Şimdi Ara

+25,EVLENMEKTEN KORKANLAR VE ÇOK KORKANLAR... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

keşke evlenebilsem . hanımımla birlikte sarmaş dolaş romantik bir film islemek varken ...
    çikolatalar , tatlı sözler havada uçussa

sen konunun başlığını değiştir hocam ...
    Evlenmeye can atanlar diye

sen evlendikten sonra bu oalyı 5 defadan fazla yap ben boğaz köprüsünden atlarım

ama bekarken 9584. kez aynı şeyleri yapabilirsin

ben evliyim ve 5 kereden kat kat fazla yaptım,halada yapıyorum dostum

kaçta çıkıyorsun dostum köprüye,gelip izleriz

• quote:

Orjinalden alıntı: changeable

Evliliğin ciddi bi müessese olduğundan tutunda gereksizliğine kadar türlü bahanelerle ertelemek için elinden geleni yapan fakat toplum ve aile baskısı ile vicdanı arasında sıkışıp kalmış, bununla birlikte ideal kadının-erkeğin varolmadığı gerçeği ile hem yaşlı hem yalnız ihtimalinin kalbini yakmaya başladığı hissine kapılan ve bu hissiyat ile bir yılın daha geçtiğini farkeden birileri varsa o kimse bilsin ki bu hayatta yalnız değil...

nasipse benim okul bitiyor bu sene ve evdekiler artık evlenme zamanın geldi diyorlar hatta kim olacağına da karar vermişler

ben hazır değilim ki.. bunu anlatamıyorum

• quote:

eyvallah hocam doğru tespitler. ancak biz evliliğn kendisinden değil hakkını verememekten korkuyoruz . yani korktuğumuz aslında kendimiz .

Bu fikrinize katılıyorum hatta sizi tebrik ediyorum insanın kendinden korktuğunu bilmesi de güzel

bu arada evlenmek için doğru insan şart, aksi halde Warrior_hypatia dediklerinden Allah korusun
    Fedakarlık yapmayı ,sitem etmeyi,sevginizi göstermeyi ,yanınızda birinin daima var olduğunu ve bunu "SİZ" olduğunuz için yaptığını bilirseniz, en güzel yanlarınızı karşınızdakine hissettirdiyseniz kutu kutu çikolatalar evinizden eksik olmaz,diğerleri ise teferruat

• quote:

Orjinalden alıntı: suzi dilara

quote:

eyvallah hocam doğru tespitler. ancak biz evliliğn kendisinden değil hakkını verememekten korkuyoruz . yani korktuğumuz aslında kendimiz .

Bu fikrinize katılıyorum hatta sizi tebrik ediyorum insanın kendinden korktuğunu bilmesi de güzel

bu arada evlenmek için doğru insan şart, aksi halde Warrior_hypatia dediklerinden Allah korusun
    Fedakarlık yapmayı ,sitem etmeyi,sevginizi göstermeyi ,yanınızda birinin daima var olduğunu ve bunu "SİZ" olduğunuz için yaptığını bilirseniz, en güzel yanlarınızı karşınızdakine hissettirdiyseniz kutu kutu çikolatalar evinizden eksik olmaz,diğerleri ise teferruat

+1

Herkese hayırlı kısmetler dilerim

• Helal süt emmiş kız mı?

Hayat bana şunu öğretti , sevdiğin insan ne kadar iyiyise , seni o kadar çok üzer
  • quote:

Orjinalden alıntı: D-Assault

Helal süt emmiş kız mı?

Hayat bana şunu öğretti , sevdiğin insan ne kadar iyiyise , seni o kadar çok üzer

• quote:

Helal süt emmiş kız mı?

• quote:

Helal süt emmiş kız mı?

bence bu senin ya onun iyiliği derecesinde kötülüğünden ya da yetersizliğinden kaynaklanır. yoksa böyle genel bi orantı olduğunu sanmıyorum.
  • sizler korkaksınız ya nonoş ya sevicisiniz
  • Warrior_hypatia az önceki mesajınızı okudum ve yanlış anlamanız üzdü beni,sanırım benim mesajımın yanına "başıma gelmesinden " yazmam gerekirdi

teessüf ederim sizee bu kadar ağır yazdığınız için beni tanımıyorsunuz bile...
  • evet siz kusuruma bakmayın yanlış anladım birden ben.benim gibilerden Allaha sığınırım demek isteedin sandım.Zaten anlayınca hemen sildim.Kusuruma bakmayın.Öyle anlayınca kendimden geçtim.
  • lütfen daha dikkatli olun

hakaret unsuru bile yokk, sadece kendi görüşüm ve de yazmakda özgürüm,kimseye dayatma yapmıyorum herkes fikrini yazıyor bu forumda,kimsenin de yaptırım gücü yok !!!
    biraz ters geliyor bana o yaşam şekli gerek duyulmasındaki duyguya anlam veremiyorum sadece
    "birlikte yaşamak değil evlilik, bir yaşam tarzıdır ki korkmakla başlamamalı"

varım derseniz sonrası için de var olmanız gerek ; çok ciddi boyutlarda olmasa da seviyeler olmalı hayatta ve siz seviyeleri dengelemekle yükümlü olursunuz .Nikah da başlangıçtır burada

• Aslında bende evlenmek istiyorum fakat 5 yıl önce karşıma çıkan bir ara nışanlanıp ayrıldığım insanı unutamıyorum. İsim vermeyeyim Çünkü o da bu forumda ... Biliyorum.
  • ya beni saptırmayın ben size kendi görüşünüzü yazamazsınız mı dedim?herkes düşüncelerinde özgürdür.herkes doğru bulduğunu yapar.

gerek duyulmasındaki duygu şu başlangıç olarak nikah yaptınız ve anladınız ki yanlış kişi.ne yapacaksınız?%80 ömür boyu birlikte yaşayacaksınız.inşallah doğru kişiyle evlenir herkes.aksi takdirde hayatınızın geri kalanını berbat geçirmeye hazırlanın.neyse konu amacından şaşıyor bu şekilde.herkese hayırlı kısmetler çünkü bu kafa yapılarıyla Allaha sığının evliliğinizin geleceğinden.

quote:

Orjinalden alıntı: suzi dilara

lütfen daha dikkatli olun

hakaret unsuru bile yokk, sadece kendi görüşüm ve de yazmakda özgürüm,kimseye dayatma yapmıyorum herkes fikrini yazıyor bu forumda,kimsenin de yaptırım gücü yok !!!
    biraz ters geliyor bana o yaşam şekli gerek duyulmasındaki duyguya anlam veremiyorum sadece
    "birlikte yaşamak değil evlilik, bir yaşam tarzıdır ki korkmakla başlamamalı"

varım derseniz sonrası için de var olmanız gerek ; çok ciddi boyutlarda olmasa da seviyeler olmalı hayatta ve siz seviyeleri dengelemekle yükümlü olursunuz .Nikah da başlangıçtır burada

• quote:

Orjinalden alıntı: Warrior_hypatia

herkese hayırlı kısmetler çünkü bu kafa yapılarıyla Allaha sığının evliliğinizin geleceğinden.

size de korkmamak, kendine güvenmek ,Allaha sığınmak, ne derseniz deyin; kendiniz olun su akar yolunu bulur
  • ileri yaşına rağmen farklı sebeblerle hala evlenemeyenler için çerez tabağı teoremi diye bi teorem var. çok ark. biliyordur ama ben yinede onu sizinle paylaşamak istiyorum : nerde olursa olsun ister bi birahanede ister misafirlikte önünüze çerez tabağı konduğunda önce antepler yenir sonra bademler fındık fıstık kabak sonra çiğdem diye gider en sona da o çikin beyaz ve sarı leblebiler kalır. bu durumda nefsine hükmediyorsan ve sabrın seni zorluyorsa bi de hele oyalanacak başka bi şeyin yoksa ya o sarı ve beyaz leblebiler ile idare edersin ya da sona kalmış çürük olma potansiyeli fazla olan çiğdemleri yeme riskine girersin ya da olur ya belki bi badem fındık unutulmuştur diye umutsuzca bakınır durursun. demek istediğim yani eğer belli bi yaşın üstündeysen durum pek de değişmiyor sanırım ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.