Şimdi Ara

+25,EVLENMEKTEN KORKANLAR VE ÇOK KORKANLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evliliğin ciddi bi müessese olduğundan tutunda gereksizliğine kadar türlü bahanelerle ertelemek için elinden geleni yapan fakat toplum ve aile baskısı ile vicdanı arasında sıkışıp kalmış, bununla birlikte ideal kadının-erkeğin varolmadığı gerçeği ile hem yaşlı hem yalnız ihtimalinin kalbini yakmaya başladığı hissine kapılan ve bu hissiyat ile bir yılın daha geçtiğini farkeden birileri varsa o kimse bilsin ki bu hayatta yalnız değil...

• keşke evlenebilsem . hanımımla birlikte sarmaş dolaş romantik bir film islemek varken ...
    çikolatalar , tatlı sözler havada uçussa

sen konunun başlığını değiştir hocam ...
    Evlenmeye can atanlar diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

keşke evlenebilsem . hanımımla birlikte sarmaş dolaş romantik bir film islemek varken ...

Onu evlenmeden de yapabilirsin.

• aşık olduğum kızla evlenmekten neden korkayımki çok saçma evlenmek için can atardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

keşke evlenebilsem . hanımımla birlikte sarmaş dolaş romantik bir film islemek varken ...

evli olam daha hoş . ben evimde olsun istiyorum .. hayatımı ona adamak hayatını bana adaması .. güzel bir duygu ...

• Yaşım 27 işim var , param var , evim var hayatta herkesin sahip olmak isteyeceği her şeye sahibim derdim,

ama yalnızım , EVLENMEK mi? bir kız sevdim oda sevdi ( öyle sandım 6 sene boyunca ) hayatımı verdim ama Eller aldı ,

ipin ucunu saldık başka limanlara demir attık ben o limandayken kız erkek arkadaşıyla telde bana güvenmiyor musun ?

ben seni çok seviyorum diyordu (anladınız siz) güvenmiyorum hocam artık kızlara

Şunu da çok iyi anladım aşık olana kadar onlar peşimde divane , aşık olunca ben onların peşinde divane ...

O yüzden Aşka da , Evliliğe de

(Helal süt emmiş kızlara lafım yok ama ben artık onların nesli tükenenler listesine ekledim göremiyorum çevremde )

• Evlilik sakız gibidir,, tadını aldıktan sonra hep aynılaşır,monoton bi hayatta çürürsün..
    Aslında aklımda süper bir fikir var ama bu fikrime halk daha hazır değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstersen git beyaz esya mobilya ve diger ivir zivir fiyatlarini bi arastir sonra hepsini altalta yazip topla ve toplami yuksek sesle oku bakalim o romantizmden eser kalacak mi? :)

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

İstersen git beyaz esya mobilya ve diger ivir zivir fiyatlarini bi arastir sonra hepsini altalta yazip topla ve toplami yuksek sesle oku bakalim o romantizmden eser kalacak mi? :)

quote:

para sorun değil gülüm.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

evli olam daha hoş . ben evimde olsun istiyorum .. hayatımı ona adamak hayatını bana adaması .. güzel bir duygu ...

Yarama tuz bastın...

Evsizliğin gözü kör olsun.
    Şimdiye kadar ev olmadığı için kaçırdığım hatunların sayısını hatırlamıyorum bile...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mit Ajanı

Evlilik sakız gibidir,, tadını aldıktan sonra hep aynılaşır,monoton bi hayatta çürürsün..
    Aslında aklımda süper bir fikir var ama bu fikrime halk daha hazır değil..

pm at bakalım . merak ettim .
  • quote:

Evli değilim, mantıken topice girmem için 10 senem var, sevgilim yok ama o dediğini bn de yapıyorum.. Bu bi çekişki midir?

Cvp: Kedidir kedi

• Şimdi 17 6 ay sonra 18 üni. 23-24 ask. 25-26 kız bul 27-28 nişan 28-29 evlen 29 ooh abi ömrün çürür böyle.
  • para her zaman sorundur...

quote:

quote:

İstersen git beyaz esya mobilya ve diger ivir zivir fiyatlarini bi arastir sonra hepsini altalta yazip topla ve toplami yuksek sesle oku bakalim o romantizmden eser kalacak mi? :)

quote:

para sorun değil gülüm.

• quote:

para her zaman sorundur...

quote:

quote:

quote:

para sorun değil gülüm.

benim için değil . kendi adıma koşuyorum

• ben evlenmekten yada sorumluluktan değil de.. evlendiğim kızın tanıdığım gibi biri çıkmamasından korkarım.. ayrıca özgür hayat sona eriyo.. istediğim kadar pc başında oturamayabilirim.. istediğimi alamam yiyiyp içemem... canım pringles ,doritos çikolata istediğinde markete gidip ıvır zıvır almak ..sonra tek başıma yemek istiyorum .

... yada canım ses kartı ekran kartı cep tel çektiğinde bütçeyi düşünmeden gidip almak
  • Darkchild güzel birşeye değinmiş, evlenipte sonradan farklı şekilde çıkmaması için (her iki taraf için) hem uzun bir flirt dönemi lazım hemde en azından kısa bir sürede olsa beraber yaşamak lazım aynı evde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Darkchild güzel birşeye değinmiş, evlenipte sonradan farklı şekilde çıkmaması için (her iki taraf için) hem uzun bir flirt dönemi lazım hemde en azından kısa bir sürede olsa beraber yaşamak lazım aynı evde.

Flirt dönemi nasıl bişşş acabaa

aynı evde yaşayabiliyorsanız zaten evlenmeye gerek yok demektir,o kadarına razı olan bir kızla erkek olsaydım ben hiç evlenmezdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Darkchild güzel birşeye değinmiş, evlenipte sonradan farklı şekilde çıkmaması için (her iki taraf için) hem uzun bir flirt dönemi lazım hemde en azından kısa bir sürede olsa beraber yaşamak lazım aynı evde.

olurrr kesmece karpuz misali değilmi,deneme yanılma yöntemi...
    evliliğin anlamını çözemeyenlermi var aramızda dostlar,çocuk oyuncağımı bu,
    kültür dejenerasyonu dedikleri bu olsa gerek,unutmayın biz TÜRKÜZ avrupa yada diğerleri gibi geniş mezhepli olamayız,olmamalıyız...
  • İyi evlenin o zaman tanımadan etmeden, pişman olduğunuzda yada o olduğunda karşılıklı takarsınız boynuzları... Bu her şeyde de biz TÜRKÜZ bilmemne demek moda oldu. Nolmuş Türküzde, üstinsanmıyız? Avrupa kadar geniş mezhepli değiliz ama kadının kocası öldüğünde kocanın kardeşlerinden birinle evlendirmeyi biliriz. 2 gün önce yenge dediği, bacı dediği kadını yatağına almaya çekinmez. Bir kadın kocaya kaçtığında, karşılık olarak adamın bacılarından birini kadının kardeşlerinden birine almayı biliriz, başlık parası olarak mal gibi kadın almayı satmayı biliriz. Bunun gibi bir sürü töre var, geniş mezhepli olsak daha iyiydi, böle namussuz, sapıkça ve p..venk törelere ve bunları benimseyen insanlara sahip olmaktan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.