benzinli o fiyata açıkçası ilk aklıma gelen lacetti oldu şimdilik. albea yada accentte olabilir
2004 model 2.el megane 2 hb
0 km diyorsan chevroletler oldukça uygun bence
lacetti sedan her işini görür
BENCE OPEL CORSAYIDA LİSTEYE DAHİL ETMEKTE FAYDA VAR AMA 1,4 ENJOY OLANI SIFIRLARI 27.MİLYAR CİVARINDA BU ARDA FORD UN FUSION MUDUR NEDİR ODA FENA DEĞİL AMA BİRAZ YÜKSEKLİK HİSSİ VERİYOR 1,6 MOTOR PERFORMANS İÇİN İDEAL AMA
fusionlar 29 lira ve çok yakıyor o arabalar.satan adam bile itiraf etti yani
ADAMLAR O KASAYA 1,6 MOTOR KOYMUŞLAR NEDEN ÇOK YAKIYORMUŞ SÖYLEDİMİ ?
o paraya en iyi sıfır araç lacetti bence turuncu veya siyah yakışıyor arabaya donanımlarıda o paraya satılan rakiplerinden fazla
daihatsu sirion 1.3 üstüne hem paran artar hem de bir üst sınıftaki tek rakibin honda civic olur
MANTIKLI OLABİLİR OPEL SERVİSLERİ DE ARTIK CHEVROLET LERE SERVİS SAĞLAYABİLİYOR.
1.3lt 102hp 0-100km=9.6sn autohaber testine göre 9.5sn de 100e ulaşabiliyor
sirionlar kasa değişti ama yenilerini daha göremedim.sitesindede yok ama reklamları çıkmış şimdiden.ne salak bişey yaw
nissan micra full paket....!!!! ve metalik kırmızı renk
quote:
Orjinalden alıntı: infinite
nissan micra full paket....!!!! ve metalik kırmızı renk
iyi de nissan micra 1.2nin başlangıç fiyatı nerdeyse 25milyar(24.825)
arkadaş çok küçük olmayan bir aile arabası tavsiyesi istemiş.geniş bagajlı 5 kişilik bir araç.micra zannediyorum onlara küçük gelecektir.
ALMERA OLABİLİR Mİ? 26 MİLYAR CİVARI
quote:
Orjinalden alıntı: yerlerde
ALMERA OLABİLİR Mİ? 26 MİLYAR CİVARI
almera hatchbackin başlangıç fiyatı 29700YTL 1.5lt 98hp 1179kg yakıt tüketimi 5.5/8.6lt 0-100km 13.1sn son hız 177 değermi değmezmi bilmiyorum hiç almera kullanmadım
2 ay önce bir arkadaş aldı teknasını 26150 ye.visiası reklamlarda 26 idi. şuan reklamlarda visia yı 25.750 ye veriyolar ama teknası 26 dır herhal. tekna donanım olarak üst modeli ve gayet memnunlar.zaten daha önce nissan kullanan alır tekrar nissanı diyolardı.bi alternatif olabilir aslında