2 ay önce bir arkadaş aldı teknasını 26150 ye.visiası reklamlarda 26 idi. şuan reklamlarda visia yı 25.750 ye veriyolar ama teknası 26 dır herhal. tekna donanım olarak üst modeli ve gayet memnunlar.zaten daha önce nissan kullanan alır tekrar nissanı diyolardı.bi alternatif olabilir aslında
bendeki fiyatlarda visiaya ait vesedanı 30milyardan başlıyor demekki nissan yine bir kampanyaya gitmiş ben primerayı test sürüşü yapmıştım pek tutmadım iç dizayn donanım fena değil ama ne biliim gerek performans gerek sürüş zevkinde eksiklikler var yol bilgisayarından herşey kumanda ediliyordu. farklı isteklere hitap ediyor bence
kia ceratoyuda dusunmek lazım her turlu konforu dusunmusler ama tek sorun servis ve yedek parca
Kia yavaş yavaş belli bir imaj ediniyor kendisine ama bence şu an o kadar da tercih edilir bir marka değil
cerato o kadar ucuz değil maalesef.dizelide çıktığı için hyundai elantranın işi zor artık.eğer hyundai dizeli çıkarmazsa elantra hapı yuttu.xerato ele geçirir piyasasını
ya desteği olmayan bir arabayı almanın ne mantığı varki , al kia yı sonra vur başını dağlara taşlara
nasıl desteği yok .arkasında kapı gibi anadolu grubu var daha ne olsun.
ya şu anlamda söyledim, servis vs. yedek parça em 2. eli 0 ın 0 ı yokun yoku, Chevrolet te bile 2. el daha iyidir heralde o derece , artı şu var yarın Anadolu grubu kia yı bırakıp gitemyeceği ne malum Proton un arkasında da Jet Fadıl vardı, Çelik Motor tek distribütörü değil heralde ondan öncesi de vardır belkide , ne bileyim hadi hyundai bi derece , hem holdingler gözünün yaşına bakmaz baktı zarar edio çeker piyasadan sen de yedek parça arar durursun. Bizim arkta Alfa Rome 145 var, 15 gün yedek parça gelsin ddiye bekledi araç yattı 15 gün olay bu yani, araçta konfordan güvenlikten bile önce gelio bu servis 2. el olayı memleketimizde maalesef
mitshubishi lancerı düşündünüz mü???? hem 1.3 litrelik ucuz ve ekonomil modeli var? hem de forumda 1.6 lt lik full donanım lı deri paketli versiyonun 27 milyar olduunu duymuştum. 25 milyara da muhakkak bi versiyonu wardır!
albea veya punto düşünebilirsin ve zevkle binersin
ALBEA DAN KESİNLİKLE ŞAŞMA DERİM BAK ARABA FULL DONANIM ABS CD ÇALAR KLİMA 2 AIRBAG 2.YOL BİLGİSAYARI ÖZELLİĞİ FİLAN ÇOK MÜTHİŞ. KARTAL PENDİK YANYOLUNDA FIAT ANA BAYİSİ VAR KIRMAK OTO MÜKEMMEL ARAÇLAR VAR Bİ ZİYARET ETMENİ TAVSİYE EDERİM BİDE SPEEDGEAR LAR VAR O DA TRIPTRONIC VİTES ÇOK FAZLA Bİ MALİYETİDE YOK HEM YEDEK PARÇASIDA ÇOK UCUZ. TEL:0216 451 82 22 ORDAN ONUR BEYLE GÖRÜŞEBİLİRSİN.
Yahu bizim 98 model Scenic'te de abs klima 2 airbag yol bilgisayarı var 18.000 YTL küsür ediyor Ki 2.0 115bg yani.. Micra, Getz, C3 düşünebilirsin
bence ikinci el astra,golf,307 ya da focus almalısın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme