Şimdi Ara

izmir sanayi otomatık vıtes tamırcı tavsıyesı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmir sanayi olabılır otomatık vıtes revızyon ısıne 2 ayrı yer 4000 tl ıstemıs komple parca degısmesede belkı bır ıkı parcayla kurtarılır iş
    ıyı bır servıs bılen varmı

pegout 307.2002 model 150 bınde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 5 Mayıs 2018; 17:35:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir'in En İyi Otomatik Şanzıman Tamir Servisleri

İzmir'de aracınızın otomatik şanzımanıyla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, güvenilir ve uzman bir tamirci bulmak çok önemlidir. İşte İzmir'deki en iyi otomatik şanzıman tamir servislerinden bazıları:

• 6. Sanayi Otomatik Şanzıman: Uzman ekibi ve gelişmiş ekipmanlarıyla tanınan önde gelen bir tamir servisi.
    • İzmir Otomatik Şanzıman Servisi: Otomatik şanzımanların tamiri, bakımı ve onarımı konusunda geniş deneyime sahip bir servis.
    • En İyi Otomatik Şanzıman Ustası: Müşteriler arasında mükemmel itibarı olan sertifikalı bir otomatik şanzıman ustası.

Bu servisler, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli otomatik şanzıman hizmetleri sunar:

• Otomatik şanzıman tamiri
    • Otomatik şanzıman bakımı
    • Otomatik şanzıman onarımı
    • Otomatik şanzıman değişimi

Otomatik şanzıman tamiri servisi seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Deneyim ve itibar
    • Uzmanlık ve sertifikalar
    • Kullanılan ekipman ve teknoloji
    • Müşteri yorumları
    • Garanti ve fiyatlandırma

İzmir'deki bu saygın otomatik şanzıman tamir servislerinden herhangi birini ziyaret ederek aracınızın otomatik şanzıman sorunlarına güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dostum ben de izmirde yaşıyorum,motor tamircisiyim.

zaten 1-2 paraçayla kurtarılıyor .

muhtemelen aracında vuruntu problemi yaşıyorsun.

selenoid valflerin de sorun var , zamanla aşınmadan dolayı basıçları düştüğü için değişmek zorundalar.

bildiğim kadarıyla BVA şanzımanlarda 4 tane selenoid valf var normalde hangisilerinin basıncı düştüyse onu değiştirsen problem çözülür. bu iş için şanzımanın yer inmesine bile gerek yoktur.ancak şanzımancı arkdaşalar aracı bırak yarın al 2 gün sonra al diyorlar ki ne yaptığını görmeyesiniz diye.
    çünkü görseniz bu işe mi 4.000 tl istiyorsunuz dersiniz.

hepside sözleşmiş gibi bu işi bu sistem yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

dostum ben de izmirde yaşıyorum,motor tamircisiyim.

zaten 1-2 paraçayla kurtarılıyor .

muhtemelen aracında vuruntu problemi yaşıyorsun.

selenoid valflerin de sorun var , zamanla aşınmadan dolayı basıçları düştüğü için değişmek zorundalar.

bildiğim kadarıyla BVA şanzımanlarda 4 tane selenoid valf var normalde hangisilerinin basıncı düştüyse onu değiştirsen problem çözülür. bu iş için şanzımanın yer inmesine bile gerek yoktur.ancak şanzımancı arkdaşalar aracı bırak yarın al 2 gün sonra al diyorlar ki ne yaptığını görmeyesiniz diye.
    çünkü görseniz bu işe mi 4.000 tl istiyorsunuz dersiniz.

hepside sözleşmiş gibi bu işi bu sistem yapıyorlar.
    sız yapıyormusunuz yoksa bıldıgınız yer varmı,arkadas tekrar ızın alıp ıl dısından gelınce baktırır

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

sız yapıyormusunuz yoksa bıldıgınız yer varmı,arkadas tekrar ızın alıp ıl dısından gelınce baktırır

Alıntıları Göster
    ben şanzıman tamircisi değilim , motor tamircisiyim ancak işi biliyorum fakat yapmıyorum.

hemen hemen izmirdeki bütün otomatikçileri tanırım.

hepsi de size aynı şeyi söyleyecektir.

aracı bırak 2 gün sonra al , 4.000 tl masrafı var vs ...

hiçbiri de size bu şunla, bunla kurtulur malesef demez
  • quote:

ben şanzıman tamircisi değilim , motor tamircisiyim ancak işi biliyorum fakat yapmıyorum.

hemen hemen izmirdeki bütün otomatikçileri tanırım.

hepsi de size aynı şeyi söyleyecektir.

aracı bırak 2 gün sonra al , 4.000 tl masrafı var vs ...

hiçbiri de size bu şunla, bunla kurtulur malesef demez

Alıntıları Göster
    önerı sanzımancı varmı ıyı ıs yapan yada bıraz ındırımlı yapan.arac yenı alındı el degıstı yanı
    ve iller arası transferde yolda kaldı
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    araç 2 viteste takılı mı kalıyor ?

2. sanayide Şanzımancı ARAP var su deposun orada kime sorsa gösterirler de sanayi şuan çoktan tatil moduna geçmiştir.
  • quote:

2. sanayide Şanzımancı ARAP var su deposun orada kime sorsa gösterirler de sanayi şuan çoktan tatil moduna geçmiştir.
    acalesi yok,arkadas arabayı yolda bırakıp otobusle memleketıne gıttı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA SIGORTAYI NASIL BILIRSINIZ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.degisimreklamcilik.com/arapceylan/

sagol...bunlara gıtmıs hepsı 4000 tl ıstemış
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

http://www.degisimreklamcilik.com/arapceylan/

sagol...bunlara gıtmıs hepsı 4000 tl ıstemış

Alıntıları Göster
    Hepsi aynı tarifeyi uyguluyor hocam

6. Sanayide Tibet var birde ona götür istersen de fiyat ve söylemler değişmeyecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.sanayi aslanlar otomatik şanzuman
    Kerem Karaarslan

Cruze İzmir grubundan aldım derseniz yardımcı olacaktır
  • Atco otomatik şanzıman servisinin izmir şubesi açılmış, tavsiye ederim. kurumsal bir firma, ilgi alaka ve teknik yönden çok iyiler. Aracımın (BMW) şanzımanını yaptılar ve bütün sorunlarım çözüldü. çok yardımcı oluyorlar gerçekten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.