Şimdi Ara

25 GÜNDE YGS ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuların daha basındayım. MAtematikte ebob ekok cografya da DÜnyanın seklı ve hareketlerı gibi. Türkçecden dil bilgisi hiç çalışmadım.Mezunum. Yaptığım en dusuk netler turkce 25 sosyal 20 matematikde 18. Bu durumda iken ne yapmamı onerırsınız?Hedefimde hukuk. LYS kısmı sağlam ama ygs biraz sıkıntılı türkçe 30 üstü. Sosyal 30 matematikde 30 yapabılır mıyım sizce? Nasıl basarabılırım?

• şimdiye kadar nerdeydin
  • Yapılmaz. Biz enayi miyiz yazdan beri çalışıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 25 günde hukuk biraz zor değil mi sence ?
  • Hocam lütfen yanlış anlama ama 20 ygs matematikle lys matematik nasıl sağlam olabiliyor ve 25 türkçeyle?

Eksiklerini hızlıca kapatırsan olabilir yani neden olmasın, ilk sınav çok kötü geçmediği sürece ikinci sınav belirleyici oluyor.

• Gayette normal bir durum. Problemler çözmüyorum. Ve geometri çözmüyorum. 20 net cıkıyor.
    Ayrıca Mat2 kısmındakı konularında cok daha basarılıyım. Ve ygs türkçe ile lys edebiyat arasında bır baglantı yok doğrusu. Çok normal bir durum yanı bu soyledıgım.
  • Enayilikle alakalı olan bir durum değil bu. Sadece temelle alakalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 günde ayt fizik bitermi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tatildeydim.
    Ben size soru sordum siz cevap vermek yerine tekrardan bana soru soruyorsunuz.
  • Biter hocam neden bitmesin ki geceni gündüzüne kat hepsini değil belki ama çogunlugunu bıtırebılırsın. Sen bakma buraya
  • tscturkey kullanıcısına yanıt
    Haklısın en azından bır kısmı biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odtuaski

Yapılmaz. Biz enayi miyiz yazdan beri çalışıyoruz?

+++

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygslysogrenci

Gayette normal bir durum. Problemler çözmüyorum. Ve geometri çözmüyorum. 20 net cıkıyor.
    Ayrıca Mat2 kısmındakı konularında cok daha basarılıyım. Ve ygs türkçe ile lys edebiyat arasında bır baglantı yok doğrusu. Çok normal bir durum yanı bu soyledıgım.

lys edebiyatta 22+ türkçe çıktığını biliyorsundur umarım

• Her dersten 30+ 1 ayda yapılıyorsa biz boşuna çalışıyoruz ya

yapamazsın kardeşim , bu zamana kadar yayıp sonra 30+ yapmak vs. yok öyle bi dünya

ek olarak 20 ygs mat netiyle lys mat sağlam demek , türkçeyle edebiyat arasında ilişki yok demek baya komik olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Königsrasse36 -- 14 Şubat 2017; 16:38:7 >
  • Ygsden sonra uplar misin merak ettim kac gelicek

•  25 GÜNDE YGS ??

• Tamam anladık çalışmadınız umrunuzda değil de şöyle 25-24-23 diye başlık açmayın inme incek bize. Biz çalıştık arkadaş çalışmayan da yapamasın kimse kusura bakmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.