok güzel sesi var
    http://www.turkticaret.net/Firma/169641/kocaman.elektronik/1500w_30cm_oto_bas_hoparloru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 cm buzdolabı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.