Şimdi Ara

ANKARA SIGORTAYI NASIL BILIRSINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 KANGO GECEN SENE SIFIRDI AXA DAN KASKO YAPTIRDIM 1116 TL YE YAPTIRDIM BU SENE 28 GUN VAR KASKONUN BITIMINE AXA 850 GIBI OLABILECEGINI KESIN FIYATI 10 GUN KALA VERECKLERINI SOYLEDILER TRAFIK SIGORTASIDA 187 TL DEDILER ANKARA SIGORTA 137 TL TRAFIK SIGORTASI KASKODA 576 TL 12 AY TAKSITLE DEDILER BEKLEMEDEYIM SIZCE ANKARA SIGORTA NASILDIR.........

• Ankara sigorta nasıl bilemem ama piyasadakidiğer şirketlerdende fiyat almanızı öneririm .Teminatları karşılaştırmanız yararınıza olacaktır.Kazasız günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RÇakır

Ankara sigorta nasıl bilemem ama piyasadakidiğer şirketlerdende fiyat almanızı öneririm .Teminatları karşılaştırmanız yararınıza olacaktır.Kazasız günler
    Aldıgım en dusuk fıyat ankara sıgortadan nasıl bılmem derken kotu bı durum varsa paylasırsanız sevınırım
  • ben iki sene önce ankara sigortadan kasko yaptırmıştım, herhangi bir kusurlarını görmedim. bir kere kaza yaptım (tamamen suçsuzdum) kasko arar aramaz çekici yolladı yarım saatte falan aracı yetkili servise çektiler direk, karşı taraftan tahsilat vs. işlerine hiç karışmadım araba tamir edildikten sonra gidip aldım direk. ben memnundum yani bir kerede hırsız girdi, 1800 lira gibi masraf çıkardı araçta, ödemede falan sorun çıkarmadılar, yine yetkili serviste yapıldı araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 21 Temmuz 2009; 17:55:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvet

quote:

Orijinalden alıntı: RÇakır

Ankara sigorta nasıl bilemem ama piyasadakidiğer şirketlerdende fiyat almanızı öneririm .Teminatları karşılaştırmanız yararınıza olacaktır.Kazasız günler
    Aldıgım en dusuk fıyat ankara sıgortadan nasıl bılmem derken kotu bı durum varsa paylasırsanız sevınırım

Kötü bir durum duyduğumdan dolayı diğer şirketlerle karşılaştırın demedim.Sadece o fiyata size o kasko poliçesini satmak istiyorlar fakat ;

1.Poliçede muafiyet varmı ?

2.Anlaşmalı servisleri

3.Teminatları

önemlidir poliçede .Allah korusun sel felaketi ülkemizde onlarca aracı pert konumuna getirdi.Başınıza böyle bişey gelirse benim aracım 10.000 Tl neden bana 7.500 Tl ödüyorsunuz diye itiraz etmemeniz için uyarıyorum sadece.

• tesekkurler verdıgınız bılgıler ıcın
  • kaza ödemeleri geciktirdiklerini duymuştum demek ki yanlış biliyormuşuz suicide nin dediklerine göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim aracımda geçen sene Ankara sigortadan Kaskolu idi. Bir kere mini onarım kullandım + aracım arıza yaptığı için 7/24 yol destek hattını aradım. Anlaşmalı oldukları çekici 30dk içinde geldi. Hasar ödeyecek kaza yapmadım o yüzden hasar ödemesi ile ilgili bilgim yok.

Ama arkadaşların dediği gibi poliçe teminatlarını iyi inceleyin.
  • Gayet iyi Bi Sigorta Şirketi Biz Araç Servis Yeriyiz Ankara Sigortada Yapılan Araçların Ödemesi Geçikmiyo Müşteri Memnuniyetide Gayet iyi ama Her Ne Kadar Olursa Olsun Şidetle Ergoİsviçreyi Öneririm Gördüğüm En Düzgün Sigorta Şirketi
  • ARKADASLAR 2008 MODEL KANGO MULTIKS TICARI 21950 TL BEDELLI TUM TEMINATLAR ICINDE 6 TAKSIT 550 TL YE ANKARAS IGIRTADAN YAPTIRDIM KASKOYU TRAFIK SIGORTASIDA 138 TL 5 TAKSIT YAPTIRDIM
  • Arkadaşlar babam ankara sıgortada arabasını sıgortalatdırdı.2 ay sonra aracı sattık.ankara sıgortadan sıgorta geri almak icin satış kagıdını verdık 2.5 hafdadır 400 tl vermediler hala beklıyoruz.allah kımseyi ankara sıgortanin eline düşürmesin hayatdada ankara sigortaya arac sigortalatmam bu olaydan sonra.Dikkat edin arkadaşlar demekki kaza felan olsa bizlere 5 ay bekletirler Aman dikkat edin
  • konuyu hortlatıyorum ama k bakmayın.980 tl kasko teflifi aldım 2005 honda jazz için.iyi yorumlarda var kötü yorumlarda karar veremedim yaptırmak için son dönemde sorun yaşayan var mı firmayla ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.