Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 25+"GUNCEL OYUNLU"Xbox one 1550 lira Satın Al 2 Mayıs 2016 15:47 1 1 25+"GUNCEL OYUNLU"Xbox one 1550 lira Merhaba arkadaşlar.Pc dizeceğim için xbox one i satıyorum.Day one editiondir teknosadan alinmadir.Kinecti ayrı sattım yok şuanda.Full aksesuardir.Garantisi yok ancak cihaz sağlamdır ve bir problem çıkarsa Microsoft yardımcı oluyor bizde yardımcı oluruz.Almak isteyeni misafir ederiz dener hoşuna giderse alır gitmezse de canı sağolsun.Oyun dolu makina şunlar hatta oyunlar: Assassins creed unity Assassins creed 4 FIFA 15 FIFA 16(cd) Batman arkham Knight Halo the master chief collection Forza horizon 2(Porsche dlc si ve hızlı ve öfkeli eki ile) Mortal kombat X Battlefield 4 Battlefield hardline Tomb raider Titanfall Watch dogs Sunset overdrive Metal gear solid V Kinect sport rivals Nba live 2015 Gears of war ultimate edition Gears of war judgment Gears of war 2 Gears of war 3 Rayman legends The Wolf among us Tales from borderlands Goat simulator Child of light Ve daha bir ton gold ile verilen oyunlardan var ama boşuna yazmaya gerek yok.Oyunların hepsi kaliteli oyunlardir.Fiyatim 1550 liradır ayrı hesaplarsaniz 2000 lirayı geçiyor.Almak isteyen PM yolu ile ulaşabilir.Teşekür ederim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Güngören Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 25+"GUNCEL OYUNLU"Xbox one 1550 lira [Satildi]3 AYLIK SATILIK 2MS IPS EKRAN MHL BAGLANTILI VIEWSONIC VX2363SMHL